Asenneautoilun erikoisohjelma Ajoneuvos suuntaa seitsemännellä kaudella Eurooppaan metsästämään jopa entistä ainutkertaisempia kulkuneuvoja. Sanankäytön ja autoanalyysin ylipappi, Suomen nuorin vanha mies, Jussi Halli, on pakannut matka-arkkunsa ja ottanut tehtäväkseen etsiä autobahnoilta ja -stradoilta - sekä suoraan tehtaiden pihoilta -...

Lue lisää >

Asenneautoilun erikoisohjelma Ajoneuvos suuntaa seitsemännellä kaudella Eurooppaan metsästämään jopa entistä ainutkertaisempia kulkuneuvoja.

Sanankäytön ja autoanalyysin ylipappi, Suomen nuorin vanha mies, Jussi Halli, on pakannut matka-arkkunsa ja ottanut tehtäväkseen etsiä autobahnoilta ja -stradoilta - sekä suoraan tehtaiden pihoilta - sellaisia helmiä, joita suomalaisissa autotalleissa ei vielä ole nähty. Lisäksi tällä kaudella Mari Perankosken johdolla toteutetaan suomalaisten tähtien hulluimpia ajoneuvounelmia. Eli jälleen kerran: Kalleimmat ja nopeimmat superautot, kauneimmat klassikot, tällä kertaa eurooppalaisten harvinaisuuksien muodossa sekä pyytämättä ja yllättäen, Jussi Halli.

Jaksot katsottavissa kahden kuukauden ajan tv-esityksestä.

Osta katseluoikeus

10.8.2014 - klo 20.30 Ajoneuvos: Superautot
3.8.2014 - klo 20.30 Ajoneuvos: Superautot