Jaksot

24.11.2014 - 18:28

Emmerdale

Loppuun ajettu, osa 1/2

Jaksamisensa äärirajoille pakotettu Chas tekee vaikean ratkaisun. Gennie yrittää suunnitella ristiäisiä Georgian ja Brendan neuvoessa vierellä. Steve saa selville, kuka heitti kiven pubin ikkunasta. Lisa ottaa uudenlaisen lähestymistavan Bellen kasvatukseen. David tunnustaa Ericille kosineensa Priyaa puolivahingossa. Jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

24.11.2014 - 18:00

Emmerdale

Saamaton sulhanen

Belle on tiukassa lieassa jäätyään kiinni Luken kanssa. Rishi ja Priya painostavat Davidia toimimaan ripeästi häiden, ja etenkin eron, suhteen. Saksasta palaava Gennie saa kuulla yllättäviä ja osin huonojakin uutisia. Zak pyytää Domilta teini-ikäisen tyttären kasvatusneuvoja. Thomas ja Sean juonittelevat Chasin päänmenoksi. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

21.11.2014 - 18:00

Emmerdale

Vaakamambo voi odottaa!

Lisa yllättää Bellen ja Luken kyseenalaisista puuhista. Priya ja David ovat kylän kuumin puheenaihe kihlauksen tultua julki. Bernice esittelee ideoita myynnin piristämiseksi, mutta Chas ei innostu haistelemaan uusia tuulia. Megan tarjoaa Alicialle mahdollisuuden päästä hetkeksi muihin maisemiin Jacobin kanssa. Debbie heittää armotta suolaa Chasin haavoihin. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

20.11.2014 - 18:28

Emmerdale

Kahden morsion mies

Uutiset kihlauksesta etenevät nopeasti, joten Davidin on kerrottava asiasta pikaisesti myös Alicialle. Belle tuo Luken vastentahtoisesti Lisan ja Zakin arvioitavaksi. Chas yrittää tavoitella Cameronia, josta ei ole kuulunut mitään. Thomas kertoo lisää tarinoita Seanille. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

20.11.2014 - 18:00

Emmerdale

Syyllisyyden painama

Ranskaan lähtevä Jai jättää jälkeensä itkuisen Charityn. Huonoa omatuntoa poteva Priya käy Kartanolla antamassa vastauksensa työpaikan suhteen. Davidin sanoilla on odottamattomat seuraukset. Thomas istuttaa Seanin mieleen pahoja ajatuksia Chasista. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

19.11.2014 - 18:27

Emmerdale

Irtioton tarpeessa, osa 2/2

Priya ja Alicia odottavat jännittyneinä, kumpi saa työpaikan ¿ vai saako kumpikaan? Rishi ehdottaa, että Jai lähtisi Nikhilin sijasta Ranskaan lepyttelemään hermojaan. Charity ei kuitenkaan innostu yllättävästä ulkomaanreissusta. Työmatkalle lähtevä Jimmy jättää Nicolan huolehtimaan Thomasista. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

19.11.2014 - 17:59

Emmerdale

Irtioton tarpeessa, osa 1/2

Sam auttaa Rachelia Archien kanssa yötä myöten, mikä ajaa Jain raivon partaalle. Välikohtaus Villapakassa saa miehen tunteet viimein kiehumaan yli. Robbiella on vaikeuksia sulattaa uutta toimenkuvaansa Kartanolla. Alicia ja Priya valmistautuvat tahoillaan työhaastatteluun tietämättä tavoittelevansa samaa pestiä. Jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

18.11.2014 - 18:27

Emmerdale

Kättä päälle

Debbie ja Dom neuvottelevat molempia tyydyttävästä ratkaisusta. Hätääntynyt Rachel keventää sydäntään Sandylle teekupposen äärellä. Robbie on aikeissa palata perhebisnekseen, mutta nuorta miestä odottaa karvas pettymys. Alicia pääsee pian työhaastatteluun. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

18.11.2014 - 17:59

Emmerdale

Äiti karkuteillä

Debbie painostaa Lisaa puhumaan Domille. Rachel on juuri saamassa Archien kotiin, mutta pakeneekin paniikissa sairaalasta. Moira saa huonoja uutisia ennen juhlia ja joutuu vaihtamaan edustusmekon työhaalareihin. Nikhilin vanhemmat patistavat tätä antamaan Jaille toisen mahdollisuuden. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

17.11.2014 - 18:29

Emmerdale

Kavala kikka

Priyan suorat sanat kirpaisevat Aliciaa. Debbiellä on mielessä vaarallinen tehtävä, mikä saa Charityn huolestumaan. Rachel on innoissaan, sillä saattaa saada Archien pian kotiin. Moiran ja Cainin suhde seilaa holtittomasti kylmän ja kuuman välillä. Jai palaa töihin. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

17.11.2014 - 18:00

Emmerdale

Periksiantamaton ja pitkävihainen

Vanessa yrittää pyytää Ednalta anteeksi, mutta tämä pysyy tiukkana. Debbie, Cain ja Charity panevat katalan juonensa täytäntöön. David yrittää piristää alakuloista Jacobia. Marlonilla on tukalat oltavat pubissa, kun Priya ja Alicia ottavat toisistaan mittaa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

14.11.2014 - 18:00

Emmerdale

Kipinöitä korjaamolla, osa 2/2

Charityllä on epäilyksensä Debbien suunnitelman suhteen. Edna suuttuu Vanessan tunkeilusta. Megan pyytää Robbieta jäämään kylään, mutta tämä on vieläkin vihastunut äidilleen. Alician ja Jacobin kämppäjahti ei ole tuottanut tulosta, joten Eric ottaa heidät tilapäisesti majataloon. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

13.11.2014 - 18:27

Emmerdale

Kipinöitä korjaamolla, osa 1/2

Dom ja Debbie liehittelevät toisiaan Cainin murhaavista katseista välittämättä. Verisesti loukattu Jacob vihoittelee Davidille ja Alicialle. Robbie välttelee äitiään, mutta viivyttelee Lontooseen paluun kanssa. Kyläläiset ovat huolissaan köhivästä Ednasta. Priya ja Alicia sättivät toisiaan töissä. Jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

13.11.2014 - 18:01

Emmerdale

Uusi mahdollisuus

Declan ja Megan selvittävät välejään kireissä tunnelmissa. David ja Alicia ovat vasta julkistaneet eronsa kyläläisille, kun yllättävä sattuma vetää Priyankin mukaan draamaan. Päättäväinen Debbie houkuttelee korjaamolle lisää asiakkaita. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

12.11.2014 - 18:28

Emmerdale

Sisko, veli ja suuri petos

Declan lepyttelee Katieta hulppealla brunssilla ja matkaehdotuksella. Robbie jatkaa Meganin hiillostamista. Kartanolla tapahtuu peruuttamaton välirikko. Vanessa lyö Paddyn kanssa vetoa siitä, että onnistuu voittamaan Ednan puolelleen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

12.11.2014 - 18:00

Emmerdale

Poika, jota kukaan ei halunnut

Robbie alkaa käydä kärsimättömäksi ja painostaa Megania toimiin. Declan suuttuu kuullessaan Katien viettäneen aikaansa Chasin sijasta Andyn kanssa. Nichola ja Jimmy riitelevät Thomasin kohtalosta. Matkalta palaava David kohtaa happaman Alician ja käy vakavan keskustelun Jacobin kanssa. Dan välttelee Brendaa parhaansa mukaan. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

11.11.2014 - 18:27

Emmerdale

Kirjasiepon katumus

Kohmeloinen Brenda muistelee kauhulla eilisiä lähentely-yrityksiään Danin suuntaan. Katie vuodattaa ongelmansa empaattiselle Andylle. Jimmy ei tiedä, mitä tekisi Thomasin kanssa, sillä Nicola kieltäytyy asumasta häiriintyneen teinin kanssa saman katon alla. Belle ja Gemma ovat riidoissa Luken takia. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

11.11.2014 - 18:00

Emmerdale

Vainottu nainen, osa 2/2

Bernicen mielestä Chasin pitäisi soittaa poliisille, mutta tämä aikoo selviytyä stalkkeristaan itse. Belle tapailee Lukea salaa Gemmalta. Katie suuttuu, kun Declan raahaa hänet Villapakasta kotiin kesken hauskan illan. Kahvilaan saapuu runsaslukuinen joukko lukutoukkia, mutta löytyykö seasta perhosta Bobille tai Danille? Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

10.11.2014 - 18:27

Emmerdale

Vainottu nainen, osa 1/2

Chas on säikkynä, sillä tuntematon vihollinen on tuonut hänelle kirjeen ja käynyt Carlin haudalla. Moira käy sanomassa Cainille pari valittua sanaa jäätyään vaille illallisseuraa. Bob ja Dan valmistelevat Brontë-iltaa sellaisella innolla, että Brenda tuntee itsensä vallan ulkopuoliseksi. Jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

10.11.2014 - 18:00

Emmerdale

Lankoja pitkin

Jimmy jättää Carlille jäähyväiset hautuumaalla. Charity saa raivokohtauksen keskellä kylänraittia. Jain ja Nikhilin äiti saapuu hoitamaan Mollya ja puhumaan järkeä Jaille. Chas saa outoja pilapuheluita ja näkee jonkun lymyilevän puskissa. Kuka häntä vainoaa? Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

07.11.2014 - 18:00

Emmerdale

Gennie, ovela kettu

Tehtaalta pois potkittu Jai surkuttelee kohtaloaan kotisohvalla. Bob ja Dan myhäilevät mahtavalle kirjallisuusjuonelleen: pian naisia tulvii kahvilaan ovista ja ikkunoista! Gennie keksii keinon päästä työmatkalle Saksaan. Rishi vakuuttelee Charitylle kaiken tulevan vielä kuntoon. Steve yrittää lahjoa Chasin myymään osuutensa Villapakasta. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

06.11.2014 - 18:28

Emmerdale

Makeistehtailijan sulamispiste

Bernice ja Rodney palaavat kylään tyhjin käsin, sillä tapaaminen Brightonissa ei mennyt aivan putkeen. Nikhil seuraa huolissaan, kuinka Jai syöksee käytöksellään tehtaan ja ihmissuhteensa tuhoon. Bernice vainoaa Chasia, koska haluaa pubin itselleen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

06.11.2014 - 18:00

Emmerdale

Umpikujassa

Charity ahdistelee sekä tehtaan työntekijöitä että Rachelia saadakseen selville, mikä Jaita vaivaa, sillä mies itse ei puhu eikä pukahda. Chas ja Cameron valmistautuvat Jerseyn-matkaan. Edna pahastuu tajutessaan muiden säälivän häntä. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

05.11.2014 - 18:27

Emmerdale

Piinattu salaisä, osa 2/2

Jai jatkaa Rachelin hiillostamista ja purkaa suunnatonta turhautumistaan tehtaalla. Taka-ajatuksin varustautunut Bob tarjoutuu kahvittamaan Brendan lukupiiriä. Alexin isoäiti aikoo selvittää, mitä hänen lapsenlapselleen on oikein tapahtunut. Cameronilla onkin mummolle tarina valmiina... Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

05.11.2014 - 18:00

Emmerdale

Piinattu salaisä, osa 1/2

Archien tilanne ja myöhässä oleva makeistilaus raastavat Jain hermoja. Steven on läpäistävä Katien tiukka seula, ennen kuin pesti talleilla on taattu. Rodney yllyttää Dania kokeilemaan seuranhakupalstaa, mutta Bobilla on vielä parempi idea naisten metsästykseen. Pubiin ilmestyy Alexia etsivä henkilö. Jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

04.11.2014 - 18:28

Emmerdale

Teini, sinä sietämätön otus

Kotiarestissa oleva Belle koettelee Lisan ja Zakin hermoja. Rachel saa kuulla Archien sairastuneen, ja pian myös Jai on huolesta harmaa. Tehtaalla aloittava Edna herättää ihmetystä. Jimmy odottaa hermot kireänä tärkeää puhelua. Katie yrittää saada Declanin kertomaan todelliset tunteensa, mutta tämä esittää kaiken olevan hienosti. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

04.11.2014 - 18:00

Emmerdale

Bilehileet arestissa

Belle ja Gemma joutuvat vastaamaan tekosistaan. Adam ei liiemmin arvosta äitinsä nykyistä miesmakua. Robbie vaatii Meganilta kovempia otteita. Katie saa kuulla kiertoteitse Declanin olevan onneton. Jai on pulassa, kun työläiset liukenevat tehtaalta ylitöitä vältellen. Parahiksi ovelle ilmaantuu kuitenkin innokas työnhakija. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

03.11.2014 - 18:27

Emmerdale

Kuosipaitakönsikkäät

Villapakan uuden vuoden juhlat lähtevät verkkaisesti käyntiin, mutta pian kaikilla on kannat katossa. Parhaimpiinsa pukeutuneet Bob ja Dan saavat pöytäänsä hehkeitä naisia, joskin daameja kiinnostaa enemmän juomatarjoilu kuin säkenöivä seura. Belle ja Gemma valmistautuvat villiin bileiltaan salaa vanhemmilta. Cainin tempaus jättää Domin vaille seuralaista ja menopeliä. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

03.11.2014 - 18:00

Emmerdale

Riistetty unelma

Declan ei tiedä, miten kertoisi Katielle leikkauksen musertavista jälkiseurauksista. Cain katsoo happamana sivusta, kun Dom vikittelee Moiraa Villapakassa. Belle ja Gemma jujuttavat Zakin kaivamaan kuvetta bileiden edellä. Rodney suhtautuu yhä nihkeästi Bernicen ja Steven kukoistavaan rakkauteen. Chas saa yllättävän tarjouksen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

31.10.2014 - 18:00

Emmerdale

Odottamaton takaisku

Katie saa kauhukseen kuulla joutuvansa leikkaukseen. Ennen kuin Declan pääsee katsomaan rakkaintaan, lääkärillä on huonoja uutisia myös hänelle. Cameronin juoni tuottaa harmia ja hankaluuksia Cainille ja Debbielle. Moira saa uuden ihailijan kahvilassa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

30.10.2014 - 18:30

Emmerdale

Kieroa peliä

Katie haluaisi jo tavata ihmisiä, mutta Declan ei päästä häntä minnekään yksin. Charity, Cain ja Zak ovat huolissaan Debbien mielenterveydestä. Cameron kehittelee uusia juonia selustansa turvaamiseksi. Bernice murehtii vieraantumistaan Dee-Deestä. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

30.10.2014 - 18:00

Emmerdale

Rikottu perhe

Alicia saa suolaa haavoihinsa, kun selviää, että David ja Priya ovat lähdössä yhteiselle lomamatkalle. Debbie joutuu raivon valtaan nähdessään Chasin ja Cameronin jälleen yhdessä. Edna ei voi uskoa, että Alex olisi ryövännyt hänet. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

29.10.2014 - 18:30

Emmerdale

Kulissivaimo kohtaa totuuden

Alicia ja David selvittävät välinsä. Amy kohtaa epämieluisan näyn palatessaan äitinsä joulupöytään. Jimmy ja Chas viettävät mietteliään hetken Carlin haudalla. Ednaa odottaa joulukirkon jälkeen pahanpäiväinen järkytys. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

29.10.2014 - 18:00

Emmerdale

Paljon puhuva paketti

Tunnelma on korkealla, kun kyläläiset juhlivat joulua tahoillaan. Ilonpito ei tosin ulotu kaikkialle: Chas vetäytyy viinipullon seuraan ja Cameron hapantaa kaiken ympärillään. Edna huolestuu, sillä Alexia ei ole näkynyt kahteen päivään. Alicia saa joululahjaksi jotain muuta, kuin mitä odotti. Val puolestaan saa ihastuttavan yllätyslahjan. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

28.10.2014 - 18:30

Emmerdale

Jouluyö, murhayö

Rekan perällä viruvan Alexin avunhuudot kiirivät vain puiden ja metsäneläinten korviin. Chasilla on Cameronille huonoja uutisia. Debbie yrittää pitää pokkansa lasten tähden. Davidin joulusuunnitelmat Alician ja Jacobin kanssa kiristävät Priyan hermoja. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

28.10.2014 - 18:00

Emmerdale

Koston enkeli

Debbie valmistautuu huolella tätinsä tuhoon: punainen mekko, punaista huulipunaa ja kohti oikeustaloa! Mutta mikä on valamiehistön päätös ja miksei Cameronia näy missään? Priya joutuu kuuntelemaan, kun Alicia kehuskelee ihanalla aviomiehellään. Katie palaa kotiin, muttei oikein pääse juhlatunnelmaan. Victoria yrittää houkutella Amyn ja Robbien yhteen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

27.10.2014 - 18:30

Emmerdale

Cameronin todistus, osa 2/2

Valamiehistö vetäytyy puntaroimaan Chasin kohtaloa. Syyllisyyden kalvama Cameron on suunniltaan ja tilittää tuntojaan Alexille. Eric muistuttaa Aliciaa, mistä alkuperäisessä järjestelyssä Davidin kanssa oli kyse. Jai saa huojentavia uutisia välikäden kautta. Edna ei saa rauhaa kuulemaltaan. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

27.10.2014 - 18:00

Emmerdale

Cameronin todistus, osa 1/2

On Cameronin vuoro astua todistajanaitioon Debbien ja Charityn kihistessä lehterillä. Jai on tuskissaan, sillä ei tiedä mitä Archielle kuuluu. Moiran ja Cainin suhde ottaa taas takapakkia. Alicia elättelee toiveita Davidin suhteen. Jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

Klipit

Hakusanallasi ei löytynyt yhtään ohjelmaa.

Lisää tietoja MTV3:n ohjelmista MTV3 Internetin sivuilta

Asiakaspalvelu

Hakusanallasi ei löytynyt yhtään ohjelmaa.

Lisää tietoja MTV3:n ohjelmista MTV3 Internetin sivuilta