Jaksot

30.01.2015 - 18:30

Emmerdale

Kelmeä, hikinen ihmisraunio

Rhona yrittää pitää paketin kasassa, mutta vieroitusoireet alkavat käydä sietämättömiksi. Megan kertoo tunnekuohussa Alille jotain yllättävää. Priya ja Rishi ottavat ensimmäisen askeleen sovinnon polulla. Alicia yrittää unohtaa murheensa järjestämällä romanttisen illan Domin kanssa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

30.01.2015 - 18:00

Emmerdale

Kiukkuinen ja lääkekoukussa

Rhona on pulassa annettuaan Paddyn heittää kipulääkkeensä pois. Nikhil ja Gennie yrittävät saada Priyan puhumaan Davidille. Megan selvittää välinsä Robbien kanssa. Katie tekee listan Domin hyvistä puolista, mutta Alician sydän tuntuu olevan toisaalla. Debbie tarvitsee Lisan ja Zakin apua lastenhoidossa katkaistuaan välinsä Cainiin. Ali vannoo kostavansa Meganille. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

29.01.2015 - 18:30

Emmerdale

Tuskainen purkaus, osa 2/2

Ambulanssi kiiruhtaa hakemaan Seania huolestuneiden läheisten keskeltä. Megan tuntee olonsa syylliseksi. Debbien ja Cainin välit ovat jäätävät. Andy huomaa Kerryn sortuneen vielä yhteen röyhkeään tekoon ennen lähtöään. Alicia on onnensa huipulla Domin järjestämien mahtitreffien jälkeen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

29.01.2015 - 18:00

Emmerdale

Tuskainen purkaus, osa 1/2

Sean tekee järkyttävän löydön ja purkaa vihaansa kohtalokkaalla tavalla. Priya alkaa miettiä, tuliko peruneeksi häät liian hätäisesti. Cain muuttaa Moiran luo riideltyään Debbien kanssa. Megan joutuu viharyöpyn kohteeksi kahvilassa. Robbie ei suostu enää olemaan Debbien juoksupoika. Dom järjestää Davidin avustuksella Alicialle täydelliset treffit. Jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

28.01.2015 - 18:30

Emmerdale

Peruuttamatonta tuhoa

Kerry on aiheuttanut suuremman sotkun, kuin arvasikaan, sillä Andy joutuu remontin maksumieheksi. Debbie hurjistuu kuullessaan tulipalosta. Dom ja Gemma aikovat muuttaa kylään. Sandy onnistuu hukkaamaan Seanin koiran. Amy ei ole valmis antamaan äidilleen pienintäkään armon rahtusta.

28.01.2015 - 18:00

Emmerdale

Vastuunpakoilija vauhdissa

Hengenvaarallinen tulipalo aiheuttaa kaaoksen kylässä. Ensijärkytyksen laannuttua tunteet alkavat purkautua puolin ja toisin. David katsoo nyreänä, kun Alicia häipyy Domin kanssa illan pimeyteen. Debbie on autuaan tietämätön lastensa kohtalosta.

27.01.2015 - 18:30

Emmerdale

Kytevä katastrofi

Pahaa-aavistamaton Debbie jättää lapset humalaisen Kerryn hoivaan. David hukuttaa murheensa tuoppiin ja pyörii kurjana pitkin kylänraittia. Rhona kärvistelee vieroitusoireiden kourissa, sillä kipulääkkeet ovat jälleen lopussa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

27.01.2015 - 18:00

Emmerdale

Tunnustus toiletissa

David on palasina Priyan peruttua häät, mutta mielessä pyörii myös Alicia. Vanessalla on metkut mielessä vuokra-asunnon suhteen. Amy ja Val ovat huolissaan Kerryn suunnitelmista. Moira lupautuu vahtimaan Jack-vauvaa Cainin vastustelusta huolimatta. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

26.01.2015 - 18:28

Emmerdale

Tunteet pinnassa, osa 2/2

Jai yrittää kääntää Priyan päätä, mutta tämä ei järkähdä. Kaiken lisäksi David tuntuu haikailevan Alician perään. Rhona on kärttyinen kipulääkevaraston huvettua tyhjiin. Amy on kauhuissaan kuultuaan, että Kerry aikoo viedä lapset lomalle. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

26.01.2015 - 18:00

Emmerdale

Tunteet pinnassa, osa 1/2

Brenda saa tietää leikkauksen lopputuleman: onko kasvain poissa? Rishi tarjoaa Priyalle ja Davidille hulppeaa häälahjaa, mutta ele ei saa toivottua vastakaikua. Cameron pyytää Declanilta töitä työmaalta. Kerry innostuu vinguttamaan uutta luottokorttia. Jimmy ei suostu maksamaan yksityiskoulun kalliita lukukausimaksuja, joten Nicolan on keksittävä uusia juonia. Kylänraitilla nähdään kiivastuneiden naisten läpsimisspektaakkeli. Jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

23.01.2015 - 18:27

Emmerdale

Mestarijuonittelijan taidonnäyte

Cameron keksii uusia valheita vanhojen päälle Chasin hämäämiseksi. Gennie ei kuitenkaan ole yhtä helposti höynäytettävissä. Val ja Victoria sekaantuvat Amyn ja Kerryn välirikkoon. Rishi-parka on yhä perheensä epäsuosiossa. Paddy saa riehakkaan tervetulotoivotuksen palatessaan töihin. Priya panee Davidin selkä seinää vasten. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

23.01.2015 - 18:00

Emmerdale

Varjostin sinua, rakkaani

Chas tekee tunnustuksen ja vaatii tietää mitä on tekeillä, kun Cameron aikoo jälleen häipyä omille teilleen. Priya haluaa Rishin tekevän isyystestin. Andy joutuu selvittämään suhdesotkunsa Debbielle laiminlyöntisyytösten jälkeen. Vanessa aavistelee jotain olevan pielessä Rhonan suhteen. Nicola ja Steve lyöttäytyvät yhteen taivutellakseen Jimmyä eliittikoulun kannalle. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

22.01.2015 - 18:28

Emmerdale

Sana sanaa vastaan

Cameron ryhtyy pimeässä metsässä kalmanhajuiseen urakkaan. Amyn paljastettua suutuspäissään Kerryn laiminlyönnit Andy marssii saman tien Sarahin luo selvittämään totuuden. Nicola jatkaa eliittikoulujen tutkimista Jimmyn estelyistä huolimatta. Väki kokoontuu Kartanolle eläinklinikan uudelleenlanseerausjuhliin, joissa Paddy mielistelee isäntäväkeä ja äkäinen Rhona metsästää kipulääkkeitä. Priya on katkera isänsä teoista. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

22.01.2015 - 18:00

Emmerdale

Liikekumppanit kireänä

Cameron lähettää Chasin kylpylään päästäkseen rauhassa peittelemään jälkiään. Vanessan uudet käyntikortit saavat Paddyn ja Rhonan suivaantumaan. Nicola pakottaa Jimmyn uusiin temppuihin, jotta Angelica pääsisi eliittikouluun. Amy ja Kerry sättivät toisiaan armotta. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

21.01.2015 - 18:29

Emmerdale

Salaisuus metsässä

Kerry, Andy ja Amy syyttelevät toisiaan tapahtuneesta. Cameron ryhtyy riuskasti ruumiinhävityshommiin, ennen kuin Declan alkaa myllätä uutta tonttiaan. Charity puuttuu hanakasti Rachelin ja Rishin kulissijärjestelyihin. Jimmy on läpikotaisin kyllästynyt Nicolan juonitteluun. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

21.01.2015 - 18:00

Emmerdale

Kitkaa kielletystä suudelmasta

Andy ihmettelee, miksi Kerry ja Amy ovat riidoissa. Rachel ja Rishi saavat osakseen vihaisia mulkaisuja ja jäätäviä kommentteja. Nicola keksii uusia juonia avittaakseen Angelican kouluhakemusta eteenpäin. Declan ja Steve istuvat jälleen neuvottelupöytään Cameronin kuunnellessa vaivihkaa vieressä. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

20.01.2015 - 18:28

Emmerdale

Ketsuppiin verhottu valhe

Rishi on kylän kuumin puheenaihe, mutta Georgia ei tiedä vauvakohusta vielä mitään. Lastenvahtivuoroon joutuvan Kerryn viinihammasta alkaa jälleen kolottaa. Declanilla on Stevelle ehdotus, mutta kaupanhieronta lähtee kankeasti käyntiin. Robbie heittää kapuloita Meganin rattaisiin. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

20.01.2015 - 18:00

Emmerdale

Isä, ukki ja syntipukki

Nikhil järkyttyy perinpohjaisesti kuullessaan, että hänellä on vauvaikäinen velipuoli. Edna ei ihastu Sandyn suunnitelmiin majoittaa Seanin löytökoira heille. Declan on happamana Steven vedettyä maton hänen jalkojensa alta. Victoria järjestää Amyn yhteen kokonaisen jalkapallojoukkueen kanssa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

19.01.2015 - 18:28

Emmerdale

Katastrofinhallintaa Rishin malliin

Tarina Archien isästä lähtee leviämään. Priya on järkyttynyt, Rachel yllättynyt, ja Samilla on oma tapansa suhtautua asiaan. Steve tekee kostoiskunsa Declania vastaan. Victoria valjastaa Andyn etsimään Amylle sopivia sulhokandidaatteja. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

19.01.2015 - 18:00

Emmerdale

Miehelläni on salavauva!

Charity on synkeiden ajatusten vallassa nähtyään Jain pikku-Archie sylissään. Ali, Ruby ja lapset pakkaavat tavaransa muuttaakseen Rachelin luo. Bob ja Gennie rientävät katsomaan leikkauksesta toipuvaa Brendaa. Steve valmistautuu antamaan omahyväiselle Declanille näpäytyksen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

16.01.2015 - 18:27

Emmerdale

Kallis isku

Megan painelee Villapakkaan hautomaan kostoa Rachelin täräytettyä häntä nokkaan. Alicia yrittää toipua salaisuutensa paljastumisesta. Gennie on hermona odotellessaan tietoja Brendasta. Ali marssii Kartanolle vetoamaan siskonsa ja asuntonsa puolesta. Syntyykö Debbien ja Chasin välille vihdoin sopu? Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

16.01.2015 - 18:00

Emmerdale

Janottaako vanha suola?

Priya on tolaltaan nähtyään Davidin kylki kyljessä Alician kanssa. Mitä oikein on meneillään? Brenda kärrätään leikkaussaliin, ja läheisten ei auta kuin toivoa parasta. Rachel pyytää Samia vetoamaan Declaniin, jotta Ali ja kumppanit eivät saisi häätöä. Gemmalla on suunnitelmia Seanin päänmenoksi. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

15.01.2015 - 18:27

Emmerdale

Murhajuonen jälkimainingeissa

Cain on yhä järkyttynyt eilisestä, mutta pyytää Chasia pitämään Cameronin pimennossa tapahtumien kulusta. Tuskainen Debbie lipuu yhä kauemmaksi läheisistään. Megan tekee Alin ja Rubyn luona tupatarkastuksen. Brenda valmistautuu leikkaukseen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

15.01.2015 - 18:00

Emmerdale

Kalmankatkuinen kiertoreitti

Chas saa pian huomata, että Debbien tarjoama rauhanpiippu onkin täynnä ruutia. Cainilla on pahoja aavistuksia tyttärensä aikeista, mutta ehtiikö hän estää murhenäytelmän? Megan käy kovistelemassa Alia koirasta. Nicola on hapan, sillä Jimmy ei hyväksy hänen röyhkeää juontaan. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

14.01.2015 - 18:27

Emmerdale

Sovinnon elkeitä

Debbie ehdottaa sovintoa yllättyneelle Chasille. On aika ottaa Vanessa eläinklinikan osakkaaksi ja allekirjoittaa viralliset sopimukset, mutta Paddyä alkaa epäilyttää viime hetkellä. Charity korottaa spontaanisti Rachelin vuokraa. Dinglen suku kokoontuu Lisan ja Zakin luo illanistujaisiin, mutta kaksi tärkeintä vierasta puuttuu... Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

14.01.2015 - 18:00

Emmerdale

Menit liian pitkälle, Debbie

Murtunut Cain antaa Debbien kuulla kunniansa. Nicola teeskentelee olevansa Kartanon emäntä ujuttaakseen Angelican haluamaansa kouluun. Lisa järkyttyy Debbien tekosista ja aikoo järjestää välienselvittelyn. Val urkkii Amylta tämän mysteeri-ihastuksesta. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

13.01.2015 - 18:28

Emmerdale

Pahansisuinen lastenpanttaaja

Poliisit saapuvat etsimään Cameronin karanneita poikia. Debbie jatkaa sairasta kostoleikkiään. Moira alkaa voida huonosti, ja Chas joutuu viemään hänet sairaalaan. Steve saa vihiä Nicolan juonesta. Amy tilittää Davidille onnetonta tilannettaan. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

13.01.2015 - 18:00

Emmerdale

Valmiina vaipanvaihtohommiin

Cain taivuttelee Moiraa harkitsemaan vielä vauva-asiaa. Krapulainen Kerry yrittää hyvitellä huonoa käytöstään kokkaamalla Amylle ja Andylle erikoisillallisen. Nicola keksii oivallisen juonen taatakseen Angelicalle paikan eliittikoulussa. Dylan ja Harry ilmoittavat Cameronille, etteivät halua asua Chasin kanssa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

12.01.2015 - 18:28

Emmerdale

Kännimutsi vauhdissa

Kerry villiintyy Adamin kemuissa niin, että Andy ja Amy saavat hävetä. Rodneylla ja Georgialla on sutinaa. Chas yrittää vakuutella Dylanille ja Harrylle, ettei ole verenhimoinen murhaaja. Moira uskoutuu Zakille ongelmallisesta tilanteestaan. Amy joutuu kiihkeiden mutta ristiriitaisten tunteiden valtaan. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

12.01.2015 - 18:00

Emmerdale

Kauhun hetkiä hääjuhlassa

Brenda kiidätetään sairaalaan Gennie, Nikhil ja Bob vanavedessään. Häävieraat valuvat pubiin pohtimaan tapahtunutta. Charity ja Jai riitelevät Rachelista. Cameron saa tietää Debbien pelotelleen poikia. Moira ja Cain miettivät, ovatko he valmiita vanhemmiksi vielä kerran. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

09.01.2015 - 18:30

Emmerdale

Morsian täynnä tuskaa

Häät keskeytyvät, kun Gennie ei enää pysty teeskentelemään kaiken olevan hyvin. Cain haluaa tietää, mikä Moiraa vaivaa. Debbie kertoo Dylanille ja Harrylle kauhujutun. Adam valmistelee synttäribileitään, joista on tulossa megaspektaakkeli. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

09.01.2015 - 18:00

Emmerdale

Joukosta yksi puuttuu

Gennien ja Nikhilin häät ovat käsillä, mutta Brenda pitäytyy itsepintaisesti päätöksessään. Hermoilevalla Alicialla on kädet täynnä viime hetken juhlavalmisteluja. Moiralla on epäilyksiä, joihin hän haluaa varmistuksen. Cain torpedoi Debbien kaupat Adamin kanssa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

08.01.2015 - 18:28

Emmerdale

Olen Umppa-Lumppa ja umpijurrissa

Nikhilin polttarit pitävät sisällään pilailuasuja ja paljasta pintaa, mutta Gennien ilta ei suju yhtä riemukkaasti. Bobin yllätys saa Brendan tunnekuohun valtaan. Megan käy kovistelemassa Alia Seanin kepposesta. Debbie livahtaa vaivihkaa juttusille Cameronin poikien kanssa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

08.01.2015 - 18:00

Emmerdale

Ensivaikutelmia ja vaikutusyrityksiä

Chas ei saa Cameronin pojilta lämmintä vastaanottoa. Georgia yrittää taivutella Brendan osallistumaan Gennien häihin. Charity vaistoaa jotain olevan tekeillä nähdessään Rishin antavan Rachelille korurasian. David puuttuu Alician ja Domin orastavaan romanssiin. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

07.01.2015 - 18:28

Emmerdale

Tyttöjen ilta taka-ajatuksilla

Kerry potee syyllisyyttä ja hermostuu Andyn sanoista. Bernice voitelee Nicolaa viinillä urkkiakseen tietoja Declanin liiketoimista. Alicia ja Dom aloittavat puhtaalta pöydältä. Amy saa selville äitinsä pikku salaisuuden. Sean pyytää lupaa löytökoiran pitämiseen. Cameronin suunnitelmat muuttuvat: Jerseyn-reissun sijaan hän aikookin tuoda pojat luokseen kylään. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

07.01.2015 - 18:00

Emmerdale

Lapsenvahdin lipsahdus

Steve on edelleen katkera pieleen menneestä hevosdiilistä, mutta palaa Kartanolle mielistelemään Declania. Kerry houkuttelee Laurelin leikkimään Sarahin kanssa, jotta voi itse keskittyä viinin lipittelyyn. Priya aikoo tehdä Aliciasta ja Domista parin. Cameron joutuu lähtemään lastensa luo eksänsä leikkauksen ajaksi. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

06.01.2015 - 18:28

Emmerdale

Häpeilemätön hevostelija

Katielle on luvassa uskomaton yllätys, kun taas Steveä odottaa järkyttävä pettymys. Reissusta palaava Chas käy Kartanolla antamassa Declanille varoituksen. Belle tuntee olevansa kurjuuden kierteessä. Lee ilmaantuu Villapakkaan Alician perässä, mutta häipyy pian Davidin kerrottua hänelle korvantäydeltä valheita. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

06.01.2015 - 18:00

Emmerdale

Kilpailijoita alttarilla

Priya suuttuu kuullessaan Nikhilin ja Gennien aikovan naimisiin ennen häntä ja Davidia. Thomas ja Belle ovat yhä karkuteillä, ja Lisa on huolesta suunniltaan. Declan ja Katie lähtevät katsomaan tulevaa kilpahevossijoitustaan. Sean ja löytökoira alkavat olla tuttu parivaljakko kylällä. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

05.01.2015 - 18:28

Emmerdale

Lapsemme mieron tiellä

Thomas ja Belle miettivät seuraavaa siirtoaan kotijoukkojen setviessä tilannetta poliisin kanssa. Declan ei ole vakuuttunut Katien aikeista sijoittaa kilpahevoseen. Ali vaatii Jailta palkankorotusta työntekijöille. Vanessa onnistuu suututtamaan Pearlin. Gennien ja Brendan välit ovat räjähdysherkässä tilassa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

05.01.2015 - 18:00

Emmerdale

Teinipari pakosalla

Lentokentälle lähtöä odotteleva Thomas onnistuu karkaamaan Jimmyltä ja painostaa Seania hankkimaan hänelle pakoauton. Myös Belle tekee katoamistempun. Gennien ja Nikhilin suuri uutinen ei saa Brendalta toivottua vastaanottoa. Reissusta palaava Pearl saa huomata, että klinikalla puhaltavat muutoksen tuulet. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

02.01.2015 - 18:28

Emmerdale

Iloa surun keskelle

Nikhilillä on Gennielle suuri yllätys. Alin vahingossa näkemät talousluvut kalvavat hänen mieltään. Brendan käytös saa Bobin ja Rodneyn huolestumaan toden teolla. Sean käy pyytämässä Belleltä anteeksi ja saa tältä tehtävän. Vanessalla on rutkasti ideoita eläinklinikan liiketoiminnan kehittämiseen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

02.01.2015 - 18:00

Emmerdale

Sydänsärkyä ja sopeutumista

Belle ei vielä tiedä, että Thomasia odottaa paluu kaukomaille. Gennie ja Bob ovat erimielisiä siitä, mikä on Brendalle parhaaksi. Rhonan selkä on yhä huonona, joten lääkäri määrää hänelle tuhdimpia kipulääkkeitä. Vanessan ehdotus herättää Paddyn epäluulot. Alin ura työnjohtajana ei ole lähtenyt käyntiin parhaalla mahdollisella tavalla. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

01.01.2015 - 18:28

Emmerdale

Nuhteita nuorisolle

Bellen kuvasta tulee poliisiasia, ja Thomas joutuu ankaraan puhutteluun. Myös Sean on vaikeuksissa. Tehtaan uuden työnjohtajan nimitys tulee yllätyksenä monille, mukaan lukien Nikhilille. Robbien käytös kiristää Meganin ja Declanin välejä. Gennie ei hyväksy Brendan valitsemia hömppähoitoja. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

01.01.2015 - 17:59

Emmerdale

Nolattu nuori neito

Ruby patistelee Alia hakemaan työnjohtajan paikkaa, jota myös Kerry kärkkyy. Nuoret joutuvat pulaan, kun Bellen kuva alkaa levitä hallitsemattomasti sosiaalisessa mediassa. Jai tekee oman etunsa mukaisen ratkaisun Nikhilin selän takana. Cameron kiristää Declania ryhtymään toimiin Robbien suhteen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

31.12.2014 - 18:29

Emmerdale

Piruilijan otteessa, osa 2/2

Pubivisa jatkuu riehakkaana, ja Kerry kerää lisäpisteitä kekseliäällä tavalla. Debbie alkaa ihmetellä, missä Robbie on. Chas saa tietää Cameronin tekosista. Belle riitaantuu pahasti Gemman kanssa. Mustasukkainen David joutuu tyytymään lastenvahdin osaan Alician liihotellessa treffeille Leen kanssa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

31.12.2014 - 18:00

Emmerdale

Piruilijan otteessa, osa 1/2

Robbie kerjää verta nenästään jatkaessaan Chasin ja Cameronin ärsyttämistä. Pubivisa keskeytyy kiivaaseen välienselvittelyyn. Alicialla olisi treffit kuvaajakomistus Leen kanssa, mutta kuka vahtii Jacobia? Makeistehtaalla avautuva työnjohtajan pesti herättää kiinnostunutta kuhinaa. Sean saa Gemmalta tylyt pakit. Jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

Klipit

Hakusanallasi ei löytynyt yhtään ohjelmaa.

Lisää tietoja MTV:n ohjelmista löydät MTV:n nettisivuilta."

Asiakaspalvelu

Hakusanallasi ei löytynyt yhtään ohjelmaa.

Lisää tietoja MTV:n ohjelmista löydät MTV:n nettisivuilta."