Ensimmäisen ja toisen tuotantokauden uusinnat. Klikkaa mua on komediallinen draamasarja eronneiden ja sinkkujen parinetsinnästä nettideittailun kiehtovassa maailmassa. Se kertoo varhaiskeski-ikäisistä ihmisistä etsimässä elämänsä toista tarkoitusta. Sarjan päähenkilönä nähdään Ella (Minttu Mustakallio). Ella toimii Suuntana koti nimisen...

Lue lisää >

Ensimmäisen ja toisen tuotantokauden uusinnat. Klikkaa mua on komediallinen draamasarja eronneiden ja sinkkujen parinetsinnästä nettideittailun kiehtovassa maailmassa. Se kertoo varhaiskeski-ikäisistä ihmisistä etsimässä elämänsä toista tarkoitusta.

Sarjan päähenkilönä nähdään Ella (Minttu Mustakallio). Ella toimii Suuntana koti nimisen sisustusohjelman suunnittelijana ja juontajana. Toisella tuotantokaudella seurataan edelleen Ellan elämää, deittailua ja ihmissuhteita, mutta päästään tutustumaan nettideittailuun myös miehen näkökulmasta. Nettitreffeillä käyvän miehen seurassa tulemme tapaamaan riemastuttavan ja kirjavan joukon enemmän ja vähemmän epätoivoisesti kumppania etsiviä naisia.

Tarkkanäköisyytensä vuoksi sarja tarjoaa runsaasti samastumispintaa hyvinkin erilaisille ja eri ikäisille katsojille.

Klikkaa mua -sarja palkittiin vuoden 2012 Venla-gaalassa runsain palkinnoin.

Jaksot ovat katsottavissa kuukauden ajan tv-esityksen jälkeen.

Lue lisää ohjelmasta

3.9.2014 - klo 21.00 Klikkaa mua
2.9.2014 - klo 21.00 Klikkaa mua
27.8.2014 - klo 21.00 Klikkaa mua
26.8.2014 - klo 21.00 Klikkaa mua