Jaksot

03.11.2014 - 18:30

Emmerdale

Kuosipaitakönsikkäät

Villapakan uuden vuoden juhlat lähtevät verkkaisesti käyntiin, mutta pian kaikilla on kannat katossa. Parhaimpiinsa pukeutuneet Bob ja Dan saavat pöytäänsä hehkeitä naisia, joskin daameja kiinnostaa enemmän juomatarjoilu kuin säkenöivä seura. Belle ja Gemma valmistautuvat villiin bileiltaan salaa vanhemmilta. Cainin tempaus jättää Domin vaille seuralaista ja menopeliä. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

03.11.2014 - 18:00

Emmerdale

Riistetty unelma

Declan ei tiedä, miten kertoisi Katielle leikkauksen musertavista jälkiseurauksista. Cain katsoo happamana sivusta, kun Dom vikittelee Moiraa Villapakassa. Belle ja Gemma jujuttavat Zakin kaivamaan kuvetta bileiden edellä. Rodney suhtautuu yhä nihkeästi Bernicen ja Steven kukoistavaan rakkauteen. Chas saa yllättävän tarjouksen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

31.10.2014 - 18:00

Emmerdale

Odottamaton takaisku

Katie saa kauhukseen kuulla joutuvansa leikkaukseen. Ennen kuin Declan pääsee katsomaan rakkaintaan, lääkärillä on huonoja uutisia myös hänelle. Cameronin juoni tuottaa harmia ja hankaluuksia Cainille ja Debbielle. Moira saa uuden ihailijan kahvilassa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

30.10.2014 - 18:30

Emmerdale

Kieroa peliä

Katie haluaisi jo tavata ihmisiä, mutta Declan ei päästä häntä minnekään yksin. Charity, Cain ja Zak ovat huolissaan Debbien mielenterveydestä. Cameron kehittelee uusia juonia selustansa turvaamiseksi. Bernice murehtii vieraantumistaan Dee-Deestä. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

30.10.2014 - 18:00

Emmerdale

Rikottu perhe

Alicia saa suolaa haavoihinsa, kun selviää, että David ja Priya ovat lähdössä yhteiselle lomamatkalle. Debbie joutuu raivon valtaan nähdessään Chasin ja Cameronin jälleen yhdessä. Edna ei voi uskoa, että Alex olisi ryövännyt hänet. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

29.10.2014 - 18:30

Emmerdale

Kulissivaimo kohtaa totuuden

Alicia ja David selvittävät välinsä. Amy kohtaa epämieluisan näyn palatessaan äitinsä joulupöytään. Jimmy ja Chas viettävät mietteliään hetken Carlin haudalla. Ednaa odottaa joulukirkon jälkeen pahanpäiväinen järkytys. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

29.10.2014 - 18:00

Emmerdale

Paljon puhuva paketti

Tunnelma on korkealla, kun kyläläiset juhlivat joulua tahoillaan. Ilonpito ei tosin ulotu kaikkialle: Chas vetäytyy viinipullon seuraan ja Cameron hapantaa kaiken ympärillään. Edna huolestuu, sillä Alexia ei ole näkynyt kahteen päivään. Alicia saa joululahjaksi jotain muuta, kuin mitä odotti. Val puolestaan saa ihastuttavan yllätyslahjan. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

28.10.2014 - 18:30

Emmerdale

Jouluyö, murhayö

Rekan perällä viruvan Alexin avunhuudot kiirivät vain puiden ja metsäneläinten korviin. Chasilla on Cameronille huonoja uutisia. Debbie yrittää pitää pokkansa lasten tähden. Davidin joulusuunnitelmat Alician ja Jacobin kanssa kiristävät Priyan hermoja. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

28.10.2014 - 18:00

Emmerdale

Koston enkeli

Debbie valmistautuu huolella tätinsä tuhoon: punainen mekko, punaista huulipunaa ja kohti oikeustaloa! Mutta mikä on valamiehistön päätös ja miksei Cameronia näy missään? Priya joutuu kuuntelemaan, kun Alicia kehuskelee ihanalla aviomiehellään. Katie palaa kotiin, muttei oikein pääse juhlatunnelmaan. Victoria yrittää houkutella Amyn ja Robbien yhteen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

27.10.2014 - 18:30

Emmerdale

Cameronin todistus, osa 2/2

Valamiehistö vetäytyy puntaroimaan Chasin kohtaloa. Syyllisyyden kalvama Cameron on suunniltaan ja tilittää tuntojaan Alexille. Eric muistuttaa Aliciaa, mistä alkuperäisessä järjestelyssä Davidin kanssa oli kyse. Jai saa huojentavia uutisia välikäden kautta. Edna ei saa rauhaa kuulemaltaan. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

27.10.2014 - 18:00

Emmerdale

Cameronin todistus, osa 1/2

On Cameronin vuoro astua todistajanaitioon Debbien ja Charityn kihistessä lehterillä. Jai on tuskissaan, sillä ei tiedä mitä Archielle kuuluu. Moiran ja Cainin suhde ottaa taas takapakkia. Alicia elättelee toiveita Davidin suhteen. Jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

24.10.2014 - 18:00

Emmerdale

Syytetyn parahdus

Cameron lähettää Alexin seuraamaan oikeuskäsittelyn kulkua puolestaan. Debbie tekee Chasista selvää todistajanaitiossa, mutta joutuu itsekin tukalaan paikkaan. Alicia pyytää Berniceltä vanhaa työtään takaisin. Moira tunnustaa Adamille tapailleensa Cainia. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

23.10.2014 - 18:30

Emmerdale

Tiiliskivikolkkaaja tuomiolla

Chasin oikeudenkäynti alkaa. Lasten joulunäytelmässä kuullaan liikuttava vetoomus Archien puolesta. Priya saa purra hammasta, kun Villapakkaan ilmaantuu yllättävä vieras. Ruby on huolissaan Samin suhteesta Racheliin. Jai painii ankarasti tunteidensa kanssa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

23.10.2014 - 18:00

Emmerdale

Tuomiopäivän aatto

Lähestyvä oikeuskäsittely kiristää kaikkien hermoja. Cameron yrittää valaa uskoa epätoivoiseen Chasiin, kun taas kostonhimoinen Debbie odottaa näkevänsä tämän tuhon partaalla. Jai hiippailee sairaalaan katsomaan vastasyntynyttä poikaansa. Priya alkaa kyllästyä salailuun ja purkaa turhautumisensa Davidiin. Cain ja Moira tunnustelevat suhteen uudelleenlämmittelyn mahdollisuutta. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

22.10.2014 - 18:30

Emmerdale

Archie

Rachel haluaa järjestää pojalleen hätäkasteen. Rishi vannottaa Jaita pysyttelemään erossa Rachelista ja vauvasta, mutta vierailee itse salaa sairaalassa. Cameron kertoo Chasille huonoja uutisia. Adam ja Victoria ilmoittavat Moiralle aikeistaan viettää joulu yhdessä. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

22.10.2014 - 18:00

Emmerdale

Kärhämä kirkossa, osa 2/2

Rachel on suunniltaan huolesta, sillä vauva kiidätettiin tehohoitoon suoraan synnytyksestä. Jai yrittää pitää tunnemyrskynsä salassa, mutta kuinka kauan tuoreen salaisän pokka pitää? Debbie aikoo antaa Chasia vahingoittavan lausunnon oikeudessa. Nikhil tekee ratkaisun, joka saa sekä Jain että Gennien takajaloilleen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

21.10.2014 - 18:30

Emmerdale

Kärhämä kirkossa, osa 1/2

Debbie pöyristyy kuullessaan Jimmyn antavan Chasille rahaa. Rodney on hapan, sillä Steve näyttää asettuneen Bernicen luo pysyvästi. Charity aiheuttaa vaaratilanteeseen johtavan välikohtauksen. Gennien ja Nikhilin lastenhoitojärjestely alkaa osoittaa ontumisen merkkejä. Jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

21.10.2014 - 18:00

Emmerdale

Sarahin kotiinpaluu

Sarahin paluuta juhlitaan hilpeissä merkeissä. Eräs kutsua vaille jäänyt vieras kuitenkin varjostaa ilonpitoa. David kokee masentavan takaiskun, mutta sisuuntuu lopulta taistelemaan onnestaan. Bernice tikahtuu onnesta Steven palatessa kylään. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

20.10.2014 - 18:28

Emmerdale

Krapulainen kemoterapeutti

Robbie palaa Kartanolle. Sarahin tilanne näyttää lupaavalta, ja Debbie iloitsee saadessaan tyttönsä pian kotiin. Pitkäksi venähtänyt ilta painaa Rhonan ohimoilla. Edna vie Tootsien hoitoon ja toivoo parasta. Hän joutuu ottamaan luottokortin käyttöön selvitäkseen eläinlääkärimaksuista. Jacobilla on mielenkiintoista kerrottavaa Davidille. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

20.10.2014 - 18:00

Emmerdale

Pettymysten päivä

Kotona vierailevaa Katieta odottaa muutama yllätys. Rhona ja Paddy saavat kaivattua apua, kun Rhonan opiskelukaveri Vanessa aloittaa klinikalla. David lupaa Ednalle töitä puodista, mutta tuleekin pian toisiin aatoksiin. Myös Paddyllä on Ednalle huonoja uutisia. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

17.10.2014 - 18:00

Emmerdale

Pulaa puolestapuhujista

Declan yllättyy Meganin lähtöpäätöksestä. Gennie ja Cameron miettivät kuumeisesti, kuka voisi todistaa Chasin puolesta oikeudessa. Bernice pettyy karvaasti, kun Steve lähtee lohduttelemaan vaimoaan. Kerry onnistuu töppäämään taas työhaastattelussa ja saa lisäksi kuulla Valilta olevansa huono äiti. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

16.10.2014 - 18:30

Emmerdale

Totuuden esiinmarssi, osa 2/2

Cameron on päässyt poliisiasemalle asti, mutta on vielä kahden vaiheilla. Katie turhautuu, sillä kuntoutus etenee tuskastuttavan hitaasti. Nicola sotkee Bernicen asiat perusteellisesti yhdellä puhelinsoitolla. Jimmy yrittää kääntää Chasin pään, mutta tämä on vakuuttunut ansaitsevansa rangaistuksen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

16.10.2014 - 18:00

Emmerdale

Totuuden esiinmarssi, osa 1/2

Charity raivostuu saadessaan tietää, että Jimmy on antanut rahaa Chasin oikeuskuluihin. Gennie patistaa Cameronia tekemään oikean ratkaisun. Bernicen hartaasti odottama Steve saapuu kylään, mutta kohtaaminen ei pääty onnekkaasti. Jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

15.10.2014 - 18:29

Emmerdale

Hyvästi vapaus, olen syyllinen!

Toivonsa menettänyt Chas antaa asianajajalleen lähtöpassit. Paddy hirmustuu saadessaan tietää Brettin lähentely-yrityksestä. Laurel ja Marlon puhuvat asiat selviksi. Bernice aikoo jo palata miehensä luo, mutta puhelinsoitto saa hänet toisiin ajatuksiin. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

15.10.2014 - 18:00

Emmerdale

Epätoivoa kiven sisässä

Tapahtuma vankilassa saa Chasin tolaltaan. Marlon ja Paddy jatkavat salaista kylpylälomaansa, mutta Rhona ja Laurel alkavat käydä epäluuloisiksi. Cameron murehtii asianajokuluja, mutta saa pian rahahuoliinsa apua yllättävältä taholta. Mollyn uusi hoitojärjestely ei herätä luottamusta Nikhilin isässä. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

14.10.2014 - 18:28

Emmerdale

Kasvonaamiokaverit

Paddyn ja Marlonin virkistysretki osoittautuu niin rankaksi, että miehet joutuvat karkaamaan kuntorääkistä oluelle ja kylpylään. Rhona saa yllätyssuudelman. Moira ja Cain jatkavat salamyhkäisiä säpinöitään. Gennie potee syyllisyyttä, sillä haluaa olla muutakin kuin äiti. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

14.10.2014 - 18:00

Emmerdale

Cainin synttäritoive

Gennie saa kuulla jotain hämmentävää vieraillessaan Katien luona sairaalassa. Paddy saa vaivoin kakisteltua Rhonalle olevansa taas tekemisissä Marlonin kanssa. Moira ja Cain välttelevät tunteitaan, mutta tapaavat myöhemmin kiihkeissä tunnelmissa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

13.10.2014 - 18:30

Emmerdale

Yksinäinen kulkija, osa 2/2

Katie herää tilansa tasaannuttua, mutta alkuhämmennyksen jälkeen avioriita kalvaa yhä mieltä Declanin hyvittely-yrityksistä huolimatta. Jimmy kiittää Ednaa kaikista tämän ahkerista työvuosista. Moira tälläytyy Villapakkaa varten, mutta saa huomata, että hänelle tehdään oharit, vaikkei treffejäkään ollut tiedossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

13.10.2014 - 18:00

Emmerdale

Yksinäinen kulkija, osa 1/2

Declan vajoaa syvemmälle itsesyytösten syövereihin, kun hän istuu sairaalassa odottamassa tietoja Katiesta ja karttelee kaikkia lohduttajia. Megan puolestaan kantaa kortensa kekoon toimistolla. Edna löytää todisteita rikkeistä, joita Charity on tehnyt firmassa, ja saa tarpeekseen. Brett flirttailee häpeämättömästi Rhonalle. Tarina jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

10.10.2014 - 18:00

Emmerdale

Vielä ei ole aika luovuttaa!

Pelastusryhmä vähentää resursseja, kun Katien löytyminen alkaa näyttää yhä epätodennäköisemmältä. Kyläläiset eivät kuitenkaan lyö hanskoja tiskiin vaan kokoavat oman etsintäryhmänsä. Amy välttelee puhetta Kylesta, mutta Kerry suunnittelee lähettävänsä pojalle syntymäpäiväkortin. Edna harkitsee vanhojen tavaroidensa myyntiä. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

09.10.2014 - 18:30

Emmerdale

Sytyttäkäämme kynttilä Katielle

Pitääkseen toivoa yllä ja osoittaakseen tukensa Declanille kyläläiset kokoontuvat Villapakassa Katien kunniaksi. Myös Megan saapuu vastentahtoisen veljensä tueksi, mutta Declanille tilanne käy ylivoimaiseksi. Jimmy ja Charity käyvät valtataistelua soutaen ja huovaten Ednan työtuntien suhteen. Tootsien leikkaus koittaa, ja perässä tulee mojova lasku. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

09.10.2014 - 18:00

Emmerdale

Kuilussa

Kaikista pelastusoperaatioistakaan huolimatta Katieta ei löydy, ja Declanin kauhuksi etsinnät venyvät iltaan. Rahaongelmat vainoavat Ednaa, kun Tootsien hoidot osoittautuvat kalliiksi ja Charity leikkaa uskollisen työntekijän työtunteja entisestään. Aikeet edetä uralla innostavat Alin uudelleen lukemaan oppimisen pariin. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

08.10.2014 - 18:30

Emmerdale

Ammattilaisista kaukana

Declan hakee apuun Andyn ja Moiran, joka hälyttää poliisit Katien avuksi. Declan ei kuitenkaan malta odottaa ammattilaisia vaan ottaa Andyn kanssa ohjat omiin käsiinsä, mutta pelastustoimet johtavat ojasta allikkoon. Paddy vihertää kateudesta ja käyttäytyy tökerösti Brettiä kohtaan. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

08.10.2014 - 18:00

Emmerdale

Avioliitot umpisolmussa, osa 2/2

Hätääntynyt Declan yrittää pelastaa Katien, joka kuitenkin otteen livetessä tippuu kuiluun, ja Declania revitään kahtaalle, kun hänen on päätettävä, jäädäkö rauhoittelemaan vaimoaan vai sännätäkö hakemaan apua. Diane sanoo suorat sanat Bernicelle, eikä parivaljakko huomioi, miten riita vaikuttaa Gabbyyn. Brett voittaa Ednan puolelleen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

07.10.2014 - 18:30

Emmerdale

Avioliitot umpisolmussa, osa 1/2

Declan tekee parhaansa vältelläkseen sekä töitä että Katieta ja puhuu Nikhilille tuntemuksistaan. Katie puolestaan suivaantuu Declanin tunnekylmään käytökseen ja yrittää painostaa miehen selvittelemään avioliittosolmuja musertavin seurauksin. Bernicen läsnäolo kismittää monia, joten Diane tonkii tyttärensä asioita. Tarina jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

07.10.2014 - 18:00

Emmerdale

Mustasukkaisuutta ja muita suunnitelmia

Ashley näyttää Bernicelle, missä kaappi seisoo, kun tämä yrittää luikerrella päärooliin Gabbyn elämässä. Bernicellä on kuitenkin muitakin salaisia suunnitelmia mielensä perukoilla. Mustasukkainen Paddy etsii luurankoja uuden eläinlääkärin kaapista. Katie suree Declanin kylmää asennetta. Jimmy ja Charity allekirjoittavat sopimuksen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

06.10.2014 - 18:29

Emmerdale

Pitkästä aikaa, Bernice

Taksilla Emmerdaleen hurauttaa vieras, jota kyläläiset eivät ole nähneet vuosikausiin. Mikä kumma on syy paluuseen vuosien jälkeen? Charity nappaa asiakastiedot Jimmyn nenän edestä osoittaakseen, miten korvaamaton on firman menestykselle. Paddy ja Rhona haastattelevat liutaa epäpäteviä eläinlääkäreitä, mutta joukossa on yksi timantti. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

06.10.2014 - 18:00

Emmerdale

Se näkyy naamasta

Jäljet Cameronin kasvoissa eivät jätä arvailujen varaan, kuka on antanut nyrkkiensä puhua puolestaan, mutta huolimatta kohtalostaan Cameron jatkaa Cainin ärsyttämistä tyrkyttäessään lahjaa Sarahille. Jimmy pohtii mitä tehdä saatuaan koko firman haltuunsa, ja Charity saa huomata suurten suunnitelmiensa tärvääntyvän. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

03.10.2014 - 18:00

Emmerdale

Pidettyjä lupauksia, rikottuja lupauksia

Cain vahtii Cameronia silmä kovana, mutta malttaako hän pitää lupauksensa Debbielle ja olla satuttamatta miestä? Jimmyn asianajaja saapuu sekä Carlin testamentti että Charityn laatima kauppasopimus mukanaan, mutta Carlin papereiden joukkoon mahtuu yllätyksiäkin. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

02.10.2014 - 18:28

Emmerdale

Täti ja veljentytär

Vankilareissulla Debbie tivaa Chasilta tietoja tämän suhteesta Cameroniin ja vääntää veistä molempien haavoissa. Saako Debbie lopulta selvitettyä ajatuksensa? Kerry menee työhaastatteluun, joka on Ericin suositusten varassa. Jimmy etsii Carlin testamenttia. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

02.10.2014 - 18:00

Emmerdale

Vankilasta vastauksia

Selvittääkseen tunteitaan Debbie aikoo lähteä vankilaan Chasin pakeille, mutta Cain ja Charity älähtävät aikeelle ja sälyttävät syyn Lisan niskoille. Innosta tohisten Kerry hakee töitä tehtaalta. Gennie vainuaa Nikhilin piilevän Georgian alituisten vierailujen takana. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

Klipit

Hakusanallasi ei löytynyt yhtään ohjelmaa.

Lisää tietoja MTV3:n ohjelmista MTV3 Internetin sivuilta

Asiakaspalvelu

Hakusanallasi ei löytynyt yhtään ohjelmaa.

Lisää tietoja MTV3:n ohjelmista MTV3 Internetin sivuilta