Jaksot

19.12.2014 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Valkoinen lahja kissanaiselleni

Liamin ja Hopen kierros eläinten turvapaikassa jatkuu. He tapaavat myös Los Angelesin kunnanvaltuuston erään poliitikon. Liam lahjoittaa vierailun päätteeksi Hopelle valkoisen kissan. Wyattia ahdistaa Hopen valinta elämästä kahden poikaystävän tyttönä. Brooke suostuttelee siskoaan sopimukseen, joka antaisi Billille firman ja pojan takaisin. Kun Katie ei suostu hyvällä, Brooke yrittää pahalla. Hän ottaa käsilaukustaan paperit, jotka Katie on jo kerran allekirjoittanut. Sopimus! "Sinun piti tuhota se, Brooke." Ridge tulee Brookelaan hakeakseen Willin Katievilleen. Brooke ja sanoo, että poika ei lähde minnekään. Epätoivoinen Katie soittaa Ridgelle. Tämä kuuntelee puhelun ja lähtee sitten jättäen Willin biologisen isänsä ja tämän nykyisen naisen, Ridgen oman exän, luo. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. - Erikoisjakso turvaan otetuista eläimistä, osa 2/2.

18.12.2014 - 17:30

Kauniit ja rohkeat

Isä, poika ja lohtuliina

Liam ja Hope tutustuvat Los Angelesissa sijaitsevaan eläinten turvapaikkaan (South Los Angeles Animal Shelter). He tapaavat kodittomiksi jääneitä, suojaan otettuja koiria, kissoja, käärmeitä ja muita. Kaikkien niiden elämää kunnioitetaan, ja sairauksia ja psyykeä hoidetaan. Koirakennel on alirahoitettu ja ylikuormitettu. Turvapaikan työntekijöiden omistautuneisuus asialleen tekee Hopeen ja Liamiin valtavan vaikutuksen. Katien ja Ridgen fyysisyys jatkuu eläimellisen vitaalina. Ridge sanoo, että Katien persoonallisuus sekä tapa hoitaa firmaa inspiroivat häntä. Pikku-Will on Brookelassa kylässä. Bill-isä leikkii hänen kanssaan, mutta poika tuntuu ottavan kontaktia vain leluihin ja lohtuliinaansa. Brooke lähtee Katie-siskonsa luo mukanaan tulenarka sopimus. Se, jonka Katie on jo allekirjoittanut, mutta jonka hän uskoo Brooken tuhonneen. Amerikkalainen saippuasarja. - Erikoisjakso turvaan otetuista eläimistä, osa 1/2.

17.12.2014 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Elämää siellä, eläimiä täällä

Aly on rakastumassa Oliveriin korviaan myöden. Caroline pyytää häntä olemaan varovainen, sillä Oliverhan on vasta ensimmäinen poikaystävä. Aly rakastaa sanaa "poikaystävä". Quinn haluaa, että Bill olisi lojaali myös Wyattille antamalla tälle sukunimensä ja muuta pientä, koska Wyatt todella ansaitsee sen kaiken Billin muiden poikien lailla. Ja jos Bill ei vapaaehtoisesti suostuisi, Quinn laittaisi hänet itkemään ja suostumaan. Wyatt kertoo äidilleen, että Liam suunnittelee jotain isoa artikkelia karvaisista ystävistään. Bob Barker -niminen "Price Is Right" -televisiovisailun isäntä ja legendaarinen eläinaktivisti tulee tapaamaan Liamia eläinten oikeuksista kertovaa juttukokonaisuutta varten. "Eläimet eivät osaa puhua omasta puolestaan, joten ne ovat riippuvaisia meistä. Me suojelemme niitä", Bob sanoo. Hän sanoo myös, että suojapaikasta adoptoiminen on hieno tapa saada pentu, jos vaikka etsii jotain tiettyä rotuakin. Liam kertoo lähtevänsä pian tutustumaan paikalliseen suojakotiin muistiinpanolehtiön kanssa. Hän pyytää jutuntekomatkalleen avecin, Hopen. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

16.12.2014 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Yksi kriisi kerrallaan, sopiiko?

Brookelan makuuhuoneesta kuuluu hirnuntaa, sillä siellä on Brooken oma kotieläin, siitoshevoinen nimeltä Bill Spencer. Billin lähdettyä tekemään aamiaista Brooke koskettelee sopimuspapereita, joissa on Katien allekirjoitus. Milloin olisi sopiva aika kertoa niiden olemassaolosta? Bill syleilee Brookea, mutta mielikuviin nousevat Quinnin kanssa koetut fyysiset hetket: "Tuhma poika. Hullu narttu." Hope sanoo Liamille, että raskausepäily oli tuonut paljon asioita hänen mieleensä. Hän muistelee Liamin ja Wyattin kanssa kokemiaan asioita. Myös Wyatt muistelee sitä ja tätä, muun muassa sitä että Hope sanoi olevansa rakastunut kahteen mieheen. Hope tiivistää Liamille, että tulevaisuus on hänen päätettävissään, myös lastensaaminen. Eikö se ole äärimmäisen itsekeskeinen tapa suhtautua tilanteeseen juuri nyt, kun mukana ovat miestenkin tunteet? Quinn ilmestyy Brookelan makuuhuoneeseen sen jälkeen kun Brooke on alta pois. Hän haluaa, että Bill alkaisi kohdella Wyattia Liamin veroisena poikanaan. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

15.12.2014 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Luomiväri huorentaa sinua, Taylor!

Alyn mielestä Taylor Hayes on tuhonnut hänen perheensä. Samaan aikaan Pariisissa: yhteisen seksin uudelleen löytäneellä Taylorilla ja Thornella on vakava keskustelu Alysta, mutta myös ranskalaismaisen kevyttä sanailua. Taylor huomaa, että Thornessa on uudenlaista energiaa ja intohimoa. Niin näyttäisi olevankin: mies ei ole enää itseään häpeävä, alkoholia väärinkäyttävä oravakasvo. Hope sanoo Wyattille, että raskausepäilyn yhteydessä tapahtui asioita, jotka saivat hänet ajattelemaan. Wyatt kysyy, haluaako Hope keskustella vai laskeutua hänen käsivarsilleen. "Olen rakastunut kahteen mieheen, Wyatt. Olen pahoillani, mutta se on totta. En halua jäädä yöksi, sillä tarvitsen aikaa ajatellakseni tulevaisuuttani." Replikointi- ja ulkonäkötriviaa: Tayloria näyttelevä Hunter Tylo pystyy kasvoleikkauksistaan ja huulitäytteistään huolimatta edelleen artikuloimaan ja fraseeraamaan puheensa niin että sitä on miellyttävä seurata. Ainoa vain, että hänen käyttämänsä voimakas luomivärimeikki huorentaa, ei nuorenna. Amerikkalainen saippuasarja.

12.12.2014 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Seksiä ranskalaishanurin vauhdissa

Aly ahdistuu kertomaan Oliverille, että joutui psykoterapiaan sen jälkeen kun viininhuuruinen Taylor oli ajanut hänen äitinsä päälle. Hän oli silloin vihainen, hän oli lapsi ja hän oli ilman äitiä. Häntä kiusattiin koulussa, ja kaikki pitivät erilaisena. Oliverinkin mielestä Aly on erilainen, mutta hyvällä tavalla. "Myös isä sanoo niin. Hän on maailman paras isä, kunhan vain pysyy erossa siitä naisesta. Luojan kiitos hän jätti Taylorin." Mouchette soi. Me katsojat näemme kuvassa kaksi siluettia sängyssä. Ollaan ilmeisestii Ranskassa, Pariisissa - kaupungissa, jossa Thornekin nykyisin asuu ja työskentelee, samoin Taylor! Liam avaa oven. Hope saa tervetuliaislahjaksi kukkakimpun, sitten viiniä ja kynttiläillallisen. Liam kertoo soittaneensa heidän suosikkiravintolaansa Italian Apuliaan ja kysynyt salaisen ainesosan munakoisoon, josta Hope niin piti. Samalla hän oli antanut lupauksen, että he palaisivat vielä joskus. Hope ei voi kuin ihailla moista perusteellisuutta - ja maittavaa munakoisoa. Onko tämä nyt sitä, miltä näyttää? Alkaisiko Hope tapailla molempia Spencer-veljeksiä? Amerikkalainen saippuasarja.

11.12.2014 - 17:27

Kauniit ja rohkeat

Kaksi lautasta Liamin luona

Liam valmistautuu supertärkeän illallisvieraan, Hope Loganin, kohtaamiseen. On viiniä, kynttilöitä, kukkia ja kaksi lautasta. Liam katsoo hänestä ja Hopesta otettua valokuvaa ja muistelee aikaa Italian Apuliassa. Hän vilkuilee kelloa ja ovea - ovea ja kelloa. Mitä Hope päättää? Lähteekö hän Liamin luo Malibuun vai lähettääkö hän Wyattin kehotuksen mukaisesti vain viestin, joka kertoo että Hope Loganin tulevaisuus on Liamin velipuolen luona? Liamin ovelta kuuluu koputus. Maya vihjailee Oliverille, että tämä liehakoi punatukkaista perijätärtä hyötyäkseen forresterisuuden eduista. Keskustelun kuluessa hänen halunsa suojella Alya vain yltyy. Miksi tapaus "Oliver ja punatukkainen Forrester-perijätär" kiinnostaa häntä niin paljon? Onko siinä jotain hämärää? Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

10.12.2014 - 17:24

Kauniit ja rohkeat

Palaveri, jossa kaikki pidättivät henkeään

Hope kertoo Wyattille, että raskaushälytys oli saanut Liamin tajuamaan kaiken lopullisuuden. "Jos sinä ja minä olisimme saaneet lapsen, ei hänellä olisi ollut minuun enää mahdollisuuksia." Oliver ehdottaa Forrester-palaverissa yllätysnimeä uudeksi Hope for the Future -alusvaatemalliksi. Aly Forrester! Kaikki vaivaantuvat. Aly itse suhtautuu asiaan myönteisesti. Kaikki pidättävät henkeään hänen puhuessaan. "Kiitos, mutta ei kiitos", kuuluu hänen lopullinen vastauksensa. Kaikki huokaavat helpotuksesta, myös Aly ja Oliver huokaavat, mutta ihastuksesta toisiaan kohtaan. Hope kertoo Wyattille Liamin kutsuneen hänet illalliselle. "Deiteillekö?" Hope selventää, että poika oli ehdottanut hänelle kahden miehen politiikkaa. Ja jos hän nyt ottaisi ateriakutsun vastaan, se tarkoittaisi hänen ottavan vastaan myös kaksoisdeittailun. Jos hän ei ottaisi kutsua vastaan, se tarkoittaisi, että good-bye, Liam. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

09.12.2014 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Isälläni oli suhde viikatenaiseen!

Aly avautuu Oliverille Darla-äitinsä kuolemaan liittyvistä tunteistaan. Hän sanoo, että Thorne oli vähällä ottaa vaimokseen saman kauhean juoppo-Taylorin, joka tappoi Darlan. Quinn kertoo Wyattille vaarasta. "Hope saattaa jättää sinut", hän paljastaa salakuunneltuaan Brooken ja Hopen keskustelua. Liam osuu receptioniin Pamin leikkiessä Joy-nimisen koiranpennun kanssa. Se on koirakodista, jossa Pam toimii vapaaehtoisena. Liamillakin on suunnitelmia orpojen eläinten varalle, mutta ensin on sanottava Hopelle tietty asia. Se, että suostuisiko tämä harkitsemaan kahden miehen deittailua. Ei missään nimessä! Hope muistuttaa, että hänen äitinsä tapaili joskus Ridgeä ja Thornea samaan aikaan, joten ei kiitos sellaiselle sabluunalle. Liam sanoo siitä huolimatta kattavansa seuraavaksi illaksi aterian kahdelle. Jos Hope ei tulisi, se merkitsisi, että on aika siirtyä eteenpäin. Jos Hope tulisi, se merkitsisi kahden miehen politiikkaa. "Uusi alku tai kaiken loppu - sinä päätät, Hope." Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

08.12.2014 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Oliverin sukellus neidon vesiin

Oliver pistäytyy kameran kanssa Alyn luo Forrestereiden uima-altaalle. Hän ylistää tytön ja residenssin kauneutta. Aly hämmentyy, sillä hänestä tuntuu joskus pahalta olla siellä niin vauraassa ympäristössä. Miksi? Siksi, että heillä on valtavan paljon ja joillain ei ole mitään. Oliver saa tytön puhutuksi ideaansa, vedenalaiseen kuvaukseen. Action! Pitkiä liikkeitä pitkin raajoin, uimapuvut päällä. Maya sanoo Carterille epäilevänsä, että Oliverin käyttää Forrester-perijätärtä hyväkseen. Carter miettii, miksi hänen morsiamensa uhraa aikaa Oliverin käytöksen syihin. Hope kertoo Brookelle raskaushälytyksestään. Hän sanoo pitävänsä Wyattista, mutta miettii, onko suhde fantasiaa, koska he ovat aina eristyksissä omissa sfääreissään, irti arjesta. "Kun ajattelen tulevaisuutta ja lapsia, mielikuviini nousee Liam." Brooke kysyy, onko Hope ajatellut lopettaa seurustelun Wyattin kanssa. Keskustelua kuunnellaan, sillä oven takana seisoo hahmo. Kuka? Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

05.12.2014 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Käsilaukku, naisen kuuma monitoimitila

Brooke muistuttaa, että sisarusten isä Spencer Senior halusi Billin ja Karenin johtavan firmaa yhdessä. Bill pyytää siskoltaan nyt vastaavaa tukea kuin hän itse antoi tämän tullessa suuntauskaapistaan. Karen arvostaa veljensä rakkautta, mutta sanoo, että bisnekset ovat eri asia. Hän tekee päätöksensä: Katie pysyy toimitusjohtajana. Bill lähtee, Brooke jää muistelemaan sopimusta, johon Bill sai Katien allekirjoituksen vilpillisin keinoin. Sopimusta, jonka tilalle Brooke sitten laittoi Aspenista ottamiaan puunlehtiä siksi että hän ja Katie tuomitsivat Billin moraalin. Katie uskoo Brooken tuhonneen originaalisopimuksen, mutta hän on väärässä. Sitä ei ole tuhottu. Se on tallessa, ja siinä sanotaan, että Bill saa yhtiön toimitusjohtajuuden ja osuuden pikku-Willin huoltajuudesta. Aly kertoo seinälle ilmestyneelle Darla-äidilleen, että Oliver ymmärtää hänen arvojaan. Hän ja Oliver kohtaavat Forrester-residenssin uima-altaalla. Poika pyytää apua erääseen valokuvausprojektiinsa. Mayan mielestä Oliver Jones käyttää rikkaan perheen punatukkaa hyväkseen. Mitä hän sillä tarkoittaa? Onko hän itse ihastunut valokuvaajaan? Amerikkalainen saippuasarja.

04.12.2014 - 17:27

Kauniit ja rohkeat

Liikahduksia likaisissa liikeasioissa

Liam sanoo Quinnille, että loppujen lopuksi tässä draamassa tulee käymään niin että Hope valitsee hänet. Syy? Hän sopii Hope Loganille paremmin kuin kurja veljensä Wyatt . "Eräänä päivänä Hope tajuaa sen itsekin." Wyatt on helpottunut saatuaan Hopensa takaisin, oikeutetusti. Lajitoverin kidnappaaminen ei ole sivistyneen ihmisen teko! Brooken neuvottelu Karenin kanssa Billin toimitusjohtajuudesta näyttää edistyvän, Karen ainakin kuuntelee häntä, kuin myös Billiä, jonka Brooke soittaa liittymään seuraan. Bill antaa Brookelle rakastavan, lähes liikuttuneen hyväksyntänsä neuvottelun käynnistämisestä. Katie kertoo Donnalle Brooken kostonkierteestä. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta

03.12.2014 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Hyökkäys Malibuun

Wyatt sanoo Quinnille, että epätoivoinen velipuoli varasti hänen autonsa, perävaununsa ja naisensa. "Epätoivoiset ovat vaarallisia." Wyatt hyökkää Liamin taloon ja vie Hopen ja autonavaimet mukaansa. Vähän myöhemmin tulee Mama Fuller uhkaavana Liamia kohti. Karen saapuu Los Angelesiin Spencer Publications -firman johtokunnan kokousta varten. Tarkoitus on miettiä, miten saada liikevoitto raiteilleen. Justin on pessimistinen ja vihjaa Billin kultakauteen. Katien mielestä Bill oli liikemiehenä onnekas, lyhytnäköinen ja ahdasmielinen johtaja, jolla oli matala moraali. Katie on varma, että he pystyisivät kasvattamaan liikevoittoa, jos etenisivät hänen suunnitelmansa mukaan. Brooke sanoo Donnalle, että Katiesta on tullut vallannälkäinen. Hän soittaa Karenille ja sopii salaisesta tapaamisesta Il Giardinoon. Miksi? Siksi, että Karenin pitäisi nyt erottaa Katie ja tehdä Bill-veljestään toimitusjohtaja. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

02.12.2014 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Teillä on korvaa argumenteille, amerikkalaiset!

Liam ohjaa perävaunua kohti Malibua. Hän haluaa vain jutella rakkaansa kanssa. Hope soittaa Wyattille ja kieltää ilmoittamasta poliisille, koska hän osaisi kyllä käsitellä tilanteen. Liam pysäköi auton ja vaunun kallionkieleketalolle. "Tämä on kotisi, Hope. Tule kanssani kotiin." Sitten hän suutelee. Niin hän tekee, vaikka kertoi haluavansa vain jutella. Brooke ja Katie argumentoivat miehistään. Katie ei usko itsenäiseen Brookeen, sillä miestä jos ketä Brooke tarvitsee. Sellainen Brooke Logan on. "Mutta Ridge rakastaa minua, todella rakastaa. Olen pahoillani, jos se panee sinut sekaisin, siskoni." Brooke muistuttaa, kuka hän on - nerokkaan BeLieF-kaavan keksijä, Brooken Budoaari -malliston suunnittelija ja miestenkin vaatelinjan kehittäjä. Menestyksiä kaikki tyynni, joten on se kumma, että hänen pitää seistä siinä puolustamassa itseään. Bill istuu trattoriassa ja muistelee keskusteluja ajalta, jolloin Katie ja Karen olivat heittäneet hänet Spencer Publicationsilta. Justin Barber saapuu hyvine pahoine uutisineen. Bill päättää taistella firman ja pikku-Willin takaisin itselleen. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

01.12.2014 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Liam Spencer, sieppari lemmenpellossa

Hope kertoo tietoa odottaville miehilleen, ettei ole raskaana. Liam seisoo siinä heidän kanssaan samassa huoneessa ikään kuin toisena isäepäiltynä. Oikea isäkandidaatti käskee miehen ulos. Ulos! Hopelle Wyatt sanoo, että hän olisi kyllä tukenut rakastaan ihan minkälaisessa tilanteessa vain, mutta kaikki on nytkin hyvin, sillä hehän ovat vielä nuoria. "Meillä on aikaa perustaa vaikka jalkapallojoukkue." Bill ja Brooke antavat uudelleen löytämänsä libidoenergian palaa. Katie kiivailee Ericin kanssa tämän järjestettyä Ridgen ja Brooken työskentelemään parina. Wyattin ja Hopen ollessa lähdössä uudelle matkailuvaunumatkalle Wyatt joutuu vielä viime hetkellä juoksemaan työasioissa sisätiloihin. Hope nousee vaunun puolelle odottamaan. Auto käynnistyy yllättäen ja lähtee vetämään vaunua perässään. Ratissa on Liam! Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

28.11.2014 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Quinn Fuller, varteenotettava verbaalikko

Ovulaatio on saattanut olla niin kohdallaan että Hope on nyt raskaana. Miten se on mahdollista, hehän ovat olleet Wyattin kanssa varovaisia! Eikö absoluuttista ehkäisykeinoa olekaan? Liam ilmestyy toimistolle raskaustestiresepti kädessään. "Odotatko lasta, Hope?" Hetken hämmennyksen jälkeen tyttö poistuu testille. Bill on huolissaan Quinnin kanssa harrastamastaan "miekkailusta". Aikooko Quinn paljastaa heidän makuuhuonebillisminsä Brookelle? Aikooko hän kertoa olleensa nahka-asuisena komerossa kuuntelemassa, kun Brooke tuli ilmoittamaan, että rakastaa kyllä Billiä, mutta haluaa tämän vielä odottavan? Senkö hän aikoo tehdä? Onko hän kiristäjä? Ei, mutta hänellä on vaateensa. Ne koskevat Wyattia. Mitä Billin pitäisi antaa pojalleen? Itselleen Quinn haluaa huomiota, sellaista että he menisivät yläkertaan vielä kerran heiluttamaan nahkaruoskaa. Jäähyväisnahkaruoskaa! "Käsiraudatkin sattuvat olemaan mukana." Bill kieltäytyy. "Tulen kaipaamaan sinua ja pientä miekkaasi", Quinn heittää ranskalaisen kepeästi keveää varttaan heilauttaen. Bill muuttaa laukkuineen Brookelaan. "Kesytähän tämä villiori. Ji-haa!" Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

27.11.2014 - 17:27

Kauniit ja rohkeat

Apua, happydaysit myöhässä!

Bill puhuu kauniita Brookesta. Hopen silmät avautuvat ja hän alkaa uskoa, että Spencer rakastaa hänen äitiään tosissaan. Bill soittaa Quinnin luokseen Malibuun. Hän haluaa tämän kuulevan uutisen häneltä itseltään. Se on se, että hän palannut edellisenä iltana yhteen Brooke Loganin kanssa ja on nyt muuttamassa Brookelaan. Hope kertoo Wyattille olevansa myöhässä. "I'm late." Myöhässä mistä? Töistäkö? "Saatan olla raskaana." Lähtiessään kotoa Liam huomaa ulko-oven edessä lapun, joka on pudonnut vahingossa Hopelta. Hän lukee sen ja vakavoituu. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. - Jakson amerikkalainen järjestysnumero on 6800.

26.11.2014 - 17:24

Kauniit ja rohkeat

Siitosoriin aamuhirnut Brookelassa

Brookella ja Billillä on aamunoususeksiä. Ja huumoria. Bill hirnahtelee hevosääniään. "Siitosori on palannut", hän julistaa. "Hullu!" He nauravat hysteerisesti. Myöhemmin Katie kysyy Brookelta, oliko tämä juonut soittaessaan edellisenä iltana tiedotuksensa Billistä. Brooke ihmettelee, miksi sisko on niin vihainen, jos kerran rakkauselämässäkin kaikki on hyvin. Ridge ja Bill vaihtavat omia piikkejään. "Nautihan olostasi Katien kanssa, Forrester. Se on juuri sitä, mitä ansaitset." Ridgellä on omat valttinsa: "Brooke ei rakasta sinua, Bill. Olit vain se, joka sattui olemaan paikalla, kun tarvittiin ryömijää täyttämään yksinäisyys. Jos minä olisin ilmestynyt sinne eilen, hän olisi heittänyt sinut miekkoinesi pihalle." "Wow!" Bill muistuttaa Katie Logan -asiantuntijana, että Katiella on tapana yrittää muuttaa miestä: ei viskiä, ei sikaareja, ei sitä eikä tätä. "Ex-vaimoni on aina oleva enemmän tai vähemmän minun", hän lisää. Ja mitä tulee Ridgen rakastamaan lemmenlyriikkaan, Bill tarjoaa tällaista: "Ruusut ovat punaisia, orvokit sinisiä. Katie oli minun, nyt hän on sinun." Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

25.11.2014 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Budoaari, jolta ei ole paluuta

Bill ilmestyy Brooken budoaariin rouvan iltatoimien aikaan. "Älä sano mitään. En poistu, en lähde, jään." Hän on vihainen, koska Brooke vaatii aina kärsivällisyyttä, lisää kärsivällisyyttä, odottamista ja kärsivällisyyttä, taas ja aina. "Tulit Malibuunkin kertomaan, että rakastat minua, mutta pyysit odottamaan." Nyt sellainen saa loppua! "Minä todella rakastan sinua, Bill." "Käyttäydy sitten niin! Olen tässä livenä ja verenä. On aika. Mitä haluat, Brooke?" "Sinua. Nyt." Aktin jälkeen Brooke soittaa Katielle seksuaalielämäänsä koskevan tiedotuksen: "Olen Billin kanssa, pysyvästi." Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

24.11.2014 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Laguuninvihreän lingerien kutsu

Ericin treenattu silmä näkee taas kuka millekin pallille sopii. Hänen tarjouksensa Ridgelle kuuluu: "Jos palaat Brooken luo, minä astun sivuun ja sinusta tulee toimitusjohtaja." Katie sanoo Brookelle, että he ovat Ridgen kanssa hyvin rakastuneita. "Ihanko muotitalolle asti tulit kertomaan sen?" "Ehkä on hyvä aika ajoin muistuttaa sinua siitä." Brooke sanoo, että koska Ridge ei halua häntä, hän ei aio yrittääkään. "Tehtäväni on löytää itseni - se itse, joka minussa aidosti itää." Illalla kotona Katievillessä Katien tehtävänä on yllättää Ridge laguuninvihreää lingeriessään. Elämä kohtelee eräitä silkkilingerein! Oliver antaa Alylle Bikini Barissa käsisuudelman. Aly lähtee kotiin keskustelemaan seinälle ilmestyneen Darla-äitinsä kanssa. Oliver lähtee perään. Alyn huone on täynnä hänen palvomansa Hopen kuvia. Oliver sanoo, että Forresterit ovat egoistisia, mutta Aly on poikkeus. "Uskot Hopen sanomaan, ja käyttäydyt sen mukaan. Se on hienoa." Sitten hän suutelee tyttöä, ei kädelle, vaan suulle, aikuisten oikeasti. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

21.11.2014 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Oliver, ota drinkki!

Oliver juttelee "ensin potkaistiin ulos, sitten sisään" -tilanteestaan Mayan ja Alyn kanssa. Maya antaa onnitteluhalauksen ja kehottaa menemään kotiin - ja ottamaan drinkin. Oliver haluaisi tarjota Alylle kahvit tai jotain. Tällä on este - kotona odottava nälkäinen kultakala. Oliver lupaa, ettei kahvi kestäisi koko iltaa. Kun he sitten istuvat Bikini Barissa, Aly sanoo, ettei oikeastaan pidä kahvista. "Ei se mitään, en välitä mitä juot, seurasi on tärkeintä." Maya ja Carter osuvat samaan ravintolaan, eikä heiltä jää Oliverin ja avecin kaunis kuhertelu huomaamatta. Eric ennustaa Rickin ja Carolinen nousevan tulevaisuudessa yhtiön johtoon, mutta lähitulevaisuus olisi Brooken ja Ridgen. Katien mielestä Ridgen ja Brooken kaksikkotyöskentely on Brookelle todellinen unelmasopimus. Siskoksille syntyy iso riita. Aihe: Ridge Forrester ja naiset. Ridge ilmoittaa Ericille, että hänen täytyy astua johtoon, sittenkin. Ericin ehdotus on absoluuttinen: jos Ridge jättäisi Katien, johtojuttu onnistuisi. "Mene kotiin, mene poikasi luo, ota Brooke!" Amerikkalainen saippusarja Los Angelesin muotimaailmasta.

20.11.2014 - 17:30

Kauniit ja rohkeat

Mies mustissaan, muut ihmeissään

Eric sanoo, että heidän kaikkien on pystyttävä työskentelemään yhdessä, riitelemättä. Ridge informoi, ettei ole ajamassa Rickiä ulos, vaan sijoittamassa vähän sivummalle, siinä kaikki. Ericin päätös on, ettei Rick siirry minnekään. Ridgen hän haluaa Brooken kanssa varajohtajatiimiksi. Ja Oliverin irtisanominen perutaan! Ridge vastustaa kiihkeästi markettilinjaa. Ristiriitaista, sillä hänen oma rähjäinen, ryppyinen, musta lookinsa on totaalisen linjaton! Hän sanoo, että selvä, jos isi ja äiti ajattelevat, että poika on hyvä johtaja, niin siitä sitten vain. "Nauti vallastasi niin kauan kun sen kahvassa olet, Rick." Brooke muistelee hetkeä, jolloin sai Ridgeltä punaisen Pariisi-ruusun. Hän muistelee myös heidän viimeisimpiä häitään. Ridge muistelee sitä, että Brooke meni kertomaan Ericille hänen ja Katien suhteesta. Oliko hän kuvitellut voivansa elää Katievillessä salaa isältään? Brooke sanoo, ettei Ridge ansaitse yhtiön johtajuutta. "Etkä siihen postiin ylenekään, et ainakaan minun aikanani." Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

19.11.2014 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Forrester-imago toritavaran tasolla?

Ridge sanoo, että Forrester Creations kaipaa muutoksia, ennen kaikkea paluuta juurilleen tasokkaan ompelutaidon pariin. "Kuulumme tyylikkään, maailmanlaajuisen muodin alueelle. Sinne, mistä olemme vieraantuneet myymään T-paitoja ostoskeskusten pikkutytöille." Eric vaistoaa Brooken vihamielisyyden Ridgeä kohtaan. Brooke kertoo vasta nyt, että Ridge on jättänyt hänet toisen naisen vuoksi. Mitä? Kenen? Katien. Brooken siskon? Kyllä, Katien. Siis Katie Katien? Niin, pikkusisko Katien? Siis ei voi olla totta. Tosiaanko Katien? Tosiaan. Valitseminen Ridgen ja Rickin johtajuuden välillä on Ericille äärimmäisen vastenmielinen tehtävä. "Olen tehnyt päätökseni", hän sanoo vihdoin. Oliver sanoo lohduttajilleen, että kaikki hyvin, sillä eihän hän ole kuolemassa, vaan vain joutumassa ulos mukavasta työpaikasta, mutta ei se mitään, sillä hän löytäisi kyllä uuden työn, vaikka ei Forrester-perheen vesa olekaan. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

01.09.2014 - 13:44

Kaunarit-näyttelijätär: Haluaisin tehdä komediaa

Kim Matula haluaa kokeilla taitojaan komedian saralla

04.04.2013 - 19:00

Seitsemän Uutiset

Klipit

Asiakaspalvelu

Hakusanallasi ei löytynyt yhtään ohjelmaa.

Lisää tietoja MTV3:n ohjelmista MTV3 Internetin sivuilta