Donald Trumpin Diili pyörähtää käyntiin jo 13. kerran entistäkin hauskempana ja hullumpana. Nyt kaikki jo tietävät mihin ovat ryhtyneet, sillä he ovat jo kerran olleet mukana sarjan edellisillä tuotantokausilla. 14 kilpailijan joukossa nähdään mm. Omarosa, jonka ura reality-tähtenä urkeni ensimmäisen Diilin jälkeen vuonna 2004. Muita kisaajia ovat...

Lue lisää >

Donald Trumpin Diili pyörähtää käyntiin jo 13. kerran entistäkin hauskempana ja hullumpana. Nyt kaikki jo tietävät mihin ovat ryhtyneet, sillä he ovat jo kerran olleet mukana sarjan edellisillä tuotantokausilla.

14 kilpailijan joukossa nähdään mm. Omarosa, jonka ura reality-tähtenä urkeni ensimmäisen Diilin jälkeen vuonna 2004. Muita kisaajia ovat mm. entinen koripalloilija Dennis Rodman, rock-laulajat Dee Snider (Twisted SIster) ja Bret Michael (Poison), näyttelijät Gary Busey, Lisa Rinna, Stephen Baldwin ja Marilu Henner sekä muusikko-laulajat Trace Adkins, Jil Jon ja La Toya Jackson. Muut kilpailijat ovat malli Claudia Jordan, Playboy-malli Brande Roderick ja taikuri Penn Jillette.

Lue lisää ohjelmasta

Osta katseluoikeus