Jaksot

22.04.2014 - 18:30

Emmerdale

Suostutteluja

Kiireetön Val keksii milloin mitäkin puuhattavaa lykätäkseen käyntiä poliisiasemalla, mutta kun hän lopulta saa aikaiseksi raahautua luopumaan syytteistä, ei kaikki mene suunnitelmien mukaan. Debbie ajaa tahtonsa läpi, ja Cain lupaa vierailla Zakin luona. Laurelin taloudellinen tilanne tiukentuu, kun Ashley vetää työnhaussa vesiperän. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

22.04.2014 - 18:00

Emmerdale

Ken toiselle kuoppaa kaivaa, osa 2/2

Totuus Ashleyn työpaikasta kantautuu ällistyneen Laurelin korviin, ja halutessaan todistaa asian omin silmin hän ennättää paikalle parahiksi näkemään Ashleyn potkut. Lisa vaihtaa sanasen Zakia etsivien tummanpuhuvien miesten kanssa, ja Zak puolestaan avautuu hoitajalleen. Val harkitsee Amyn ehdotusta luopua syytteistä, mutta astuuko ylpeys lopulta tielle? Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

21.04.2014 - 18:29

Emmerdale

Ken toiselle kuoppaa kaivaa, osa 1/2

Jännite Alician ja Valin välillä kiristyy, kun itsepäinen Val ei taivu Davidin suostutteluihin eikä luovu syytteistä Aliciaa vastaan. Onko hänen päätään kääntäminen ennen kuin tilanne lähtee käsistä? Hannah jännittää tärkeää koetta, eikä hermoilua helpota farmin pulikointi pinteessä. Victoria ja Alex äkkäävät Ashleyn odottamattomasta paikasta. Tarina jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

21.04.2014 - 18:00

Emmerdale

Ylpeys ja anteeksipyyntö

Kaikkien etua ajatellen David kannustaa Aliciaa pyytämään Valilta anteeksi, mutta onnistuuko kipakka neito pitämään kielensä ja nyrkkinsä kurissa? Nicola tuohtuu nähdessään isänsä jättäneen Angelican Ashleyn kanssa kahden ja asettaa Rodneyn pulmalliseen tilanteeseen. Marlon peittelee harmistustaan, kun Laurelia ei näy Leon syntymäpäivillä. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

18.04.2014 - 18:28

Emmerdale

Marttyyrin kosto

Alicia saa tietää olevansa pahemmassa kiipelissä kuin aavistikaan, kun hänen menneisyytensä varjoista nousee toinenkin pahoinpitelytapaus. Val puolestaan suhtautuu Alician kohtaloon itsekeskeisen marttyyrin elkein. Ashley sinnittelee töissä. Chas ja Cameron ovat jäädä kiinni. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

18.04.2014 - 18:00

Emmerdale

Val vetää muut mukanaan

Mielenosoituksellinen Val pännii Ericiä, joka aikoo pelastaa Brendan moiselta kiukuttelulta hemmotellen tätä yllätyslomalla. Val ei puolestaan suhtaudu perheensä menettämiseen arvokkaasti vaan liihottaa kylässä ärsyttämässä muitakin ja törmää sisään, kun Alicia yrittää kertoa Davidille tunteistaan. Ashleyn ensimmäinen työpäivä koittaa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

17.04.2014 - 18:28

Emmerdale

Tulisuutta vai turvaa?

Ericillä on edessään vaikea valinta ja hän hakee neuvoa Davidilta: valitako hyväsydäminen ja luotettava Brenda vai palatako sähäkän Valin syleilyyn kaikista pettymyksistä huolimatta? Jai ja Charity riitelevät Noahin adoptiosta, mutta millainen ääni kumisee kellossa, kun yhteinen sävel lopulta löytyy? Alicia haikailee Davidin perään. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

17.04.2014 - 18:00

Emmerdale

Etelästä tuulee, osa 2/2

Tekopyhä Val tanssahtelee kotiinsa kuin mitään ei olisi tapahtunut, mutta Brendan hipsittyä pois paikalta syttyy myrsky, ja Amy etunenässä soimaa äitipuoltaan, joka on valmis asettumaan taloksi. Miten karkulainen suhtautuu kuullessaan Ericin ja Brendan romanssista? Jai juttelee Noahille adoptiosta. Ali valitsee rehellisen tien. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

16.04.2014 - 18:27

Emmerdale

Etelästä tuulee, osa 1/2

Luotsaten parisuhdettaan kohti tulevaa Brenda kutsuu Amyn, Gennien ja Nikhilin lounastamaan Ericin luokse, mutta ei aavista, että pöytään pitäisi kattaa yksi ylimääräinen lautanen. Ali näyttää Seanin kiusaajille taivaan merkit ja joutuu itsekin rytäkässä kiipeliin. Megan punkkaa Carlin luona Jimmyn harmiksi. Tarina jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

16.04.2014 - 18:00

Emmerdale

Sisarenpojan paluu

Lontoon-reissun pitäessä Meganin kiireisenä Declan kutsuu luokseen Robbien, joka soittaa pyytääkseen palvelusta. Ali ja Dan ovat jälleen tukkanuottasilla, ja Ruby tekee ehdotuksen, joka ahdistaa Danin ja Seanin valheineen nurkkaan. Amy katuu sanojaan, kun Eric valmistautuu pistämään poikki Brendan kanssa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

15.04.2014 - 18:29

Emmerdale

Shoppailu ei paranna kaikkia murheita

Yritteliäs Brenda raahaa Amyn kaupungille ostoksille, mutta mököttävä teini ei helly äitipuoliehdokkaan jutusteluista huolimatta. Belle haastaa riitaa Rubyn kanssa, jolloin Seanille käy hyvin ilmi, mitä muut kyläläiset ajattelevat hänen loruistaan. Katie avautuu Gennielle, joka avaa uutta näkökulmaa Declanin ja Meganin tilanteeseen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

15.04.2014 - 17:59

Emmerdale

Vaikeat vierailut

Declan palaa Robbien tykö, mutta saapuu taas kiusalliseen aikaan, sillä pojalla on arkaluonteisia vaikeuksia vuokraisännän kanssa. Lisa, Belle ja Sam vierailevat Zakin luona, mutta tapaaminen ei suju sulavasti. Ashley kertoo valmistautuvansa työhaastatteluun, mutta kyläläisten rohkaisut eivät nosta hymyä huulille. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

14.04.2014 - 18:27

Emmerdale

Kerta kiellon päälle

Hiiskumatta sanaakaan Meganille Declan livahtaa käymään Robbien luona taivutellakseen sisarenpoikansa tutustumaan biologiseen perheeseensä paremmin. Ashleyn irtisanouduttua töistä Laurel pyöriskelee vuokranmaksuongelmissa. Carl saa tarpeekseen ailahtelevan Meganin kiukuttelusta. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

14.04.2014 - 18:00

Emmerdale

Pallo on Robbiella 2/2

Meganin selityksiin pettynyt Robbie suostuu kuuntelemaan puoli tuntia, mutta onnistuuko Megan vakuuttamaan poikansa vilpittömyydestään? Nicola saa tartunnan Elliotin vesirokosta ja joutuu pojan kanssa eristyksiin. Lisa avautuu Lizzielle tunteista, joita Zakin sairaus herättää. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

11.04.2014 - 18:29

Emmerdale

Pallo on Robbiella, osa 1/2

Declanin painostaessa Robbien suhteen Megan paljastaa tiputtaneensa yhteystietonsa pojan luukusta, ja työt onnistuvat vain puolella teholla, kun Megan jännittää pojan yhteydenottoa. Onko hän asettanut odotuksensa kuitenkin liian korkealle? Dan ja Ali kiistelevät Rubysta, jolta mies väittää suojelevansa lapsiaan. Charity ahdistuu Jain vauvakuumeesta. Tarina jatkuu seuraavassa jaksossa. Meganin poikaa Robbie Lawsonia näyttelee Jamie Shelton. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

11.04.2014 - 18:00

Emmerdale

Vakoilijat

Itsepintainen Declan ylipuhuu Meganin lähtemään kanssaan tapaamaan tämän poikaa, mutta Megan on jänistää viime hetkellä. Uskaltautuuko äiti kohtaamaan poikansa 20 vuoden jälkeen vai lähteekö hän lipettiin? Sean välttelee Rubya ja lopulta valehtelee vanhemmilleen kipaten syyn Rubyn niskaan. Lisa kuulee Zakin sekavat puheet itse. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

10.04.2014 - 18:30

Emmerdale

Suukkoja ja sairaalauutisia

Kylään soluttautuva Dan aloittaa työt tehtaalla Alin harmiksi, ja Seania pännii avioeroa suunnittelevien vanhempien jatkuva riitely. Lohtua suo kuitenkin ymmärtäväinen Ruby. Charity palaa Saksasta, mutta kylässä odottaa aimo annos huonoja uutisia, kun tieto Zakin sairaudesta kantautuu hänen korviinsa. Megan ja Nicola keskustelevat nainen naiselle. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

10.04.2014 - 18:00

Emmerdale

Sairas vai ei?

Zakin epäselvä diagnoosi herättää hämmennystä perheen keskuudessa, ja turhautuminen hiertää jokaisen mieltä. Ashley haluaa korjata välit lapsiinsa, mutta Gabby välttelee isäänsä juosten Marlonin luo piiloon. David toteaa, ettei ole kiinnostunut Hollysta, sillä hänen ajatuksensa pyörivät eräässä toisessa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

09.04.2014 - 18:28

Emmerdale

Zakilla ei ole kaikki Dinglet kotona

Zak siirretään mielenterveysosastolle perheen kiivaista vastusteluista huolimatta, ja Debbie kuulee koko totuuden Cainin onnettomuudesta. Ashley viihdyttää lapsiaan, mutta pelokas Gabby on haluton viettämään aikaa isänsä kanssa. David ja Holly menevät treffeille, mikä vetää sekä Rachelin että Alician suut mutrulle. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

09.04.2014 - 18:00

Emmerdale

Keskustelee kuolleiden kanssa

Sekava Zak löytyy, mutta mitä Cain aikoo isälleen tehdä: pelastaako hän mielipuolisesti käyttäytyvän Zakin vai työntääkö tämän kostonhimoisena kalliolta? Juuri kun Rachel ehtii henkäistä helpotuksesta saatuaan Davidin kokonaan itselleen ja Alician jouduttua töihin, toinen kilpailija ilmestyy kuvioihin. Ashley käy tapaamassa lapsiaan. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

08.04.2014 - 18:28

Emmerdale

Cainilla on kontakteja

Ristiriitaiset tunteet Zakia kohtaa vallitsevat Dinglejen keskuudessa, mutta muiden selkien takana Cain ottaa ohjat käsiinsä ja hyödyntää suhteitaan isänsä etsimiseksi. Nicola hyvittelee Elliotin katoamista. Kumma kolmikko David, Rachel ja Alicia valmistautuvat lähtemään elokuviin. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

08.04.2014 - 17:59

Emmerdale

Yksin avarassa maailmassa

Dinglet etsivät kadonnutta Zakia huolesta soikeina, eikä pitkin maita ja mantuja kaikessa yksinäisyydessään vaeltava Zak vaikuta tietävän itsekään, missä on. Jimmy sysää flunssaisen Elliotin hoitamisen Nicolan harteille ja työpaikalle. Megan tuhoaa tiedot pojastaan, mutta saako piilossa surevan Elliotin näkeminen hänet muuttamaan mielensä? Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

07.04.2014 - 18:30

Emmerdale

Henkisen tasapainon vaaka keikahtaa

Perheen kummallisesta käytöksestä Debbie ja Belle aavistavat jonkin olevan vinossa ja kuulevat Zakin sairaudesta, mutta kun Zak saa tietää tiedon levinneen, hän säntää rähjäämään Bellen koululle, missä hänen henkinen tasapainonsa horjuu entisestään. Cameron ja Chas eivät malta pitää näppejä erossa toisistaan. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

07.04.2014 - 18:00

Emmerdale

Selvityksiä siskonpojasta

Declan pääsee sisarenpoikansa jäljille, mutta mitä mieltä Megan on saadessaan tietää veljensä toimineen hänen toiveidensa vastaisesti? Zak hämmentää puhumalla syövän voittamisesta. Nicola kyllästyy hoitamaan lasta, joka ei ole hänen omansa. Cain seuraa sivusta Cameronin ja Chasin tanssahtelua toistensa ympärillä. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

04.04.2014 - 18:30

Emmerdale

Pienen tytön suuri vaikutus

Liikuttuneelle Chasille nousee pala kurkkuun, kun hän kuuntelee sairaalassa Sarahin suunnitelmia ja unelmia, joiden pääosissa seikkailevat Debbie ja Cameron. Cain ja Chas kuulevat Zakin vähiin käyvistä kuukausista, mutta saako valehtelija kakaistua totuuden ennen kuin kaikki kyläläiset ovat suunniltaan huolesta? Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

04.04.2014 - 18:00

Emmerdale

Kauheus ja terveys, osa 2/2

Syövästä valehdeltuaan Zak ei pukahda lisätietoja vaan sen sijaan ärähtelee kaikille, jotka edes uskaltautuvat juttusille. Chas kauhistuu kuullessaan Cameronin tehneen oharit Debbielle ja Sarahille, joiden rinnalla hänen pitäisi olla sairaalassa. Jimmy intoilee Elliotin mahdollisesta neroudesta. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

03.04.2014 - 18:28

Emmerdale

Kauheus ja terveys, osa 1/2

Seuraa välttelevä Zak kaasuttaa yksin sairaalaan kuulemaan tuloksia kokeista mutta on repiä pelihousunsa, kun lääkärin puheet eivät miellytäkään. Andy ja Debbie vievät Sarahin kahdestaan sairaalaan, kun tavoittamattomissa olevalla Cameronilla on parempaa tekemistä toisaalla. Ylihuolehtivaa Jimmyä jännittää viedä Elliot ensimmäistä kertaa päiväkotiin. Tarina jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

03.04.2014 - 18:00

Emmerdale

Kohtalotoveri

Haikea Cameron keräilee rohkeutta ja odottaa oikeaa hetkeä pistää poikki Debbien kanssa, mutta herttainen Sarah vaikeuttaa eroa entisestään, ja Chas turvautuu jälleen Marlonin viisaisiin sanoihin verraten tilannettaan kokin kokemuksiin. Ali arvaa, miksi Seania kiusataan. Jääräpäisen Zakin käytös käy yhä kummemmaksi. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

02.04.2014 - 18:28

Emmerdale

Se ei pelaa, joka pelkää

Rakkauselämäänsä puntaroituaan Cameron ja Chas supisevat mahdollisen suhteen eduista ja haitoista. Mitä päättää Chas: pistääkö hän oman onnensa veljentyttärensä edelle napaten tältä miehen? Ali kiikuttaa Seanin pyytämään Bobilta anteeksi, ja sotkun seurauksena Danilla on Bobille melkoinen ehdotus. Jude kannustaa Ednaa anteeksiantoon. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

02.04.2014 - 18:00

Emmerdale

Kahden naisen loukussa

Ashley selviää poliisikuulustelusta pelkällä säikähdyksellä, mutta perheen ja uran suhteen kivisin tie on vielä edessä. Kahden naisen vaiheilla häilyvä Cameron on sekaisin tunteistaan, kun Andy iloitsee Debbien raskauden etenemisestä ja toisaalla Chas keikistelee baaritiskin takana. Eric ja Brenda julkistavat suhteensa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

01.04.2014 - 18:30

Emmerdale

Maksun aika

Kyläläiset kääntävät selkänsä Ashleylle, mutta halveksunnasta huolimatta Rodney hennoo päästää tämän kattonsa alle. Edna ei kuitenkaan kykene antamaan anteeksi ja tarttuu oikeamielisyydessään toimeen tehden ilmoituksen poliisille. Marlon potee tunnontuskia, jotka tarttuvat myös Chasiin. Nikhil antaa Brendalle miesneuvoja. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

01.04.2014 - 18:00

Emmerdale

Synnit on sovitettava, osa 2/2

Toivoen saavansa synninpäästön kyläläisiltä Ashley tunnustaa kaiken Villapakassa, mutta ei malta kylmän vastaanoton seurauksena olla naljailematta Marlonille. Amy ei säästele ilkeitä sanoja ajaakseen laittautuneen Brendan pois Ericin lähettyviltä. Rishi ja Priya avautuvat ongelmista Georgian kanssa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

31.03.2014 - 18:29

Emmerdale

Synnit on sovitettava, osa 1/2

Viikkojen ajan kasaantunut raivo purkautuu, kun Sandy uskaltautuu moittimaan poikansa raukkamaista käytöstä, ja Ednalla on tunnontuskia Ashleyn salaisuuden suojelemisesta. Priya ja Rishi julistavat pakenevansa Georgiaa ja muuttavansa hetkeksi Jain ja Nikhilin luo. Koulutoverit ilkeilevät Seanille. Tarina jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

31.03.2014 - 18:00

Emmerdale

Kulissi kaatuu kuin korttitalo

Pitääkseen kulissia yllä Laurel ja Ashley istahtavat Villapakkaan lasillisille, mutta esitys on yhtä hatara kuin korttitalo, joka romahtaa yhdestäkin Rachelin puuskahduksesta, ja Laurel paljastaa kaiken Dianelle. Inttävä Declan saa upouutta tietoa Meganin raskauden olosuhteista. Ali tunnustaa Rubylle lintsanneensa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

28.03.2014 - 18:29

Emmerdale

Declan ei hellitä

Aavistaen jotain olevan meneillään Rachel rynnii sisään Mulperipuuhun, mutta Laurel ja Sandy kiistävät minkään olevan vinossa. Declan huolestuu Meganin tunteenpurkauksesta ja pohtii, josko tämän pitäisi etsiä poikansa käsiinsä. Ali jännittää ensimmäistä oppituntiaan - liikaakin. Cameron ja Chas ottavat kaiken irti yhteisestä työajastaan. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

28.03.2014 - 18:00

Emmerdale

Käänne kotioloissa

Syntejään sovitellen Ashleyn on totuttava uusiin kotioloihin ja asenteisiin, kun Laurel välttelee häntä ja Edna osoittaa paheksuntansa. Zak käyttäytyy kuin taistelisi yksin koko maailmaa vastaan. Kuullessaan Kellyä moitittavan Megan suhtautuu haukkuihin kumman henkilökohtaisesti. Diane tarjoaa Cameronille vuoroja Villapakasta. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

27.03.2014 - 18:30

Emmerdale

Sandyn puolesta

On Ednan vuoro pöyristyä, kun hän hanakoilla kysymyksillään selvittää totuuden, joka piilee Sandyn salaperäisen vierailun takana. Laurel puolestaan asettaa ehtoja Ashleyn oikeudelle jäädä asumaan kotiin, mutta jättää lopullisen päätöksen Sandylle. Meganin yövieras kääntää päitä Kartanossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

27.03.2014 - 18:00

Emmerdale

Kunnioita vanhempiasi, osa 2/2

Tyrmistynyt Laurel ei ole uskoa silmiään todistettuaan itse Ashleyn hillittömyyttä isäänsä kohtaan. Empimättä hän kiikuttaa Sandyn yöksi Ednalle voidakseen hiillostaa Ashleyta hänen motiiveistaan. Seanin paljastuksen valossa Jai tekee Alille ehdotuksen tarjoten työpaikkaa takaisin. Carl liehittelee Megania, ja Brenda kuulee sivumennen Ericin aatoksia heidän suhteestaan. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

26.03.2014 - 18:30

Emmerdale

Kunnioita vanhempiasi, osa 1/2

Kun Sandy ei vieläkään puhu eikä pukahda, Laurel hiipii Ashleylta salaa Rachelin pakeille toivoen saavansa jotain tolkkua Sandyn tilanteesta. Ashley puolestaan purkaa hermostuksensa Laurelin katoamisesta Sandyyn. Paineen alla Ali joutuu kertomaan Rubylle, ettei osaa lukea. Declan hyvittelee Katieta lahjoin. Tarina jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

26.03.2014 - 18:00

Emmerdale

Epäilyt heräävät

Koittaa Sandyn viimeinen aamu poikansa ja miniänsä hoteissa, kun Gabby höläyttää Laurelille Ashleyn väärinkäytöksistä Sandya kohtaan, ja kaikessa hiljaisuudessa huolestunut Laurel maanittelee Sandya kertomaan totuuden. Megan pyytää Katielta anteeksi suostutellen tätä palaamaan Kartanon korkean katon alle. Amy epäilee Ericin ja Brendan puuhia. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

25.03.2014 - 18:30

Emmerdale

Suklaasyyllinen

Tehtaalla tapahtuu, kun useat asiakkaat valittavat saaneensa vääränlaista suklaata, ja tiukan paikan tullen Ali vyöryttää syyn Lisan niskaan. Jääkö syyllinen lopulta kiinni lukutaidottomuudestaan? Nicolalla on vaikeuksia tottua Elliotiin, mutta Jimmy ylpeilee pojasta muikea hymy kasvoillaan. Palvelutalosta vapautuu paikka Sandylle. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

25.03.2014 - 18:00

Emmerdale

Kommunikaatio-ongelmia

Palattuaan rentoutumasta Nicolan kanssa Jimmy tekee kaikkensa vältelläkseen Bobia, mutta salaperäisen puhelun merkitys käy pian Nicolalle liiankin selväksi. Gennie on näreissään Charityn tunkiessa työpaikalla hänen reviirilleen. Edna ja Alan huolestuvat Sandysta kuullessaan tämän aikovan siirtyä palvelutaloon. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

24.03.2014 - 18:29

Emmerdale

Sarah piirtää perhepotretin

Muun perheen selän takana tunteet räiskyvät, kun Cameron ja Chas heittäytyvät tunteiden vietäväksi vahtiessaan Sarahia, mutta Chas ei lopulta voi sulkea silmiään tekemältään vääryydeltä. Jimmy valmistautuu hemmotteluiltaan kiitollisen Nicolan huomassa, kun saa hälyttävän puhelun - eikä ole ainoa. Gennie ei aio päästää vilpillistä Charitya pälkähästä. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

24.03.2014 - 18:00

Emmerdale

Kieltävien vastausten kirjo, osa 2/2

Tunteet saavat yliotteen Chasista, joka antautuu Cameronille, mutta katuu tekosiaan heti niiden jälkeen. Cameron puolestaan on valmis tasapainottelemaan kotoisen elämänsä ja Chasia kohtaan tuntemansa vetovoiman välillä. Megan vihjailee Katielle Declanin ongelmista, mutta lähteekö Katie lipettiin kuullessaan poikaystävänsä taskujen ammottavan tyhjyyttään? Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

21.03.2014 - 18:29

Emmerdale

Kieltävien vastausten kirjo, osa 1/2

Charity kihisee uteliaisuuttaan haluten tietää yksityiskohdat Chasin villistä illasta, mutta joutuu pettymään. Pakit saanut mies ei kuitenkaan heti hyväksy kieltävää vastausta, ja mustasukkainen Cameron kyräilee donjuania myrkyllisin katsein. Ashley painostaa Sandya vakuuttamaan Laurelin halustaan muuttaa palvelutaloon. Tarina jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

21.03.2014 - 18:02

Emmerdale

Eroon vanhanpiian leimasta

Kotiolot leijuvat ahdistavana pilvenä Sandyn yllä, kun sosiaalityöntekijällekään soittaminen ei onnistu Ashleyn saatua hänet rysän päältä kiinni puhelin hyppysissään. Charity ottaa asiakseen pitää huolta, ettei Chas enää pölyynny vanhanapiikana, eikä aavista ystävänsä ajatusten pyörivän toisaalla. Zak valehtelee menevänsä lääkärille. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

Klipit

Hakusanallasi ei löytynyt yhtään ohjelmaa.

Lisää tietoja MTV3:n ohjelmista MTV3 Internetin sivuilta

Asiakaspalvelu

Hakusanallasi ei löytynyt yhtään ohjelmaa.

Lisää tietoja MTV3:n ohjelmista MTV3 Internetin sivuilta