Jaksot

25.04.2014 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Wyatt Fuller, tukevan oraaliotteen miehiä

Oliver valokuvaa Hopea ja Mayaa HFTF-mallistoa varten. Wyatt henkilöohjaa pyytäen olemaan ystäviä, vihollisia, siskoksia. Asentoja, leidit! Wyatt asettuu naisten väliin, keikistelee ja lopulta suutelee Hopea. Aly on huolestunut kolmiodraamasta mentorinsa ja tämän miesten välillä. Hope sanoo viettäneensä niin paljon ongelmaista aikaa Liamin kanssa että ottaa nyt mielellään aikaa myös itselleen.

24.04.2014 - 17:28

Kauniit ja rohkeat

Quinnilla silmät kuin huskylla!

Donna ja Eric muistelevat hetken omia ihania häitään, jotka nekin vietettiin Forrester-talossa. Donna laittaa vanhojen hyvien aikojen muistoksi hunajaa Ericin sormelle - ja nuolaisee. Quinn seuraa tilannetta nurkan takaa ja sanoo sitten, että lutka mikä lutka. "Lutka imemässä hunajaa Forrester-patriarkan sormesta, ohhoh."

23.04.2014 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Niin onnelliset, niin Beverly Hillsissä

Hopen kiitettyä kaikkia kiitospäivästä ja onniteltua kihlautuneita alkaa Rickille ja Carolinelle sataa kysymyksiä. Milloin hääpäivä, milloin hääpäivä? Kihlapari ilmoittaa, että se on tänään ja nyt, siellä, Ericin talossa. Oooh. Pariskunta vetäytyy pukeutumaan. Pam ja Charlie yrittävät improvisoida hääkakun, mutta siitä tulee munashow.

22.04.2014 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Kaikki ihanat ihmiset kiitoskalkkunalla

Vieraita alkaa kerääntyä Ericin residenssiin kiitospäivän aterialle. Tilaisuuden järjestäjä Hope hehkuu punaisessa mekossaan, ja Quinnin uusi kampaus päästää virheettömän otsan oikeuksiinsa. Pam ja Charlie kokevat keittiössä orgastisia värinöitä ruokaratkaisujensa keskellä. Kaikki yrittävät käyttäytyä, vaikka esimerkiksi Katie pystyy tuskin katsomaan Billiä. Hope kirjoittaa kaikille istumapaikkalaput, ja Billin mielestä tyttö on varsinainen istumajärjestysnatsi! Sanavalinnan ymmärtää, sillä Bill istutetaan Katien ja Quinnin väliin. Hope pyytää kaikkia katsomaan omalle oikealleen ja sanomaan jotain hyvää vieressä istujasta. Kierros on pitkä, eikä liikutuksen kyyneleiltä vältytä. Pam ja Charlie tuovat kalkkunan sisään. Hyvää ruokahalua sinullekin, Stephanie, siellä seinällä! Vaate-triviaa: Wyattin pitäisi käydä "Miten pukeudun tilaisuuden luonnetta kunnioittavasti" -kurssi. Taulunkehys-triviaa: Stephanien muotokuvan kehykset ovat nyt barokkisen muhkeat ja kullertavat, eivät enää kapeat, harmaat ja tasapintaiset. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. - Erikoisjakso kiitospäiväjuhlasta Eric Forresterin residenssissä.

21.04.2014 - 17:30

Kauniit ja rohkeat

Kun turvamies sanoo Pam!

Bill tulee Brookelaan puolustamaan tekojaan ja pyytämään Brookea takaisin. Kuka jaksaa enää kuunnella puheita Dollari-Spencerin naisvalinnoista, yhtiöstä, pojasta ja Aspenista?! Brooke jaksaa, paitsi että ei oikein jaksa. Hän näyttää kalpealta ja stressaantuneelta. Pikkuinen. Kutsuisi tohtori James Warwickin apuun! Ericin residenssissä valmistellaan seuraavan päivän kiitospäiväjuhlaa. Thorne kiillottaa shamppanjalaseja, ja Stephanie-äidin muotokuva seuraa seinältä käsin tilanteita. Eric toivoo kaikkien saapuvan juhlaan ystävinä - ja laittavan mahdolliset kaunat sivuun. Pam ilmestyy itsetehtyjen ruokien ja Hope for the Future -timanttia vartioineen turvamies Charlien seurassa. Onko mies rakastunut sitruunapalamestarinnaan? Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

18.04.2014 - 17:30

Kauniit ja rohkeat

Antaa miesten mennä ja Logan-siskouden tulla!

Eric kiittää läheisiään näiden upeasta tiimityöskentelystä Forrester Creationsilla. Aly kysyy Rickiltä ja Carolinelta, milloin nämä menevät naimisiin. Caroline sanoo, että yksityiskohtia hiotaan vielä. Hope saa idean järjestää perinteisten kiitospäiväjuhlien kylkeen pienen twistin, veljen kihlajaiset. Brooke ja Donna puhuvat Katien toimitusjohtajatoimistossa Logan-siskosten keskinäisestä sovusta ja rauhasta.

17.04.2014 - 17:27

Kauniit ja rohkeat

Quinn Fuller, salonkivampyyri

Thorne kertoo Alylle, että eräs kiinteistövälittäjä teki heidän rantatalostaan niin hyvän tarjouksen, että siihen oli tartuttava. "Entä muistomme?" "Rakas Aly, meillä tulee aina olemaan ne." Eric sanoo, että hänen talonsa on liian suuri yhdelle, joten kiinnostaisiko Alya muuttaa sinne. Quinn kuulee osan Billin ja Wyattin keskustelusta ja kysyy, miksi toisen pojan Hope-onni merkitsee isälle enemmän kuin toisen.

16.04.2014 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Vetäydy kielletyiltä kupeilta, Wyatt!

Sillä aikaa kun Hope ja Wyatt esileikkivät muotitalon märkätiloissa, Bill päättää auttaa veljesten naistaistelussa Liamia. Kun Wyatt menee Rickin työhuoneeseen, Bill istuu siellä jalat pöydällä. 'Sinä täällä?' 'Aivan, minä täällä. Olen osakkeenomistaja. Kuule, olemme Liamin kanssa vähän keskustelleet, ja asia on nyt niin, että annan sinulle tukeni kaikessa muussa paitsi päätöksessä ottaa Hope."

15.04.2014 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Höyryävä Eros muotitalon märkätiloissa

Bill ilmestyy Liamin olutkaapille ja ilmoittaa muuttavansa taloon - yksin, ilman naista, poikansa luo. Mutta vastahan isä oli paluumuuttamassa rakastajattarensa sylistä vaimon luo! Brooken odottaessa Katieta Il Giardinoon sovinnonsynnyttämislounaalle Bill lähettää tekstiviestinä tiedon että haluaa jutella. "Must talk to you." Aly työskentelee Hopen kanssa, ja tämä kehuu serkkuaan nopeaksi oppijaksi. Oikeastaan Hope ja Aly eivät ole biologisia sukulaisia lainkaan, samassa värikkäässä Forrester-yhteisössä varttuneita kuitenkin. Hopen Wyattille heittämät flirtit johtavat siihen että poika haluaa mahdollisuuden. "Anna meille se, Hope. Siinä kaikki, mitä pyydän." Hope lähtee höyryhuoneeseen rauhoittumaan. Wyatt seuraa perässä. Siitä seuraa kevytseksiseuraa - kuumia, kysyviä, etsiviä suudelmia.

14.04.2014 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Töitä Thornen tyttärelle!

Juristiksi opiskelevalla Alexandria "Aly" Forresterilla on edessään itsenäinen työskentelyperiodi. Paikka on vielä avoin. Eric vaistoaa, ettei tyttö ehkä kaikesta huolimatta haluakaan lakimieheksi. Aly myöntää tosiaan tahtovansa kokeilla jotain vähän erilaista, ja opintoneuvoja voisi hyvinkin hyväksyä Forrester-firman.

11.04.2014 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Mies, jolla ei ole mitään!

Katien ei enää tarvitse surra Billille palauttamiaan etuja, koska niistä kertovia sopimuspapereitakaan ei enää ole, kiitos Brooken oveluuden. Katie liikuttuu siskonsa tekemästä palveluksesta ja sanoo, että Billillä ei ole enää poikaa, ei firmaa, ei vaimoa eikä - Brookea. Mitä Billillä on? Ei mitään. "Billillä ei ole mitään. Ei mitään muuta kuin pitkiä, pimeitä ongelmia." Bill syyttää Brookea elämänsä pilaamisesta. Brooke sanoo, että se mitä tämä teki Katielle, on anteeksiantamatonta. "Pakkaa tavarasi. Et ole enää tervetullut tähän taloon." Hope ja Liam viettävät aurinkopäivää ruokapöydän äärellä Liamin talon pihalla. Kaikki on hyvin, kunnes paikalle ilmestyy Wyatt. Hän tuo uusimmat Hope for the Future -kuvat, istuutuu pöytään ja alkaa riisuutua. Kuinka pitkälle hän menee? Kuinka pitkälle veljesten kisa pallopelien ja tulisten paprikoiden kanssa menee? Kuka huijaa ketä kaiken aikaa? Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

10.04.2014 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Brooke Logan, eräänlainen lehtinainen

Brooke tekee selväksi, ettei kukaan saa kohdella häntä eikä hänen siskoaan niin kuin Bill on nyt tehnyt. Bill uhoaa palaavansa Brooken kanssa vielä yhteen. Ensin hän kuitenkin palaa toimistolle. Siellä hänet ottavat vastaan Alison-sihteeri ja Justin-juristi. Alison ojentaa esimiehelleen tämän lempiviskiä, ja he kaikki skoolaavat. Sikaritkin on tilattu. Kun Bill on ottamassa sopimuspapereita esiin, kuoresta putoaa kasa kuivaneita puunlehtiä. Ne ovat Brooken Aspenista tuomia matkamuistoja. Liam ei luovuta suunnitelmissaan saada Hope vaimokseen. Hän vie tytön Malibuun katsomaan, mitä uudistuksia hän on talonsa tiloissa heitä kahta varten tehnyt. Samalla hän haluaa korvata rakkaalleen kaikki tämän kärsimät Steffy-traumat.

09.04.2014 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Polveudutteko skandeista, Hope ja Caroline?

Brooke pitää Billiä sarjavalehtelijana ja muistuttaa, että elämä ei ole liiketoimintaa, vaan ihmissuhteita. Bill muistuttaa, että Katie oli varastanut häneltä yhtiön ja lapsen, jote se mitä nyt tapahtui, oli ainoa keino hoitaa elämä takaisin - hänen ja Brooken elämä. Brooke läimäisee. "En halua sinua enää."

08.04.2014 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Bill Spencer, naisten sekakäyttäjä

Katie tutkii Justinin kirjoittamia lakipapereita. Hänen kätensä epäröi kynän kanssa, mutta allekirjoitus syntyy. Niin on Katie antanut miehelleen anteeksi, ja tämä on taas imperiuminsa toimitusjohtaja sekä poikansa toinen huoltaja. Katien kasvot ovat apeat, mutta hän haluaa uskoa ja luottaa Billiin. Tämä haluaa lähteä töihin. Töihin hän meneekin - Brookelaan kertomaan tilanteen. Hän kertoo olleensa Katien kontrollin vuoksi pitkään sekaisin eikä lopulta voinut kestää poikansa ja firman menettämistä. "Palasin Katien luo vain saadakseni työni takaisin. Temppuni ei ollut kaunis, mutta haluan anteeksiantosi, Brooke. Haluan sinut takaisin", hän puhuu ja heiluttaa kuorta, jonka sisällä ovat Katien allekirjoittamat paperit. Hope kertoo Wyattille, että tämän biologinen isä on jättänyt hänen biologisen äitinsä. Wyattilla on suunnitelma, jonka avulla Brooke piristyisi sydänsuruistaan.

07.04.2014 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Nyt puhuvat juristin paperit!

Brooke katuu lankeamistaan Billin kaunopuheisiin ansoihin. "Katie on siskoni, ja perhe kuuluu kaiken edelle", hän saa sanotuksi kyyneleidensä keskeltä. Donna-sisko lohduttaa. Katie ja Bill ovat rakastelleet. Billin suu puhuu ihanuudesta saada vaimo ja poika takaisin, mutta ilme on miettivä, viekas, jopa halveksiva. Onko hänellä ketun sielu? Mitä hän hautoo? Justin tulee käymään yritysostoon ja Will-pojan huoltajuuteen liittyvien lakipapereiden kanssa. Kysymys on toimitusjohtajuuden luovuttamisesta takaisin Billille sekä Willin ikuisesta yhteishuoltajuudesta. Bill sanoo arvostavansa sitä että Justin on askelen edellä, mutta juridiikka on ehkä liian hätäistä. Katie kysyy, onko tämä tosiaan sitä, mitä Bill haluaa. "Haluan perheeni takaisin." Allekirjoittaako Katie paperit? Hope sanoo Liamille, että Bill Spencer on todellinen jörkki. Siitä huolimatta Hope pystyy keskustelemaan Liamin kanssa tunnestatuksestaan. Kasvavatko he kaksi sittenkin kohti avioliittoa? Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

04.04.2014 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Vähemmän verbaliikkaa, enemmän elinvoimaa, mies!

Liam tekee vielä yhden yrityksen saadakseen Hopen naimisiin kanssaan. Lopulta hän uskoo, että vain aika olisi valttia, sillä vahinkovideon pelästyttämä Hope haluaa omaa tilaa juuri nyt. Bill yrittää saada Katien uskomaan, että näki elämänsä tarkoituksen ollessaan Aspenissa lähellä kuolemaa. Se tarkoitus on nimeltään Katie, lapsi ja koti. Katie kysyy, tarkoittaako Bill todella, siis aidosti ja vilpittömästi sitä mitä sanoo. Tarkoittaa. Katie lähtee yläkertaan miettimään ratkaisua. Hän hyväilee parivuoteen tyhjää tyynyä. Ovi avautuu, ja kynnyksellä seisoo mies. "Tämä on kotini, tämä on vuoteeni, ja minä haluan vaimoni takaisin. Mitä näet, Katie?" "Rakkautta." Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

03.04.2014 - 17:24

Kauniit ja rohkeat

Kuoleman porteilta elämän episentrumiin!

Bill sanoo Katielle, että käydessään lähellä kuolemaa hän tajusi mikä elämässä on tärkeää. "Ota minut takaisin kotiin!" Katien mielestä Bill ei ole nyt oma itsensä, ja sitä paitsi mitä takeita on siitä, ettei koko juttu ole vain salaliitto Brooken kanssa. Bill sanoo lopettaneensa Brooke-suhteen. Brooke istuu olohuoneensa hämärässä ja muistelee Aspenin tapahtumia ja Billin perusteluja halulleen palata perheen luo.

02.04.2014 - 17:24

Kauniit ja rohkeat

Paluu Katievilleen

Brooke kieltää Billiä enää koskaan koskemasta häneen. Tämä sanoo, ettei kaikesta huolimatta ole valehdellut Brookelle tunteistaan. Brooke on katkera, koska Bill ei halunnut jättää Katie-kriisin puhjettua häntä rauhaan."Olinko sinulle valloitus, saalis ja näyttö?" Bill tunnustaa rakastavansa Brookea yhä edelleen. Brooken mielestä Dollari-Bill ottaa sen, minkä haluaa - niin toimii bisneksissään ja niin tekee Katien kuin nyt hänenkin kanssaan.

01.04.2014 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Bill Spencer, sinä haiseva kurja!

Brooke huomaa Billin olevan harvinaisen hiljainen. Hän ei vielä tiedä, että putoaminen pitkin vuorenseinämää kohti kuolemaa sai miehen ajattelemaan elämää, omaa elämää. Spencer Publications -yksityisjetti lähtee Aspenista kohti Los Angelesia. Bill on edelleen vaisu, ei ota edes viskidrinkkiä.

31.03.2014 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Wyatt Fuller, fanaattinen peeärrääjä

Wyatt ottaa timanttiryöstön jälkeen kaiken hyödyn irti median läsnäolosta. Hän on PR-mies juuriaan myöden - persoonallinen ja energinen julkisten Forrester Creations -suhteiden hoitaja. Hieno, lähes fanaattinen improvisoija. Mutta mitä hienoa on ryöstön ja ryöstetyn esineen löytymisen lavastamisessa? Ehkä juuri se, että suhteiden hoitaminen vaatii joskus myös silmänkääntötemppuja.

28.03.2014 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Lähes vapaa pudotus Aspenissa

Charlie on timantin katoamisen vuoksi pelosta suunniltaan. Wyatt hymyilee hannibalmaista hymyään. Onko hän sadisti? Butiikki on jo suljettu, mutta sinne ilmestyy kaksi aseistettua naista. He haluavat timantin. Wyatt hämää heidät kekseliäällä tavalla, ja pian sisään syöksyy komisario Baker miehineen.

27.03.2014 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Brooke, vuoria varten vyötetty nainen

Bill ja Brooke ovat saapuneet Aspeniin. Bill vyöttää rakkaansa vuorikiipeilyä varten. Tunnelma on matalalla, sillä Brooke toistaa tämän tästä, että Katie on huolissaan Billin kiipeilystä. Huolissaan miksi? Siksi, että pelkää Billin joutuvan onnettomuuteen ja pikku-Willin päätyvän kasvamaan ilman isää.

26.03.2014 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Sitruunankeltaista kemiaa Rodeo Drivella

Hope lähtee Katien seuraksi lääkärikäynnille. Tohtori kertoo testitulosten jälkeen, että Katie Logan Spencer on elävä ihme, ja sydän toimii hienosti. Hopen mielestä Katien sydän ansaitsisi jotain paljon parempaa kuin Bill Spencerin. Bill ja Brooke nauttivat Aspenista ja asuvat Spencer Publicationsin vuoristomajassa.

25.03.2014 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Charlie, timantinkuuma turvamies

Bill ja Brooke vaeltavat Aspenin lokakuisissa metsissä. Vuoripuro solisee, aurinko paistaa, Brooke kukertaa ja Billin purppurahtava untuvatakki on tyylikäs. Katiesta tuntuu, että Hope voisi olla Logan-perheen tulevaisuuden onnenvoima. He keskustelevat ja toteavat välillä faktat, siis että Katie on ongelmahenkilö Brooken sisko, ja Hope Brooken tytär.

04.04.2013 - 19:00

Seitsemän Uutiset

Klipit

Asiakaspalvelu

Hakusanallasi ei löytynyt yhtään ohjelmaa.

Lisää tietoja MTV3:n ohjelmista MTV3 Internetin sivuilta