Kymmenen tähtiartistia kohtaa elämänsä suurimman musiikillisen haasteen: kuka heistä on katsojien mielestä Suomen paras esiintyjä? Jokaisella suoralla lähetyksellä on musiikkiteemansa, joka artistin tulee ottaa haltuun. Musiikkiteemat käyvät yhä haastavammaksi, kenellä on uskottavaa punk-asennetta? Kuka omaksuu ysäripopin muuvit parhaiten? Artist...

Lue lisaa >

Kymmenen tähtiartistia kohtaa elämänsä suurimman musiikillisen haasteen: kuka heistä on katsojien mielestä Suomen paras esiintyjä? Jokaisella suoralla lähetyksellä on musiikkiteemansa, joka artistin tulee ottaa haltuun. Musiikkiteemat käyvät yhä haastavammaksi, kenellä on uskottavaa punk-asennetta? Kuka omaksuu ysäripopin muuvit parhaiten?

Artistit esittävät kustakin musiikkigenrestä oman versionsa apunaan Antti Lehtisen johtaman bändin huippumuusikot ja showtanssijat. Suorituksia analysoi kolmen hengen raati, jonka yksi jäsen on kyseisen viikon musiikkigenren ammattilainen.

Ohjelman juontaa Mikko Leppilampi ja tähtien esityksiä kommentoivassa raadissa istuvat median monitoiminainen Maria Veitola ja legendaarisen Tavastia-klubin isäntä Juhani Merimaa.

Tuotanto: Moskito Television. Jakso katsottavissa kahden kuukauden ajan ohjelman tv-esityksestä.

Lue lisää ohjelmasta

Osta katseluoikeus

Palvelu on käytettävissä vain Suomessa

Maksullisia sisältöjä voivat ostaa vain Suomessa asuvat.

Tulossa
8.3.2015 - klo 19.15 Tähdet, tähdet
1.3.2015 - klo 19.14 Tähdet, tähdet