Jaksot

03.09.2014 - 18:28

Emmerdale

Ei muita vaihtoehtoja, osa 1/2

Chasin aika alkaa käydä vähiin, kun Carl asettaa velanmaksulle takarajan, joten hän pyytää Cameronilta suurta palvelusta. Jai kulkee varpaillaan peläten Rishin aikeita. Priya ja David hiiviskelevät pitääkseen suhteensa salassa. Jimmy yrittää hankkia Rodneylle tämän työpaikan takaisin. Tarina jatkuu seuraavassa jaksossa.

03.09.2014 - 17:59

Emmerdale

Isä toruu

Rishi hämmästelee, kun Jai väittää hänen soittaneen tälle Gennien supistuksista, mutta kun isä löytää Rachelin ultraäänikuvan Jain laatikosta, loksahtavat palaset kohdalleen. Chas ja Dan palaavat lomalta, eikä kulu aikaakaan, kun Chasin on jo aika palata todellisuuteen. Laurel vie Arthurin tapaamaan Gabbya. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

02.09.2014 - 18:28

Emmerdale

Neuvottomana neuvolassa

Laurel kertoo Ashleylle Gabbyn sepityksistä toivoen miehen saavan tyttärensä kielen kuriin, mutta Ashleyn lopullinen päätös nostattaa kyyneleet Laurelin silmiin. Rachel ja Jai käyvät neuvolassa, mutta Jai törmääkin vastaanotossa Nikhiliin ja Gennieen ja joutuu aiheuttamaan Rachelille uuden pettymyksen.

02.09.2014 - 18:00

Emmerdale

Pieni tyttö, suuret valheet

Kiukuttelevan Gabbyn kapinahenki pahenee, kun hän tekaisee perättömiä syytöksiä. Cameron yrittää epätoivoisesti saada Chasin kiinni. Rachel saa avaimet uuteen kotiinsa, ja Jai haluaa olla enemmän osallisena raskausajan menemisissä ja tulemisissa. Priya tunnustaa Davidille, miksi alentui treffeille Robbien kanssa.

01.09.2014 - 18:28

Emmerdale

Armoton velkoja

Cameron esittää äskettäin myymänsä auton kadonneen ja kiikuttaa rahat salaa Carlille, mutta hyväksyykö Carl pikkusumman? Priya jatkaa Robbien hyödyntämistä tehdäkseen Davidin mustasukkaiseksi, mutta treffit menevät pahasti mönkään. Gabbyn mielialat ailahtelevat.

01.09.2014 - 18:00

Emmerdale

Jahkailu sikseen, osa 2/2

Debbien aie synnyttää ennenaikaisesti tyrmätään suoralta kädeltä, eikä Cameron osaa lievittää avovaimonsa ahdinkoa, kun Carl hönkii niskaan rahojen perässä. Laurel ja lapset muuttavat Marlonin luo. Priya lähtee treffeille Robbien kanssa, mutta ajatukset pyörivät Davidissa.

29.08.2014 - 18:27

Emmerdale

Jahkailu sikseen, osa 1/2

Sairaalareissut alkavat ottaa koville, kun Debbie ja Cameron kuulevat tulokset Sarahin tilasta eivätkä uutiset lupaa hyvää. Liz murehtii, miten pärjää, kun Laurel ja rasavillit lapset muuttavat Marlonin luo. Paddy aloittaa yhdyskuntapalvelunsa. Tarina jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

29.08.2014 - 18:00

Emmerdale

Cameronin monet ongelmat

Stressaantunut Cameron yrittää haalia rahoja kokoon, kun hänen olisi pidettävä sairastelevaa Sarahia silmällä. Epätoivoinen Ashley pyytää Moiralta töitä, ja Laurel on huolissaan, että ex-mies nappaa lapset huostaansa saatuaan taloutensa kuntoon. Priya yrittää tehdä Davidin mustasukkaiseksi. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

28.08.2014 - 18:27

Emmerdale

Vuokravarkaan jäljillä

Kun Declan äkkää Laurelin vuokrarahojen puuttuvan, Nicola valehtelee ystävänsä puolesta ja Robbie saa syyt niskoilleen. Marlon puolestaan pyytää Laurelia asumaan kanssaan ja tekee toisenkin ritarillisen tarjouksen. Kerry yrittää aloittaa puhtaalta pöydältä Amyn kanssa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

28.08.2014 - 18:00

Emmerdale

Maailman paras äiti

Amyn puheet osuvat arkaan paikkaan ja saavat Kerryn lähtemään sairaalasta ennen aikojaan. Amy puolestaan närkästyy äitinsä otettua hatkat, mutta onnistuuko Victoria pidättelemään Kerryä kylässä, kunnes Amy ennättää paikalle? Gabbya maanitellaan palaamaan kotiin. Gennie ja Nikhil kuulevat, miten pärjäsivät nukkevauvan vanhempina. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

27.08.2014 - 18:26

Emmerdale

Pettynyt tytär

Lomansa keskeyttänyt Amy säntää sairaalalle katsomaan äitiään, mutta Kerryn vakavasta tilasta huolimatta tytär ei voi olla ajattelematta, että kyseessä on jälleen uusi temppu. Paddy lähtee kuulemaan tuomionsa, minkä jälkeen aikoo livistää Uuteen-Seelantiin. Gabby jatkaa kiukutteluaan. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

27.08.2014 - 18:00

Emmerdale

Kotia vailla, osa 2/2

Kerry kiidätetään sairaalaan, missä Eric sekä itseään syyttelevä Val odottavat tietoja lääkäreiltä, ja kriisi nostaa haudatut tunteet pintaan. Kuunneltuaan Jacobin huolia David tulee siihen lopputulokseen, ettei suhde Priyan kanssa kannata. Riita Gennien kanssa saa Nikhilin luotaamaan häämöttävän isyyden herättämiä pelkoja. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

26.08.2014 - 18:27

Emmerdale

Kotia vailla, osa 1/2

Sarah saa Kerryn insuliinikynän hyppysiinsä, ja tyttärensä parasta ajatellen Andy potkii Kerryn pihalle. Hylätty Kerry sortuu vanhoihin tapoihinsa, minkä seuraukset uhkaavat käydä kohtalokkaiksi. Nikhil herättää huvitusta ottaessaan nukkevauvan hoidon tosissaan. Jai tekee Rachelille asuntotarjouksen kylästä. Tarina jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

26.08.2014 - 18:00

Emmerdale

Ylhäisessä yksinäisyydessään

Yksinäinen Rachel kyllästyy alta aikayksikön uuden asuntonsa rauhaan ja palaa kylään vaatimaan ehdottomalta Jailta muutosta asuntojärjestelyihin. Gennie saa uutta ärsyyntymisen aihetta, kun Nikhil hankkii itkua vääntävän nuken vauvaharjoituksia varten. David utelee vaivihkaa Jacobilta Priyan auton naarmusta. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

25.08.2014 - 18:28

Emmerdale

Uusi koti kuhisee

Rachel muuttaa Leedsiin, ja Jai tulee asunnolle auttamaan mutta joutuu tukalaan tilanteeseen, kun Ali tupsahtaa kutsumatta paikalle. Paljastuuko isän henkilöllisyys? Marlonin uhkaukset siivittävät Paddyn tekemään päätöksen. Jacobilla on vaikeuksia sopeutua Davidin ja Priyan turhan läheisiksi käyviin väleihin. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

25.08.2014 - 17:59

Emmerdale

Voi Rhona, minkä teit?

Palatessaan poliisiasemalta Marlon murtuu, kun huomaa Rhonan lähteneen Leon kanssa. Ei kuitenkaan kulu aikaakaan, kunnes petetyllä isällä on kostosuunnitelma valmiina. Rodney töppää jälleen, ja Carl antaa miehelle kenkää, mitä Jimmy ei vastalauseitta niele. Chas ja Dan pakkaavat matkalle, ja Rachel valmistautuu muuttoon. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

21.08.2014 - 18:27

Emmerdale

Kiire koneeseen

Paniikki valtaa Marlonin, joka ilmoittaa viranomaisille Paddyn ja Rhonan aikeesta paeta Leo kainalossaan, ja poliisit ehtivät paikalle parahiksi todistamaan Marlonin ja Paddyn käsirysyksi äityvää kiistaa. Onnistuvatko Paddy ja Rhona enää livahtamaan koneeseen? Näreissään firman ilmapiiristä Jimmy leikittelee ajatuksella osuutensa myymisestä. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

21.08.2014 - 18:00

Emmerdale

Kallisarvoinen puhelin, osa 2/2

Hätääntynyt Chas kertoo Cameronille Carlin uhkauksista ja yrittää vedota vielä kerran Carlin hyväsydämisyyteen. Heltyykö katkera ex-sulho? Pearl lupaa olla hiiskumatta Paddyn ja Rhonan lähdöstä, mutta kun Marlon tekee suunnitelmia Leon kanssa, ei Pearl malta pitää tietoa omanaan. Charityn määräily firmassa ottaa Jimmyä päähän. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

20.08.2014 - 18:28

Emmerdale

Kallisarvoinen puhelin, osa 1/2

Carl paljastaa Chasille ottaneensa tämän puhelimen ja tekee selväksi tietävänsä kaikki likaiset salaisuudet. Mitä Carl haluaa vastineeksi puhelimesta, ja pystyykö Chas täyttämään toiveet? Paddy ja Rhona ovat viittä vaille valmiit lähtöön. Adam ihmettelee, miksi Cain otti Alexin leipiinsä, eikä ole ainoa, jota asia ihmetyttää. Tarina jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

20.08.2014 - 18:00

Emmerdale

Carl ei paljasta korttejaan

Muikea Carl ei paljasta selvittämäänsä salaisuutta heti vaan varastaa Chasin puhelimen todisteiden toivossa. Adam haluaa eroon Alexista, joka saa toisen työtarjouksen kylästä. Dan yrittää myydä pakunsa saadakseen rahaa hääkassaan. Paddy ja Rhona potevat huonoa omaatuntoa valehdellessaan kaikille. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

19.08.2014 - 18:27

Emmerdale

Malja Chasille ja Danille

Dan raahaa Chasin yllätyskihlajaisiin Toivonlähteen tuvalle, missä kihlaparin selän takana kuiskutellaan sekä puolesta että vastaan. Chas puolestaan panikoi, eikä tunnetta helpota Cameron, joka lymyää jokaisen nurkan takana. Niin Victoria kuin Adamkin naljailevat Moiralle, jonka pinna alkaa kiristyä. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

19.08.2014 - 18:00

Emmerdale

Totuus tekee kipeää

Andy kehottaa Alexia pistämään poikki Victorian kanssa niin pian kuin mahdollista, mutta Alex keksii tekosyyn toisensa perään. Kuullessaan lopulta uutiset Victoria puolestaan kärttää selityksiä aavistamatta, millainen sotku eron takana piileekään. Cameron roikkuu Chasin perässä, ja Carlin epäilykset heräävät. Juttutuokio Gennien kanssa saa Rachelin haikeaksi. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

18.08.2014 - 18:29

Emmerdale

Kuinka äkäpussi kesytetään?

Loukkaantunut Katie mököttää Declanin tehtyä valintansa, mutta pohatta keksii jälleen mojovan eleen tekonsa hyvittelemiseksi. Alexilla on vaikeuksia antaa Moiralle rukkaset, ja epäröinti koituu vielä häntäheikin kohtaloksi. Chas hermostuu, kun ei saa tukea avioliittosuunnitelmilleen Danin kanssa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

18.08.2014 - 18:02

Emmerdale

Piilokamera osa 2/2

Sarja palaa ruutuun kesätauolta! Declan kihisee raivosta nähtyään videon Robbien päällekäyvästä käytöksestä, mutta Robbie puolustelee kantansa siten, että lopulta Declan ja poikaansa puolustava Megan päätyvät napit vastakkain. Alex on sotkeutua sanoissaan yrittäessään pitää suhteensa Victorian kanssa salassa Moiralta. Zak ja Sam pääsevät yhteisymmärrykseen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

Klipit

Hakusanallasi ei löytynyt yhtään ohjelmaa.

Lisää tietoja MTV3:n ohjelmista MTV3 Internetin sivuilta

Asiakaspalvelu

Hakusanallasi ei löytynyt yhtään ohjelmaa.

Lisää tietoja MTV3:n ohjelmista MTV3 Internetin sivuilta