Jaksot

22.12.2014 - 18:30

Emmerdale

Avioliitto vaakalaudalla, osa 2/2

Vanessa potee syyllisyyttä sotkettuaan Paddyn ja Rhonan välit ja pakottaa pariskunnan puhumaan asiat halki. Bob menettää malttinsa, kun näkee Brendan kaulailevan Dania pubissa. Val ja Eric tekevät Amylle ehdotuksen. Debbien ja Robbien sivubisnes saa tuulta siipiensä alle. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

22.12.2014 - 18:00

Emmerdale

Avioliitto vaakalaudalla, osa 1/2

Rhona ja Paddy eivät pääse yhteisymmärrykseen Vanessan kohtalosta, joten Paddy lyö lopulta uhkavaatimuksen pöytään. Cain on huolissaan Debbien viimeaikaisista puuhista, mutta Charity ei ota hänen puheitaan vakavasti. Val haluaisi Amyn muuttavan takaisin heille. Bob murehtii välirikkoa Brendan kanssa. Jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

19.12.2014 - 18:30

Emmerdale

Möyhennystä vartova marionetti

Robbien katala teko ei pysy salassa pitkään, ja Cain valmistautuu antamaan tyttärensä kätyrille kunnon turpasaunan. Katie ja Declan suunnittelevat innoissaan perheenlisäystä. Rhona ja Paddy ovat vastakkaisilla kannoilla hoitovirhejupakan suhteen. Amy hakeutuu Valin ja Ericin seuraan, sillä Kerryn ja Andyn läheisyys on alkanut käydä tukalaksi. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

19.12.2014 - 18:00

Emmerdale

Syytöksiä ja selontekoa

Katie on murtunut menetettyään Wilson-hevosensa ja aikoo viedä asian raastupaan. Ikävä tapaus kiristää tunnelmaa myös klinikalla. Cain saa huutia korjattuaan Moiran maasturin ilmaiseksi. Robbie turvautuu kyseenalaisiin keinoihin tehdäkseen vaikutuksen Debbieen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

18.12.2014 - 18:30

Emmerdale

Eläinlääkäri epäilyksen alla

Gennie ei voi hyväksyä äitinsä päätöstä. Rhonan selkä on huonona, joten Vanessa tuuraa häntä kohtalokkaalla kotikäynnillä. Debbie ei ole tyytyväinen Cainin tapaan hoitaa asioita korjaamolla. Dan pääsee vahingossa Brendan salaisuuden jäljille. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

18.12.2014 - 18:00

Emmerdale

Herran haltuun?

Brenda kamppailee kohtalonsa kanssa ja yrittää tehdä ratkaisun hoidon suhteen. Rhonan selkä on tuusannuuskana taannoisen kreisibailausepisodin jäljiltä. Robbie kiukuttelee saatuaan Cainilta epämieluisia hommia. Dan epäilee Brendan salailevan jotain. Cameron tekee Thomasille rauhantarjouksen, mutta ei saa vastakaikua. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

17.12.2014 - 18:30

Emmerdale

Brendan tuomio, osa 2/2

Hermostuneet Brenda ja Gennie saavat kuulla, mitä sanottavaa lääkärillä on koepalasta. Sosiaalityöntekijä saapuu arvioimaan Sandyn asumistilannetta. Tummanpuhuva Cameron väijyy taas Thomasia, mutta joutuu tällä kertaa tilille käytöksestään. Kaltoin kohdeltu Bob kyllästyy riepotteluun. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

17.12.2014 - 18:00

Emmerdale

Brendan tuomio, osa 1/2

Koetuloksia odottavan Brendan käytös saa Gennien ja Bobin hämmennyksen valtaan. Omaa tilaa kaipaava Sandy etsii asuntoa ja sanoo Ashleylle ja Laurelille suorat sanat. Töistä myöhästyvä Thomas kohtaa keittiössä uhkaavan Cameronin. Rhona ja Vanessa liennyttävät kankkustaan aimo läjällä ranskanperunoita. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

16.12.2014 - 18:28

Emmerdale

Paddy, parjattu miespolo

Paddyn kömmähdys keittiössä ajaa Marlonin raivon partaalle. Bob pui yllätyspakkejaan Danin ja Rodneyn kanssa. Känninen Rhona antaa Paddyn kuulla kunniansa Vanessan yllätysjuhlissa. Debbie saa kuulla lastensa olleen Kerryn hoidossa. Brenda vuodattaa huolensa ja murheensa Gennien korvaan. Sandy avautuu vihdoin tunteistaan Ashleylle ja Laurelille. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

16.12.2014 - 18:00

Emmerdale

Vanhus karkuteillä

Sandyn salamyhkäiset menot alkavat kummastuttaa kaikkia. Brenda pääsee toistaiseksi kotiin, mutta salaa terveydentilansa Bobilta. Cameron vihjaa Jimmylle Thomasin kantavan yhä kaunaa Chasille. Paddy suunnittelee jotain loisteliasta Vanessan syntymäpäiväjuhliin. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

15.12.2014 - 18:30

Emmerdale

Vapaiden miesten kerhohuone

Brenda ei halua kertoa Bobille totuutta lääkärin epäilyistä. Sandy ja Sean livahtavat yhteiseen piilopaikkaansa pohtimaan elämää. Rhona aikoo järjestää vuosia täyttävälle Vanessalle yllätysjuhlat, mutta Paddy ei innostu pirskeistä. Cameron jatkaa Chasin painostamista Thomasin suhteen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

15.12.2014 - 18:00

Emmerdale

Huonoja uutisia

Gennie ja Bob ovat huolissaan Brendasta, joka on jäänyt sairaalaan lisätutkimuksiin. Sam ja Rachel pynttäytyvät hienoiksi ja lähtevät oikeille treffeille. Cameron jatkaa Thomasin kiusaamista. Sandy pettyy, kun Sean ei tulekaan käymään. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

12.12.2014 - 18:00

Emmerdale

Brendan kriisi, osa 2/2

Kun Brenda saa kohtauksen kahvilassa, on selvää, ettei kyse ole vain kuumista aalloista. Cameron suhtautuu Thomasiin avoimen vihamielisesti. Sandy ja Sean viettävät niin tiiviisti aikaa yhdessä, että muut alkavat ihmetellä. Rachel ja Sam ottavat varovaisia askelia sänkykamarin suuntaan. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

11.12.2014 - 18:28

Emmerdale

Brendan kriisi, osa 1/2

Bob alkaa pohtia, johtuuko Brendan kumma käytös hänestä. Chas ilahtuu, kun Thomas kysyy töitä Villapakasta. Rachel on huolissaan siitä, miten suhde Samin kanssa tulee etenemään. Edna kokee itsensä häväistyksi, kun Vanessa mainostaa hänelle keräämiään ruokalahjoituksia. Jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

11.12.2014 - 18:00

Emmerdale

Omin avuin

Edna kieltäytyy avuntarjouksista ja hermostuu, kun Jimmy kertoo hänen tilanteestaan Ashleylle. Samson lintsaa koulusta ja ilmestyy yllättäen Rachelin luo. Sam raivostuu kuullessaan poikansa tempauksesta. Gennie pyytää Brendaa katsomaan Mollyn perään, mutta tämä unohtaa lapsenvahtikeikan saman tien. Hajamielinen Brenda alkaa epäillä pahinta. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

10.12.2014 - 18:27

Emmerdale

Älkää viekö kunniaani!

Ednan ahdingon laajuus alkaa selvitä, kun Rodney ja Jimmy joutuvat murtamaan oven ja hälyttämään paikalle ambulanssin. Brendan omituinen käytös saa Gennien huolestumaan ja Georgian raivostumaan. Paddyn pesti Marlonin keittiöapulaisena jää lyhytaikaiseksi. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

10.12.2014 - 17:59

Emmerdale

Hätää kärsimässä

Epätoivoinen Edna yrittää saada Ericin ostamaan perintömitalinsa, jotta voi maksaa Tootsien syöpähoidot. Charity hyödyntää etulyöntiasemaansa ja kiikuttaa Declanille sopimuksen allekirjoitettavaksi. Bob möläyttää tunteensa julki, mutta saako hän Brendalta vastakaikua? Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

09.12.2014 - 18:28

Emmerdale

Viimeinen tilaisuus onneen?

Edna kauhistuu kuullessaan kattoremontin kustannukset. Megan yrittää puhua veljelleen järkeä, mutta Declan pitäytyy päätöksessään ja pakkaa Katien tavaroita pois. Brian ilmaantuu kahvilaan kukkapuskan kera liehittelemään Brendaa, mikä harmittaa Bobia suuresti. Andy saa uhkavaatimuksen pubin pihalla. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

09.12.2014 - 18:00

Emmerdale

Viiniä ja vaiettuja tunteita

Bob on rauhaton Brendan jäätyä kahvilaan kaksin Brontë-Brianin kanssa. Marlonin hermot ovat riekaleina Paddyn aloitettua keittiöapulaisena. Declanin on tehtävä vaikea päätös. Debbie ei voi sulattaa sitä, että Moira puuttuu hänen ja Chasin väleihin. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

08.12.2014 - 18:28

Emmerdale

Nainen, jolle ei sanota ei

Valin kommentit kirvoittavat Brendalta intohimoisen, kirjallisuusaiheisen palopuheen kahvilassa. Charity jatkaa sinnikkäästi Declanin taivuttelua. Ednan ahdinko pahenee, kun hän saa tietää yläkerrassa muhivasta kosteusvauriosta. Äkäinen Debbie kuulustelee Cainia Moirasta ja Chasista. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

08.12.2014 - 18:00

Emmerdale

Rakastan, mutten sitä tunnusta

Moiran ja Cainin suhde edistyy hammasharjan mitalla. Debbie suuttuu nähdessään isänsä olevan jutusteluväleissä Chasin kanssa. Sandy tutustuttaa Seanin uhkapelien maailmaan. Marlon saa itselleen apulaisen keittiöön. Charity ja Declan löytävät yhteisen sävelen iltapäivädrinkkien äärellä. Lisa saa nenilleen Bellen kanssa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

05.12.2014 - 17:59

Emmerdale

Pallo hukassa, Paddy?

Sean joutuu hyvittämään tekonsa olemalla Sandyn apupoika viikon ajan. Rhona ajaa Paddyn vaihteeksi Marlonin jalkoihin pyörimään. Belle on taas pulassa Lisan löydettyä Gemman ottamat kännykkäkuvat. Cain käy tunnustelemassa tilannetta Moiran luona. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

04.12.2014 - 18:28

Emmerdale

Luottamuspulaa

Lisa antaa Bellelle liudan askareita pitääkseen hänet kotona, mutta vapauden kutsu on vastustamaton. Bernicen myynninedistämiskeinot aiheuttavat närästystä Marlonille. Rhonan mielestä Paddy voisi tehdä muutakin, kuin katsella kissavideoita netistä. Chas kokee iloisen yllätyksen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

04.12.2014 - 18:00

Emmerdale

Katkeria sanoja

Belle on saanut salaperäisen ystävänpäiväkortin, jonka epäilee olevan Seanilta. Chas ottaa Cainin puhutteluun tämän eilisen käytöksen vuoksi, mutta joutuukin itse myrkyllisen ryöpytyksen kohteeksi. Rachelin ja Samin välillä on vaivautunut tunnelma. Adamin mielestä Moira ei sure vuosi sitten kuollutta Johnia tarpeeksi. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

03.12.2014 - 18:27

Emmerdale

Tukahdutettu liekki

Ali ja Ruby rientävät kertomaan Rachelille totuuden kortista, mutta onko jo liian myöhäistä? Moira saa rutkasti huomiota, kun pubiin pelmahtaa maistissa oleva metsästysseurue. Nicola vaatii reissusta palaavaa Jimmyä hankkiutumaan eroon Thomasista ensi töikseen. David ja Priya joutuvat jälleen epämukavaan tilanteeseen Alician ja Jacobin kanssa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

03.12.2014 - 18:00

Emmerdale

Ystävänpäiväyllätys

Alicialla on iloinen yllätys Davidille ja Priyalle. Ashley ja Steve yrittävät sumplia roolejaan uudessa tilanteessa. Rachelin saama ystävänpäiväkortti herättää kiinnostusta kahvilassa. Debbie on Kerrylle äärimmäisen tyly. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

02.12.2014 - 18:27

Emmerdale

Ulkopuolinen

Bernice ja Steve ovat valmiita kokeilemaan uutta asumisjärjestelyä, mutta Laurel panee ankarasti hanttiin. David pääsee taas Priyan suosioon tuotuaan tälle timanttisen yllätyksen. Lisa kehottaa Rachelia jättämään Samin rauhaan, vaikka Zakin mielestä tilanteeseen ei kannata puuttua. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

02.12.2014 - 18:00

Emmerdale

Neljän kokin soppa

Bernice, Ashley ja kumppanit joutuvat katsomaan peiliin pitkään ja hartaasti, kun Gabby joutuu vaikeuksiin koulussa. Charity ja Debbie haistavat rahaa Declanin ahdingossa. Priya muuttaa innoissaan Davidin luo, mutta Georgialla on muutama varoituksen sana tyttärelleen. Rachelin ja Samin kotileikki herättää huolestusta muissa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

01.12.2014 - 18:28

Emmerdale

Näkymätön tyttö

Katie välttelee Declanin puheluita ja miettii Andyn luona, mitä tekisi seuraavaksi. Äitinsä huomiota kaipaava Gabby valittelee jälleen vatsakipuja. Laurel kyseenalaistaa Bernicen kasvatusmetodit. Robbie tekee vaikutuksen ensimmäisenä päivänään Debbien leivissä. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

01.12.2014 - 18:00

Emmerdale

Kukkiin kätketty uhkaus

Ashley on ärtynyt, sillä Gabby temppuilee ja Steve tuntuu olevan ylivertainen joka suhteessa. Robbie saa töitä. Pete lähettää Debbielle varoituksen. Katie kokeilee ratsastamista ensimmäistä kertaa onnettomuuden jälkeen ja saa heti moitteita Declanilta. Sandy aiheuttaa muille harmaita hiuksia. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

28.11.2014 - 18:00

Emmerdale

Hämäräbisneksiä, osa 2/2

Rahanhimoisen Debbien vaaralliset suunnitelmat saavat Cainin ja Domin tarttumaan toimeen. Sandy on katkera Seanin tuhottua hänen menopelinsä. Moira haikailee Cainin perään, kunnes näkee tämän kasvoissa tuoreita taisteluarpia. Ashley näyttää Bernicelle ja Stevelle kaapin paikan, ainakin melkein. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

27.11.2014 - 18:27

Emmerdale

Hämäräbisneksiä, osa 1/2

Debbien uusi liikekumppani ei ole sitä, miltä aluksi näyttää. Thomas yllyttää Seanin jälleen pahantekoon. Katien ja Andyn lämpimät välit korpeavat pubiin poikkeavaa Declania. Gabbyn kommervenkit kiristävät Ashleyn ja Bernicen välejä. Vanessa vie Moiran kaupungin yöelämään piristymään. Jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

27.11.2014 - 18:00

Emmerdale

Kastejuhla vai katastrofi?

Gennien häivyttyä ja Chasin ilmaannuttua kirkkoon ristiäisillä on vain yksi suunta: täydellinen tuho. Paddy huomaa olevansa kolmas pyörä Rhonan ja Vanessan suhteessa. Declan loukkaantuu, kun Katie keventää sydäntään taas Andylle hänen sijastaan. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

26.11.2014 - 18:28

Emmerdale

Kummitädin tuska

Kyläläiset valmistautuvat innolla Mollyn ristiäisiin, mutta eräs apea juhlavieras arpoo lähteäkö kirkkoon laisinkaan. Moira saa Chasilta pari varoituksen sanaa kerrottuaan jättäneensä Cainin. Paddy nurisee toistuvista aamuvuoroista lapsen kanssa, kun Rhonalla on jälleen ilta venähtänyt pitkäksi. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

26.11.2014 - 18:00

Emmerdale

Väkivallan kierre

Kylässä kuohuu Cameronin ja Cainin yhteenoton jäljiltä. Declan uskoo ristiäisten olevan Katielle liikaa. Zak saa hermoromahduksen ja tekee Moiralle kammottavan tunnustuksen. Tieto saa Moiran pohtimaan, voiko hän enää jatkaa väkivallan varjostamaa yhteiseloa Cainin kanssa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

25.11.2014 - 18:28

Emmerdale

Uskomattomia uutisia

Tieto Chasin ja Cameronin aikeista alkaa levitä ympäri kylää, mutta Debbie on vielä pimennossa. Thomas saa varoituksen. Gemma ja Belle oppivat toisistaan jotain yllättävää. Gennien ristiäissuunnitelmat alkavat olla kunnossa, mutta yksi asia on vielä ratkaistava: kuinka kertoa Georgialle, ettei Mollya pueta nuhjuiseen perintökastemekkoon? Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

25.11.2014 - 18:00

Emmerdale

Loppuun ajettu, osa 2/2

Chas ja Cameron yrittävät selvittää välejään, mutta edessä häämöttää umpikuja. Lisa raahaa vastahankaisen Bellen lääkäriin puhumaan ehkäisyasioista. Gennie tiedustelee varovaisesti, haluaisiko Katie olla Mollyn kummi. Sean saa huutia. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

24.11.2014 - 18:28

Emmerdale

Loppuun ajettu, osa 1/2

Jaksamisensa äärirajoille pakotettu Chas tekee vaikean ratkaisun. Gennie yrittää suunnitella ristiäisiä Georgian ja Brendan neuvoessa vierellä. Steve saa selville, kuka heitti kiven pubin ikkunasta. Lisa ottaa uudenlaisen lähestymistavan Bellen kasvatukseen. David tunnustaa Ericille kosineensa Priyaa puolivahingossa. Jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

24.11.2014 - 18:00

Emmerdale

Saamaton sulhanen

Belle on tiukassa lieassa jäätyään kiinni Luken kanssa. Rishi ja Priya painostavat Davidia toimimaan ripeästi häiden, ja etenkin eron, suhteen. Saksasta palaava Gennie saa kuulla yllättäviä ja osin huonojakin uutisia. Zak pyytää Domilta teini-ikäisen tyttären kasvatusneuvoja. Thomas ja Sean juonittelevat Chasin päänmenoksi. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

21.11.2014 - 18:00

Emmerdale

Vaakamambo voi odottaa!

Lisa yllättää Bellen ja Luken kyseenalaisista puuhista. Priya ja David ovat kylän kuumin puheenaihe kihlauksen tultua julki. Bernice esittelee ideoita myynnin piristämiseksi, mutta Chas ei innostu haistelemaan uusia tuulia. Megan tarjoaa Alicialle mahdollisuuden päästä hetkeksi muihin maisemiin Jacobin kanssa. Debbie heittää armotta suolaa Chasin haavoihin. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

20.11.2014 - 18:28

Emmerdale

Kahden morsion mies

Uutiset kihlauksesta etenevät nopeasti, joten Davidin on kerrottava asiasta pikaisesti myös Alicialle. Belle tuo Luken vastentahtoisesti Lisan ja Zakin arvioitavaksi. Chas yrittää tavoitella Cameronia, josta ei ole kuulunut mitään. Thomas kertoo lisää tarinoita Seanille. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

20.11.2014 - 18:00

Emmerdale

Syyllisyyden painama

Ranskaan lähtevä Jai jättää jälkeensä itkuisen Charityn. Huonoa omatuntoa poteva Priya käy Kartanolla antamassa vastauksensa työpaikan suhteen. Davidin sanoilla on odottamattomat seuraukset. Thomas istuttaa Seanin mieleen pahoja ajatuksia Chasista. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

19.11.2014 - 18:27

Emmerdale

Irtioton tarpeessa, osa 2/2

Priya ja Alicia odottavat jännittyneinä, kumpi saa työpaikan ¿ vai saako kumpikaan? Rishi ehdottaa, että Jai lähtisi Nikhilin sijasta Ranskaan lepyttelemään hermojaan. Charity ei kuitenkaan innostu yllättävästä ulkomaanreissusta. Työmatkalle lähtevä Jimmy jättää Nicolan huolehtimaan Thomasista. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

19.11.2014 - 17:59

Emmerdale

Irtioton tarpeessa, osa 1/2

Sam auttaa Rachelia Archien kanssa yötä myöten, mikä ajaa Jain raivon partaalle. Välikohtaus Villapakassa saa miehen tunteet viimein kiehumaan yli. Robbiella on vaikeuksia sulattaa uutta toimenkuvaansa Kartanolla. Alicia ja Priya valmistautuvat tahoillaan työhaastatteluun tietämättä tavoittelevansa samaa pestiä. Jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

Klipit

Hakusanallasi ei löytynyt yhtään ohjelmaa.

Lisää tietoja MTV3:n ohjelmista MTV3 Internetin sivuilta

Asiakaspalvelu

Hakusanallasi ei löytynyt yhtään ohjelmaa.

Lisää tietoja MTV3:n ohjelmista MTV3 Internetin sivuilta