Jääkiekon MM-kisat Katsomossa, lue lisää!

Katsomo esittää tänäkin keväänä suorina lähetyksinä kaikki jääkiekon MM-turnauksen 64 ottelua. Katsomossa näkyvät samat ottelulähetykset kuin MTV Totalin maksu-tv-kanavilla – lisänä ovat ottelulähetysten yhteydessä tarjottavat lisäpalvelut. Katsomon lisäpalveluita ovat muun muassa tiedot joukkueiden kokoonpanoista ja kentällisistä sekä otteluiden...

Lue lisää >

Katsomo esittää tänäkin keväänä suorina lähetyksinä kaikki jääkiekon MM-turnauksen 64 ottelua. Katsomossa näkyvät samat ottelulähetykset kuin MTV Totalin maksu-tv-kanavilla – lisänä ovat ottelulähetysten yhteydessä tarjottavat lisäpalvelut.

Katsomon lisäpalveluita ovat muun muassa tiedot joukkueiden kokoonpanoista ja kentällisistä sekä otteluiden tilastot. Lisäpalvelut saat hiiren klikkauksella näkyviin samalle ruudulle ottelulähetyksen kanssa.

Katsomon ottelulähetyksissä on ruudun alaosassa myös kätevä aikajana, johon on merkitty ottelussa siihen mennessä syntyneet maalit ja jäähyt. Voit siis helposti katsoa haluamansa maalin tai jäähytilanteen uudestaan ja siirtyä sen jälkeen takaisin suoraan lähetykseen.

MM-kisojen ottelulähetysten kuva on Katsomossa HD-tasoista (videokuvaa lähetetään 2,5 Mbit/s nopeudella ja 720p resoluutiolla, kuvataajuus on 25 fps). Katsomon järjestelmä tunnistaa katsojan internet-yhteyden nopeuden ja säätää kuvanlaadun käyttäjälle sopivaksi. Jos katsojalla on nopea internet-yhteys mutta vanha tietokone, kuva saattaa kuitenkin nykiä. Tällöin käyttäjä voi itse säätää kuvanlaatua heikommaksi ottelulähetyksen ruudulta löytyvästä säätimestä – näin nykimisen saa loppumaan. Nopealla internet-yhteydellä ja uudella tehokkaalla tietokoneella kuvanlaatu on kuitenkin HD-tasoista.

Voit seurata ottelulähetyksiä mobiilisivustollamme osoitteessa m.katsomo.fi tai lataamalla MTV Katsomo-sovelluksen iPadille App Storesta. Mobiilisssa näkyy kustakin ottelusta maksu-tv-lähetyksen kuva, mutta erityisiä lisäpalveluita ei ole.

Katsomon MTV3 Sport -paketin tilaajat näkevät kaikki Katsomossa esitettävät MM-kisalähetykset. Sport-paketin voi tilata hintaan 19,95 euroa / kk.

Katsomossa on myynnissä myös erillinen MM-kisapaketti, joka sisältää niinikään kaikki Katsomossa esitettävät 64 MM-kisojen ottelua suorina lähetyksinä – sen voi hankkia hintaan 24,95 euroa.

Kaikissa Katsomossa esitettävissä Suomen otteluissa selostajana on Antero Mertaranta.

Muutokset palvelunkuvaukseen mahdollisia. Lähetykset ovat katsottavissa ainoastaan Suomessa.

Osta katseluoikeus

EmediateAd