Big Brotherin kymmenes kausi pyörähti käyntiin sunnuntaina 24. elokuuta ja kestää 12 viikkoa.Katsomon BB 24/7 -tuotteen tilaajat voivat tuttuun tapaan seurata talon tapahtumia reaaliajassa oheisista kuudesta live-ruudusta:• Director’s Cut 1 (ohjaajan kulloinkin valitseman kameran kuva)• Director’s Cut 2 (ohjaajan kulloinkin valitseman kameran kuv...

Lue lisaa >

Big Brotherin kymmenes kausi pyörähti käyntiin sunnuntaina 24. elokuuta ja kestää 12 viikkoa.

Katsomon BB 24/7 -tuotteen tilaajat voivat tuttuun tapaan seurata talon tapahtumia reaaliajassa oheisista kuudesta live-ruudusta:

• Director’s Cut 1 (ohjaajan kulloinkin valitseman kameran kuva)
• Director’s Cut 2 (ohjaajan kulloinkin valitseman kameran kuva)
• Olohuoneen kiinteä kamera
• Makuuhuoneen kiinteä kamera
• Pihan kiinteä kamera
• Säännöllisesti vaihtuva kuva eri kameroista

Tietokoneella katsottaessa kaikkien live-ruutujen lähetystä voi kelata kaksi tuntia taaksepäin, jos jokin mielenkiintoinen kohta menee ohi. Mobiililaitteilla kelaus on mahdollista 15 minuuttia taaksepäin.

Palvelu sisältää runsaasti videoita päiväkirjahuoneesta – materiaalia, jota et muualla näe. Käyttäessäsi BB 24/7 -palvelua tietokoneella voit myös kätevästi seurata BB-aiheisia Twitter-päivityksiä ja lähettää oman BB-twiittisi.

Huom! Esitysoikeuksista johtuen palvelun käyttäminen on mahdollista ainoastaan Suomessa.

MTV Katsomon BB 24/7 -tuotteen hinnat

• Koko kausi: 14,95 euroa (kauden alkaessa hinta oli 39,95 euroa)
• Vuorokausi: 7,95 euroa
• Tunti: 2,95 euroa

Tekniset asiat

BB 24/7 -palvelun käyttö edellyttää 3 Mb:n ADSL- tai vastaavaa internet-liittymää. Parhaan katselukokemuksen saat nopealla laajakaistalla, 4 Mb ylöspäin. Lähetyksen laatu mukautuu internet-yhteytesi käytettävissä olevaan nopeuteen.

Videon toistamiseen tarvitset Silverlight 4.0.60831.0 -version tai sitä uudemman.

Asenna uusi versio ja salli suojatun sisällön toisto Silverlightin asetuksista, painamalla videokuvan päällä hiiren oikeaa painiketta. Valitse Silverlight ja avaa Toisto -välilehti (eng. Playback). Varmista, että ruksi on paikallaan kohdassa "Salli suojatun sisällön toistoon vaadittavien sovellusosien lataaminen ja päivitykset" (Enable download and updates).

Kuvanlaatu käytettäessä 3Mb tai sitä suurempaa yhteysnopeutta:

Video: H.264/MPEG-4 AVC, 768x432, 25fps, 1Mbps
Audio: AAC-LC, 96kbps

Internet-yhteytesi nopeudesta tai kuormituksesta riippuen kuvanlaatu mukautuu automaattisesti saatavilla olevan kaistan mukaan. Edellä ilmoitetut nopeudet ovat maksiminopeuksia.

Katsomon kehitystyö jatkuu BB-kauden aikanakin, ja päivitämme Katsomo-palvelua syksyn aikana muutaman kerran. Päivityksestä aiheutuu huoltokatko myös BB 24/7 -palveluun. Huoltokatkoja on kuitenkin enintään 2 % tuotteen käyttöajasta. Katkoista pyritään aina tiedottamaan etukäteen ja ajoittamaan ne siten, että haitta BB-katselijoille on mahdollisimman vähäinen.

Katselu mobiililaitteilla

Katsomon BB 24/7 -tuotteen ostajat pääsevät katsomaan kaikkia livekameroita ja päiväkirjahuonevideoita myös iPhone, iPad, Android ja Windows Phone -sovelluksien avulla. Sovelluksen saat asennettua laitteesi sovelluskaupasta. BB 24/7 tuotetta ei voi käyttää Nokia -puhelimien Nokia TV sovelluksessa. Lisää tietoa tuotetuista päätelaitteista löydät MTV Katsomon ohjesivulta. Jos mobiililaitteesi ei ole tuettujen laitteiden joukossa, palvelua voi lisäksi käyttää joillakin mobiililaitteilla toistaiseksi myös osoitteessa http://m.katsomo.fi/bigbrother

BB 24/7-palvelun käyttäminen mobiilissa edellyttää voimassa olevaa BB 24/7 -tuotteen tilausta. Tuotteen voit tilata vain tietokoneella. Voit käyttää tunnusta yhdellä päätelaitteella kerrallaan (PC, iPhone, IPad, Android tai Windows Phone). Tunnusten samanaikainen käyttö usealla päätelaitteella johtaa katseluoikeuden poistamiseen.

Samsung Smart-TV

Katsomon BB 24/7 -tuotteen tilaajana voit katsoa kaikkia live-ruutuja ja päiväkirjahuoneen videoita myös Samsung Smart TV -sovelluksessa. Lisätietoa tuetuista Samsung Smart TV-malleista löydät MTV Katsomon ohjesivulta.

Palvelukuvaukseen saattaa tulla muutoksia. Lähetykset ovat katsottavissa ainoastaan Suomessa.

15.11.2014 - klo 12.59
14.11.2014 - klo 21.40
14.11.2014 - klo 15.03
14.11.2014 - klo 08.38
13.11.2014 - klo 18.08
13.11.2014 - klo 15.20