Top Gear UK - Maailman suosituimman auto-ohjelman 18. kaudella kolmikko Clarkson, Hammond ja May testaavat mm. urheiluautoja Italiassa ja hybridejä Floridassa sekä tutustuvat NASCARin maailmaan ja Kiinan automarkkinoihin. Tällä kaudella nähdään ratin takana myös suomalaisväriä, kun Toni Gardemaister antaa Skodalle kyytiä. Top Gear USA - Maailman...

Lue lisää >

Top Gear UK - Maailman suosituimman auto-ohjelman 18. kaudella kolmikko Clarkson, Hammond ja May testaavat mm. urheiluautoja Italiassa ja hybridejä Floridassa sekä tutustuvat NASCARin maailmaan ja Kiinan automarkkinoihin. Tällä kaudella nähdään ratin takana myös suomalaisväriä, kun Toni Gardemaister antaa Skodalle kyytiä.

Top Gear USA - Maailman suosituimman auto-ohjelman uunituore amerikkalaisversio tarjoaa hullunrohkeita stuntteja, kunnianhimoisia haasteita ja kuritonta huumoria.

Sarjaa juontavat koomikko-näyttelijä Adam Ferrera, elokuvien stunt-kuljettajana toiminut rallikuski Tanner Foust ja kilpa-autoasiantuntija Rutledge Wood, joka on myös intohimoinen antiikkiautojen entisöijä. Mukana ohjelmassa on tietysti myös mysteerinen testiajaja Stig.

Jaksot ovat katsottavissa 7 vuorokauden ajan niiden julkaisupäivästä.

Lue lisää ohjelmasta

Osta katseluoikeus

22.11.2014 - klo 20.04 Top Gear