Jaksot

22.10.2014 - 18:30

Emmerdale

Archie

Rachel haluaa järjestää pojalleen hätäkasteen. Rishi vannottaa Jaita pysyttelemään erossa Rachelista ja vauvasta, mutta vierailee itse salaa sairaalassa. Cameron kertoo Chasille huonoja uutisia. Adam ja Victoria ilmoittavat Moiralle aikeistaan viettää joulu yhdessä. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

22.10.2014 - 18:00

Emmerdale

Kärhämä kirkossa, osa 2/2

Rachel on suunniltaan huolesta, sillä vauva kiidätettiin tehohoitoon suoraan synnytyksestä. Jai yrittää pitää tunnemyrskynsä salassa, mutta kuinka kauan tuoreen salaisän pokka pitää? Debbie aikoo antaa Chasia vahingoittavan lausunnon oikeudessa. Nikhil tekee ratkaisun, joka saa sekä Jain että Gennien takajaloilleen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

21.10.2014 - 18:30

Emmerdale

Kärhämä kirkossa, osa 1/2

Debbie pöyristyy kuullessaan Jimmyn antavan Chasille rahaa. Rodney on hapan, sillä Steve näyttää asettuneen Bernicen luo pysyvästi. Charity aiheuttaa vaaratilanteeseen johtavan välikohtauksen. Gennien ja Nikhilin lastenhoitojärjestely alkaa osoittaa ontumisen merkkejä. Jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

21.10.2014 - 18:00

Emmerdale

Sarahin kotiinpaluu

Sarahin paluuta juhlitaan hilpeissä merkeissä. Eräs kutsua vaille jäänyt vieras kuitenkin varjostaa ilonpitoa. David kokee masentavan takaiskun, mutta sisuuntuu lopulta taistelemaan onnestaan. Bernice tikahtuu onnesta Steven palatessa kylään. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

20.10.2014 - 18:28

Emmerdale

Krapulainen kemoterapeutti

Robbie palaa Kartanolle. Sarahin tilanne näyttää lupaavalta, ja Debbie iloitsee saadessaan tyttönsä pian kotiin. Pitkäksi venähtänyt ilta painaa Rhonan ohimoilla. Edna vie Tootsien hoitoon ja toivoo parasta. Hän joutuu ottamaan luottokortin käyttöön selvitäkseen eläinlääkärimaksuista. Jacobilla on mielenkiintoista kerrottavaa Davidille. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

20.10.2014 - 18:00

Emmerdale

Pettymysten päivä

Kotona vierailevaa Katieta odottaa muutama yllätys. Rhona ja Paddy saavat kaivattua apua, kun Rhonan opiskelukaveri Vanessa aloittaa klinikalla. David lupaa Ednalle töitä puodista, mutta tuleekin pian toisiin aatoksiin. Myös Paddyllä on Ednalle huonoja uutisia. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

17.10.2014 - 18:00

Emmerdale

Pulaa puolestapuhujista

Declan yllättyy Meganin lähtöpäätöksestä. Gennie ja Cameron miettivät kuumeisesti, kuka voisi todistaa Chasin puolesta oikeudessa. Bernice pettyy karvaasti, kun Steve lähtee lohduttelemaan vaimoaan. Kerry onnistuu töppäämään taas työhaastattelussa ja saa lisäksi kuulla Valilta olevansa huono äiti. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

16.10.2014 - 18:30

Emmerdale

Totuuden esiinmarssi, osa 2/2

Cameron on päässyt poliisiasemalle asti, mutta on vielä kahden vaiheilla. Katie turhautuu, sillä kuntoutus etenee tuskastuttavan hitaasti. Nicola sotkee Bernicen asiat perusteellisesti yhdellä puhelinsoitolla. Jimmy yrittää kääntää Chasin pään, mutta tämä on vakuuttunut ansaitsevansa rangaistuksen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

16.10.2014 - 18:00

Emmerdale

Totuuden esiinmarssi, osa 1/2

Charity raivostuu saadessaan tietää, että Jimmy on antanut rahaa Chasin oikeuskuluihin. Gennie patistaa Cameronia tekemään oikean ratkaisun. Bernicen hartaasti odottama Steve saapuu kylään, mutta kohtaaminen ei pääty onnekkaasti. Jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

15.10.2014 - 18:29

Emmerdale

Hyvästi vapaus, olen syyllinen!

Toivonsa menettänyt Chas antaa asianajajalleen lähtöpassit. Paddy hirmustuu saadessaan tietää Brettin lähentely-yrityksestä. Laurel ja Marlon puhuvat asiat selviksi. Bernice aikoo jo palata miehensä luo, mutta puhelinsoitto saa hänet toisiin ajatuksiin. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

15.10.2014 - 18:00

Emmerdale

Epätoivoa kiven sisässä

Tapahtuma vankilassa saa Chasin tolaltaan. Marlon ja Paddy jatkavat salaista kylpylälomaansa, mutta Rhona ja Laurel alkavat käydä epäluuloisiksi. Cameron murehtii asianajokuluja, mutta saa pian rahahuoliinsa apua yllättävältä taholta. Mollyn uusi hoitojärjestely ei herätä luottamusta Nikhilin isässä. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

14.10.2014 - 18:28

Emmerdale

Kasvonaamiokaverit

Paddyn ja Marlonin virkistysretki osoittautuu niin rankaksi, että miehet joutuvat karkaamaan kuntorääkistä oluelle ja kylpylään. Rhona saa yllätyssuudelman. Moira ja Cain jatkavat salamyhkäisiä säpinöitään. Gennie potee syyllisyyttä, sillä haluaa olla muutakin kuin äiti. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

14.10.2014 - 18:00

Emmerdale

Cainin synttäritoive

Gennie saa kuulla jotain hämmentävää vieraillessaan Katien luona sairaalassa. Paddy saa vaivoin kakisteltua Rhonalle olevansa taas tekemisissä Marlonin kanssa. Moira ja Cain välttelevät tunteitaan, mutta tapaavat myöhemmin kiihkeissä tunnelmissa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

13.10.2014 - 18:30

Emmerdale

Yksinäinen kulkija, osa 2/2

Katie herää tilansa tasaannuttua, mutta alkuhämmennyksen jälkeen avioriita kalvaa yhä mieltä Declanin hyvittely-yrityksistä huolimatta. Jimmy kiittää Ednaa kaikista tämän ahkerista työvuosista. Moira tälläytyy Villapakkaa varten, mutta saa huomata, että hänelle tehdään oharit, vaikkei treffejäkään ollut tiedossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

13.10.2014 - 18:00

Emmerdale

Yksinäinen kulkija, osa 1/2

Declan vajoaa syvemmälle itsesyytösten syövereihin, kun hän istuu sairaalassa odottamassa tietoja Katiesta ja karttelee kaikkia lohduttajia. Megan puolestaan kantaa kortensa kekoon toimistolla. Edna löytää todisteita rikkeistä, joita Charity on tehnyt firmassa, ja saa tarpeekseen. Brett flirttailee häpeämättömästi Rhonalle. Tarina jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

10.10.2014 - 18:00

Emmerdale

Vielä ei ole aika luovuttaa!

Pelastusryhmä vähentää resursseja, kun Katien löytyminen alkaa näyttää yhä epätodennäköisemmältä. Kyläläiset eivät kuitenkaan lyö hanskoja tiskiin vaan kokoavat oman etsintäryhmänsä. Amy välttelee puhetta Kylesta, mutta Kerry suunnittelee lähettävänsä pojalle syntymäpäiväkortin. Edna harkitsee vanhojen tavaroidensa myyntiä. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

09.10.2014 - 18:30

Emmerdale

Sytyttäkäämme kynttilä Katielle

Pitääkseen toivoa yllä ja osoittaakseen tukensa Declanille kyläläiset kokoontuvat Villapakassa Katien kunniaksi. Myös Megan saapuu vastentahtoisen veljensä tueksi, mutta Declanille tilanne käy ylivoimaiseksi. Jimmy ja Charity käyvät valtataistelua soutaen ja huovaten Ednan työtuntien suhteen. Tootsien leikkaus koittaa, ja perässä tulee mojova lasku. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

09.10.2014 - 18:00

Emmerdale

Kuilussa

Kaikista pelastusoperaatioistakaan huolimatta Katieta ei löydy, ja Declanin kauhuksi etsinnät venyvät iltaan. Rahaongelmat vainoavat Ednaa, kun Tootsien hoidot osoittautuvat kalliiksi ja Charity leikkaa uskollisen työntekijän työtunteja entisestään. Aikeet edetä uralla innostavat Alin uudelleen lukemaan oppimisen pariin. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

08.10.2014 - 18:30

Emmerdale

Ammattilaisista kaukana

Declan hakee apuun Andyn ja Moiran, joka hälyttää poliisit Katien avuksi. Declan ei kuitenkaan malta odottaa ammattilaisia vaan ottaa Andyn kanssa ohjat omiin käsiinsä, mutta pelastustoimet johtavat ojasta allikkoon. Paddy vihertää kateudesta ja käyttäytyy tökerösti Brettiä kohtaan. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

08.10.2014 - 18:00

Emmerdale

Avioliitot umpisolmussa, osa 2/2

Hätääntynyt Declan yrittää pelastaa Katien, joka kuitenkin otteen livetessä tippuu kuiluun, ja Declania revitään kahtaalle, kun hänen on päätettävä, jäädäkö rauhoittelemaan vaimoaan vai sännätäkö hakemaan apua. Diane sanoo suorat sanat Bernicelle, eikä parivaljakko huomioi, miten riita vaikuttaa Gabbyyn. Brett voittaa Ednan puolelleen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

07.10.2014 - 18:30

Emmerdale

Avioliitot umpisolmussa, osa 1/2

Declan tekee parhaansa vältelläkseen sekä töitä että Katieta ja puhuu Nikhilille tuntemuksistaan. Katie puolestaan suivaantuu Declanin tunnekylmään käytökseen ja yrittää painostaa miehen selvittelemään avioliittosolmuja musertavin seurauksin. Bernicen läsnäolo kismittää monia, joten Diane tonkii tyttärensä asioita. Tarina jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

07.10.2014 - 18:00

Emmerdale

Mustasukkaisuutta ja muita suunnitelmia

Ashley näyttää Bernicelle, missä kaappi seisoo, kun tämä yrittää luikerrella päärooliin Gabbyn elämässä. Bernicellä on kuitenkin muitakin salaisia suunnitelmia mielensä perukoilla. Mustasukkainen Paddy etsii luurankoja uuden eläinlääkärin kaapista. Katie suree Declanin kylmää asennetta. Jimmy ja Charity allekirjoittavat sopimuksen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

06.10.2014 - 18:29

Emmerdale

Pitkästä aikaa, Bernice

Taksilla Emmerdaleen hurauttaa vieras, jota kyläläiset eivät ole nähneet vuosikausiin. Mikä kumma on syy paluuseen vuosien jälkeen? Charity nappaa asiakastiedot Jimmyn nenän edestä osoittaakseen, miten korvaamaton on firman menestykselle. Paddy ja Rhona haastattelevat liutaa epäpäteviä eläinlääkäreitä, mutta joukossa on yksi timantti. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

06.10.2014 - 18:00

Emmerdale

Se näkyy naamasta

Jäljet Cameronin kasvoissa eivät jätä arvailujen varaan, kuka on antanut nyrkkiensä puhua puolestaan, mutta huolimatta kohtalostaan Cameron jatkaa Cainin ärsyttämistä tyrkyttäessään lahjaa Sarahille. Jimmy pohtii mitä tehdä saatuaan koko firman haltuunsa, ja Charity saa huomata suurten suunnitelmiensa tärvääntyvän. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

03.10.2014 - 18:00

Emmerdale

Pidettyjä lupauksia, rikottuja lupauksia

Cain vahtii Cameronia silmä kovana, mutta malttaako hän pitää lupauksensa Debbielle ja olla satuttamatta miestä? Jimmyn asianajaja saapuu sekä Carlin testamentti että Charityn laatima kauppasopimus mukanaan, mutta Carlin papereiden joukkoon mahtuu yllätyksiäkin. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

02.10.2014 - 18:28

Emmerdale

Täti ja veljentytär

Vankilareissulla Debbie tivaa Chasilta tietoja tämän suhteesta Cameroniin ja vääntää veistä molempien haavoissa. Saako Debbie lopulta selvitettyä ajatuksensa? Kerry menee työhaastatteluun, joka on Ericin suositusten varassa. Jimmy etsii Carlin testamenttia. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

02.10.2014 - 18:00

Emmerdale

Vankilasta vastauksia

Selvittääkseen tunteitaan Debbie aikoo lähteä vankilaan Chasin pakeille, mutta Cain ja Charity älähtävät aikeelle ja sälyttävät syyn Lisan niskoille. Innosta tohisten Kerry hakee töitä tehtaalta. Gennie vainuaa Nikhilin piilevän Georgian alituisten vierailujen takana. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

01.10.2014 - 18:28

Emmerdale

Cameron ei iske hanskoja tiskiin

Sarahin leikkaus lähenee, ja tytön perhe odottaa sairaalassa huolesta suunniltaan. Myös Cameron haluaa kantaa kortensa kekoon, mutta miehen yritykset tyrmätään heti kättelyssä. Nikhil on huolissaan Gennien jaksamisesta. Kerry yrittää selvitellä toilailujensa seurauksia Amyn ja Alexin kanssa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

01.10.2014 - 18:00

Emmerdale

Muuttoliikennettä

Alex möläyttää Amylle kiehnäämisestään Kerryn kanssa, mutta tyrmistyksestään huolimatta Amy auttaa äitiään Ericin potkittua tämän pihalle. Victoria aloittaa muuttohommat. Dinglet valmistautuvat Sarahin leikkaukseen, mutta Charity ei mahda mitään synkille aatoksilleen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

30.09.2014 - 18:27

Emmerdale

Kerryn uudet tempaukset

Sinnikäs Kerry maanittelee Amyn lähtemään illalla ulos kanssaan mutta kutsuu paikalle myös Victorian, Adamin ja Alexin. Amyn ilta menee kuitenkin mönkään, kun hän joutuu vahtaamaan äitinsä tekemisiä. Pysyykö Kerry ruodussa vai torpedoiko hän jälleen suhteensa Amyyn? Paddy ja Marlon yrittävät kertoa Rhonalle ja Laurelille tehneensä sovinnon. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

30.09.2014 - 18:00

Emmerdale

Ylpeys ja ystävyys

Marlonin huomion ollessa muualla Daisy karkaa ja vilistää autotielle, jossa sille käy köpelösti. Hätääntynyt Marlon kiikuttaa koiransa eläinlääkärille, mutta miten lemmikin käy, kun Paddyn ei ole luvallista hoitaa tointaan? Katien ja Gennien välit tulehtuvat entisestään. Kerry yrittää parittaa Amya ja Alexia. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

29.09.2014 - 18:27

Emmerdale

Jos rehellisyyttä kaipaat, osa 2/2

Declan puolustaa vaimoaan Meganin ja Robbien syytöksiä vastaan, mutta kahden kesken hiillostaa Katielta totuuden. Huvittunut Marlon äkkää Paddyn tämän räpiköidessä epäonnisella melontaretkellään ja auttaa entisen ystävänsä kiipelistä. Hautaavatko ystävykset lopulta sotakirveen? Dan käy jututtamassa Chasia. Alex piirittää Amya. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

29.09.2014 - 18:00

Emmerdale

Jos rehellisyyttä kaipaat, osa 1/2

Gennie käy sovittelemassa Katien kanssa, mutta aie kääntyy itseään vastaan, ja lopulta Gennie tekee päätöksen, joka voi koitua Katien juonien kohtaloksi. Paddy lähtee uusille vesille. Amy närkästyy Victorialle, joka haluaa vain kiehnätä uuden poikaystävänsä kainalossa. Tarina jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

26.09.2014 - 18:00

Emmerdale

Kartanon väki pistää välejä poikki

Megan ja Robbie hymistelevät tyytyväisinä suunnitelmastaan, mutta Declan ei kuitenkaan lannistu taistelutta. Paddy kiukuttelee yrittäessään sopeutua määräaikaiseen erottamiseensa. Katien ja Gennien välit ovat koetuksella, kun Katie saa tietää Gennien valehtelusta. Ali kehottaa Dania ottamaan itseään niskasta kiinni. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

25.09.2014 - 18:30

Emmerdale

Kuulumisia kotirintamalta

Ikionnelliset Declan ja Katie palaavat häämatkaltaan, mutta saavat huomata, että Megan ja Robbie eivät suinkaan ole kadonneet maisemista. Lisäksi Katie kuulee aimoannoksen järkyttäviä uutisia. Diane takoo Moiran päähän järkeä Cainin suhteen. Gennie tunnustaa Debbielle tietäneensä Chasista ja Cameronista. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

25.09.2014 - 18:00

Emmerdale

Viestejä vankilasta

Moira vierailee Chasin luona, ja entinen kollega lähettää hänen mukanaan rakkailleen viestejä kaltereiden takaa. Cainille puhuminen on usein kuitenkin yhtä tyhjän kanssa, mutta osaako Moira kutitella miestä oikeista paikoista? Danin ja Lizzien vispilänkauppa herättää supinaa. Nicola julistaa sodan Charitylle. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

24.09.2014 - 18:30

Emmerdale

Kemut kahvilassa

Dan pistää pystyyn pippalot kahvilassa, missä Spencerin miehet vikittelevät naisia vaihtelevalla menestyksellä. Jain läsnäolo hämmentää Rachelia, mutta myötätuntoisesta Samista on iloa. Nicolan harmiksi Jimmy pistää asiat tärkeysjärjestykseen, ja Charity lypsää tilanteesta hyödyn itselleen, kun näkee tilaisuutensa tulleen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

24.09.2014 - 18:00

Emmerdale

Monenkirjavaa hautajaistunnelmaa, osa 2/2

Thomas säntää pois hautajaisista ja velloo yksin surussaan, kunnes myötätuntoinen Edna etsii hänet käsiinsä ja kääntää pojan pään. Lisa patistaa Zakia puhumaan Cainille järkeä ja kertoo murheistaan Dianelle Moiran kuunnellessa sivusta. David ja Priya ajautuvat hautajaisiin vasten tahtoaan, eivätkä keksi veruketta, jonka varjolla livahtaa pois. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

23.09.2014 - 18:30

Emmerdale

Monenkirjavaa hautajaistunnelmaa, osa 1/2

Carlin hautajaiset koittavat, eikä Jimmy ole ainoa, jolla on vaikeuksia saavuttaa mielenrauha vainajan tyrmistyttävistä teoista huolimatta. Lisa menee tapaamaan Chasia, ja Zak on huolissaan, että Cain saa vihiä vierailusta. Cainilla onkin pinna kireällä, kun hän ärähtelee Ednalle. Tarina jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

23.09.2014 - 18:00

Emmerdale

Vihatun veljen varjo

Scarlett palaa kylään Carlin kuoleman tiimoilta ja yllättyy Kingien kuljetusfirman henkilöstömuutoksista. Jimmy puolestaan on raunioina, kun viha Carlia kohtaan huokuu joka suunnalta, mutta auttaako juttutuokio Meganin kanssa? Lizzie etsii uutta kattoa päänsä päälle. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

22.09.2014 - 18:27

Emmerdale

Totuuksia ja tekopyhyyttä

Cameron yrittää pitää positiivista henkeä yllä, tyynnyttelee Chasia ja vakuuttaa tämän vielä keplottelevan tiensä vankilasta. Diane puolestaan kuulee Cameronilta uutisia, jotka eivät ole hänelle mieleen. Totuus Carlista paljastuu Thomasille ja Anyalle. Laurel joutuu keskustelemaan Lizzien kanssa tämän rilluttelusta Danin kanssa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

22.09.2014 - 18:00

Emmerdale

Kylässä pettureiden käy köpelösti!

Cameron pitää lupauksestaan kiinni ja jää kylään, mutta Debbien raivo leimahtaa uudelleen ilmiliekkiin, kun hän näkee petturin hiippailevan yhä kotikulmillaan. Carlin lapset saapuvat Emmerdaleen ja suhtautuvat ylimielisen viileästi isänsä kuolemaan. Alex katselee sivusta, kun Adam ja Robbie liehuvat Victorian ympärillä. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

Klipit

Hakusanallasi ei löytynyt yhtään ohjelmaa.

Lisää tietoja MTV3:n ohjelmista MTV3 Internetin sivuilta

Asiakaspalvelu

Hakusanallasi ei löytynyt yhtään ohjelmaa.

Lisää tietoja MTV3:n ohjelmista MTV3 Internetin sivuilta