Yleisön suosikin Maajussille morsian ohjelman kahdeksas tuotantokausi käynnistyy. Heti esittelyjakson jälkeen katsojilla on mahdollisuus lähestyä suosikkiaan kirjeitse syyskuun loppuun saakka. Ohjelmaan valikoitui kahdeksan maajussia, joiden ikähaitari on 22-43 vuotta. Heistä kolme on naisia ja miehiä viisi. Tämän kauden maajussit edustavat uud...

Lue lisaa >

Yleisön suosikin Maajussille morsian ohjelman kahdeksas tuotantokausi käynnistyy. Heti esittelyjakson jälkeen katsojilla on mahdollisuus lähestyä suosikkiaan kirjeitse syyskuun loppuun saakka.

Ohjelmaan valikoitui kahdeksan maajussia, joiden ikähaitari on 22-43 vuotta. Heistä kolme on naisia ja miehiä viisi.

Tämän kauden maajussit edustavat uuden polven maajusseja, jotka ovat valinneet ammattinsa itse. Heitä yhdistää yrittäjähenkisyys ja intohimoinen asenne työhön. Heidän puheestaan huokuu rakkaus maaseutua kohtaan, kiinnostus sen tulevaisuudesta ja uusien toimintatapojen luominen vanhojen perinteiden rinnalle.

Pohjoisin maajussi on tällä kaudella kotoisin Kuusamosta ja eteläisin Vantaalta. Ohjelman juontajana jatkaa monen parin rakkaustarinan syntymistä seurannut Miia Nuutila.

Jakso katsottavissa kuukauden ajan ohjelman tv-esityksen jälkeen.

Osta katseluoikeus

EmediateAd