Kahdeksanosainen nettisarja Rallihullut on kertomus ralliin hurahtamisesta. Sarjan pääosissa ovat Duudsoneiden Jarppi Leppälä sekä paremmin suomalaisen stunt-taiteen uranuurtajana tunnettu Crazy Mike Uuskoski. Miehiä yhdistää rakkaus ralliin, mutta siinä missä Crazy Mikella rallikokemusta on aina EM-tasoa myöten, on Jarppi lajissa vasta...

Lue lisää >

Kahdeksanosainen nettisarja Rallihullut on kertomus ralliin hurahtamisesta. Sarjan pääosissa ovat Duudsoneiden Jarppi Leppälä sekä paremmin suomalaisen stunt-taiteen uranuurtajana tunnettu Crazy Mike Uuskoski. Miehiä yhdistää rakkaus ralliin, mutta siinä missä Crazy Mikella rallikokemusta on aina EM-tasoa myöten, on Jarppi lajissa vasta aloittelija. Mies suoritti huhtikuussa kilpailijalisenssin vaatiman rallitutkinnon.

Crazy Mikella on takanaan jo lukuisia autokilpailuja rallissa ja rallicrossissa. Parhaiten mies kuitenkin tunnetaan stunt-keikoistaan. Hän on myös suunnitellut, rakentanut ja koordinointi suositun Yllytyshullut-sarjan autotemppuja.

Ohjelman kymmenen minuutin mittaiset jaksot julkaistaan torstaisin Katsomossa, ja niissä seurataan miesten värikästä matkaa idean synnystä itse Castrol-ralliin, jonne kaksikko lähtee haastamaan Volvo Original -merkkiluokan kilpailijoita. Tästä matkasta ei taatusti puutu vauhtia, eikä yllättäviä käänteitä!

Lue lisää ohjelmasta

Osta katseluoikeus

Jaksot