Jaksot

03.03.2015 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Aly ja ensirakkauden ahdistus

Hope sanoo Wyattille, ettei hänen tarjouksensa ole lahja, vaan työ. Wyattista tuntuu joka tapauksessa hyvältä, ja hän halaa myös Liamia. Voiko Quinn Fullerin poikaan luottaa, vai näytteleekö tämä sopuisaa? Milloin hän aikoo kertoa perintötimantistaan? Hautooko hän jotain? Carter haluaa Mayalta totuuden tämän höyryhuoneseikkailusta Rickin iholle. Maya myöntää tulleensa höyryyn, jossa oli jo Rick, mutta nyt hänestä tuntuu kuin juristi Carter, oma sulhanen, syyttäisi häntä jostain. "Et siis kiellä olleesi siellä", Carter sanoo. "En, koska mitään ei tapahtunut." Kuka jättää kenet? Aly ja Oliverkin selvittävät välejään. Aly on loukkaantunut Oliverin nauhoitetuista sanoista, joista voisi päätellä että tämä käyttää rikasta tyttöraukkaa vain hyväkseen. Oliver vakuuttaa pitävänsä Alysta aidosti ja vilpittömästi. Aly ei vakuutu. Epäily kaihertaa hänen herkkää, miehiin tottumatonta mieltään. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

02.03.2015 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Höyryävää tietoa Maya-morsiamesta

Hopen käy sääliksi Wyattia, koska tämän elämästä on kadonnut rakenteita Quinn-äidin pahojen tekojen vuoksi. Myönteistä on, ettei Liam enää heitä lokaa veljensä päälle. "Mehän olemme Wyattin kanssa Spencereitä, ja pian olet sinäkin, Hope, joten on aika alkaa käyttäytyä perheen tavoin", Liam sanoo. Ericillä ja Rickillä on Ivy Forresterille tarjous. Tämä miettii, olisiko se harjoittelijanpaikka. Ei, se ei ole se. "Haluamme sinut Hopen malliston korusuunnittelijaksi. Korvaisit Quinn Artisanin", isä ja poika puhuvat. Carter on kuin höyryllä päähän lyöty Rickin kerrottua Mayan yllättävästä käyttäytymisestä firman höyryhuoneessa. Miten Maya itse suhtautuu paljastukseen? Wyatt katselee muistitikulle tallennettua videoviestiä, jossa Ricardo Montemayor kertoo Wyattille testamenttaamastaan jättiläistimantista. Siitä onnea tuottavasta sinisestä jalokivestä, joka on ollut HFTF-mallistoakin kaunistamassa, ja joka on jo tuotu Wyattille. Sitten tulee Deacon! Huomaako hän timantin? Himoitseeko hän sitä? Onko sinisen kiven onnenvoima jo alkanut vaikuttaa Wyattiin? Ehkä on, sillä Hope ja Liam tarjoavat hänelle työtä. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

27.02.2015 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Niin vetää perintö hiljaiseksi!

Ridge muistaa helikopteripilotin takin merkin olleen Spencer Publicationsin logo. "Spencer", hän huudahtaa Katielle. Katseeseen tulee terävyyttä, ja hän muistaa lisää Abu Dhabissa tapahtuneita asioita. Katie sanoo, että kyky piirtää palautuisi sekin. Hän johdattaa rakkaansa takaisin muotitalolle ja pyytää tarttumaan kynään. Kun Justin Barber pistäytyy paikalle, Ridgen muisti alkaa käsitellä logoa ja pilotin puolittain näkyvissä olleita kasvoja. "Sinä, hei." Liam pyytää Wyattin bestmanikseen, pelastihan velipuoli hänen henkensä Quinnin tappomiekan alta. Wyatt kokee toisenkin yllätyksen, sillä kaksi meksikolaismiestä saapuu rantatalolle epätavallinen tuliainen mukanaan. Se on perintö! Se kuuluisa ja kallisarvoinen iso, sininen timantti, joka oli Forrester Creationsilla lainassa Hope For The Future -mallistoa varten. Sen omistaja, Wyattin ja Quinnin hyvä tuttava, señor Ricardo Montemayor on kuollut. Wyatt saa myös muistikun, jossa herra Montemayor itse lähettää videotervehdyksensä. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

26.02.2015 - 17:27

Kauniit ja rohkeat

Ivy Forrester, aussikas veljentytär

Forresterilaiset ovat iloisia, ettei Quinn ole enää heidän työntekijänsä. Jos se julmuri ei olisi manipuloinut kohtaloa, ei Ridgekään olisi pudonnut helikopterista Persianlahden yllä. HFTF-mallisto saattaa kuitenkin kärsiä, koska siitä puuttuvat nyt korut ja Wyattin PR-vaistot. Eric kertoo, että hänen John-veljensä tytär Ivy on suunnitellut koruja Sydneyn Forrester-liikkeeseen. Hope on kuullut pelkkää hyvää niistä. Ja kas, siinähän Ivy Forrester jo onkin, Los Angelesissa. Tervetuloa! Hän esittelee näytteitä designkokoelmastaan ja kertoo tyylinsä olevan ajatonta, mutta tuoretta designia, jossa on mukana pieni särmä. Ridge pelkää muistinsa kadonneen ainiaaksi, mutta seuraava hetki antaa jo toivon, sillä hänen päässään välähtää kuva helikopteripilotin takissa olleesta merkistä. Juuri kun Bill ja Justin olivat ehtineet spekuloida, ettei Ridge Spencer Publications -merkkiä enää muista, koska ei ole tähänkään asti muistanut! Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. - Roolihahmoihin tulee mukaan Ericin veljentytär Ivy Forrester (Ashleigh Brewer).

25.02.2015 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Pysähtynyt kynä, piirtäjän painajainen

Katie ja Brooke ovat huolissaan Ridgen masentuneisuudesta. Keskustellessaan tilanteesta he samalla lähentyvät toisiaan siskoksina. Ridge tuijottaa kierrelehtiönsä vaativaa, valkoista, syyttävää paperia. Hän muistelee entisiä, energisiä aikojaan, tarttuu lehtiöön ja poistuu Forrester Creationsin toimitiloista. Eric ja naiset ihmettelevät, missä Ridge on. Kotonaan! Hän yrittää, inspiroisiko oman kodin rauha entisen vireen takaisin. Hän istuutuu, katsoo paperia, riisuu takkinsa, ottaa kasan kyniä ja alkaa piirtää. Hänessä on vimmaa, mutta ei inspiraatiota, ei taitoa, ei luovaa voimaa. Hänen kätensä pysähtyy ilman että se olisi piirtänyt paperille mitään kelvollista. Hän repäisee sutut irti lehtiöstä, puristaa palloksi ja heittää lattialle. Sinne menee paperi yksi toisensa jälkeen. Hän katsoo käsiään, katkaisee kynän ja heittää koko lehtiön lattialle. Katiekin tulee kesken työpäivän kotiin ja vaatii Ridgeä avaamaan oven. Myös Mayan levottomuus lisääntyy, sillä Oliverin ja Alyn romanssi on alkanut näyttää kaikkea muuta kuin hyväksikäytöltä. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

24.02.2015 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Eric, pantterieleganssin kärkeä

Ridge toivotetaan Forrester Creationsilla sydämellisesti tervetulleeksi takaisin töihin. Hänellä on jo ridgemäinen takatukkakin, ja hän yrittää päästä kiinni muotisuunnittelijarytmiinsä. Hän piirtää luonnoksia vaatteista, mutta lehtiöön ei synny mitään tyydyttävää, ei mitään, mistä voisi edes jatkaa yrittämistä. Hän kyynelehtii ja katkaisee kynän. Eric-isä on vanhentunut tyylikkäästi; hänellekin sopii pieni takatukka. Puvuntakin kellertävä rintataskuliina sekä keltaraitainen solmio täydentävät lookin, ja pieni kalifornialainen kasvorusketus viimeistelee harmaapantterisarjan eleganssin. Todellinen kärkikuumis! Yritettyään riistää Liamin hengen Quinn ilmoittautuu vapaaehtoisesti mentaalihoitoon. Bill Spencer halveksii Deaconia katujen pohjasakkana ja haluaa estää miehen paluun tämän Hope-tyttären elämään. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

23.02.2015 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Quinn, rikos saippuaoopperaa kohtaan

Quinn järjestää Liamin kodissa Malibussa näytöksen kyvystään olla julma. Eikä se ole vain show, vaan hänen käsityksensä oikeasta ja väärästä. Hän on siirtänyt taiteelliset kykynsä sota-aseen valmistamiseen. Aseen, jolla hän nyt haluaa ratkaista omat ja lapsensa ongelmat. Hän pitää miekkaa Liamin kurkulla. "Menetät kaiken, jos tapat minut. Menetät oman poikasikin", Liam sanoo. Alkaa taistelu. Ehkä Quinn veisikin hengenvaarallisen miekkatanssinsa loppuun asti, ellei taloon ilmestyisi yllättäen eräs kolmas henkilö. Kuka? Kuka saa omin silmin nähdä, mihin korutaiteilija Quinn Fuller väkivaltaisuudessaan pystyy? Kuka pelastaa Liamin hengen? Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

20.02.2015 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Ei raketteja psykopaatille!

Deacon haluaisi tavata Hopea tästä lähtien normaalisti niin kuin isä ja tytär tapailevat, mutta Brooke ja Blll ovat asiaa vastaan. Bill esittää jopa uhkauksia, että jos Deacon tulisi lähellekin Brookea, Hopea tai häntä, niin tapahtuisi jotain. "Pysy kaukana minusta", sanoo myös Brooke. Quinnin lähelle Deacon pääsee, ainakin vastavalmistunutta miekkaa ihailemaan. Quinn kertoo tehneensä miekkoja ennenkin, mutta tämän on isoin. Deaconin mielestä se on taideteos, enemmänkin. "Mihin tarkoitukseen sen teit?" Quinn pysyy salaperäisenä. Deacon on huolissaan, samoin Quinn, mutta vain siksi, että Liam ei olisi saanut kertoa Wyattille hänen uhkauksistaan. On USA:n itsenäisyyspäivä 4.7. Kallionkieleketalolle näkyy ilotulitusraketteja. Missä on Quinn? Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

19.02.2015 - 17:30

Kauniit ja rohkeat

Se joka miekkaa hyväilee, se miekkaan hukkuu!

Kauhusta vapiseva Liam muistelee kohtaamistaan hengenvaarallisen Quinnin kanssa. Wyatt kysyy äidiltään, oliko tämä ollut kallionkieleketalossa pelottelemassa Liamia. "Sillä Hope kertoi Liamin nähneen sinut siellä." Deacon seuraa keskustelua sivusta ja pääsee lähemmäksi Quinnin mustaa mieltä. Hope kutsuu Wyattin käymään Liamin luona kysyäkseen, pystyisikö Quinn tekemään peräti murhan. Samaan aikaan Quinn avaa laatikon, jonne on kätkenyt viimeaikojen työnsä, pitkän miekan. Hän hyväilee sen kiiltävää, huipputerävää pintaa. Brooke sanoo Billille, että heidän Abu Dhabi -häänsä olivat maailman kauneimmat melkein-häät. Ovelle koputetaan. Deacon Sharpe! Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

18.02.2015 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Anna olutta, ihminen!

Deacon arvaa Quinnin keskeneräisen työn liittyvän Liamiin. Tämä lukitsee sen laatikkoon ja tekee lähtöä ulos. Deacon pyytää tuomaan olutta ja ryhtyy avaamaan laatikkoa. Hope ja Wyatt törmäävät Bikini Barissa. Hope kertoo Quinnin hiiviskelyistä Liamia pelottelemassa. Wyatt sanoo äitinsä olevan manipulatiivinen, mutta ei vaarallinen. Liam kiertää taskulampun kanssa talostaan kuuluvien äänien perässä. Quinn ilmestyy valokiilaan vääristynein kasvoin. "Senkin vinkuva narttu", hän sanoo. "Hullu nainen." "Haluatko vuodattaa verta, poika? Tappaisin sinut kuin sääsken." Quinn vaatii Wyattille työpaikan takaisin ja Liamin Pariisiin Steffyn helmoihin, tai vaihtoehtoisesti Spencer-toimistoon New Yorkiin. Hän tönäisee pojan kainalosauvoineen matalaksi ja uhkaa tappaa myös Hopen, jos näkisi tämän Liamin seurassa. Oliver puolustaa Rickille ja Carolinelle tunteitaan Alya kohtaan. Hän ymmärtää, että Rickin täytyy erottaa hänet, mutta toivoo, ettei Mayan äänittämää nauhaa soitettaisi Alylle. Rick lupaa tarkkailla Oliveria. Aly loikoilee sängyssään, ajattelee rakastaan ja keskustelee seinälle ilmestyneen Darla-äitinsä kanssa. Amerikkalainen saippuasarja.

17.02.2015 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Oliver Jones - ritari vai riistäjä?

Liamilla on Quinnin pelottelujen jälkeen paniikkitunnelmat omassa kodissaan. Hän säikähtää ääniä, tarkkailee niitä ja etsii lähteitä. Quinn kysyy Hopelta, miltä tuntuisi, jos tytär tuomittaisiin isänsä tekojen pohjalta, aivan niin kuin Wyatt on nyt tuomittu äitinsä tekojen pohjalta. Hän kehottaa Hopea palaamaan Wyattin luo. Keskiaikaiset ritarit jatkavat show-turnajaisiaan, ja Oliverin mielestä esitys on aivan fantastinen. Rick ja Caroline kuulustelevat häntä myöhemmin motiiveista olla Alyn kanssa. Rick myös soittaa Mayan nauhoittaman pätkän, jossa Oliver puhuu Alysta ja omasta työstään Forrester-firmassa. "Kerro totuus. Käytätkö Alya hyväksesi?" Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

16.02.2015 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Mihin pyrit parjauksillasi, Maya?

Maya kuunteluttaa Oliverin sanat Rickille ja Carolinelle vielä kerran - ja tähdentää, ettei ole manipuloinut nauhoitusta. Liamin kotiin hiipinyt hahmo iskee pojan lattiaan. Quinn! Liam soittaa Hopelle, että talossa tapahtuu. "Quinn tapahtui." Sairaalassa todetaan, että Liamin nilkka on murtunut, ja edessä olisivat varsikenkätuki- ja kainalosauvaviikot. Quinn sanoo Deaconille, että heidän lastensa romanttisella suhteella on vain yksi este. "Liam!" Deacon arvaa. Quinnin mielestä se poika on aivopessyt Hopen. Hope tulee kysymään Quinnilta, palasiko tämä Liamin luo vielä illalla. Ei palannut. ¿Outoa, sillä hän kertoi nähneensä sinut talossaan.¿ Pam, Charlie, Aly ja Oliver eläytyvät keskiaikaisiin huvituksiin kanankoipia katsomossa syöden ja ritariturnajaisia seuraten. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

13.02.2015 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Vetäkäämme viskit, Wyatt!

Oliver haluaa Alyn HFTF-malliston uudeksi kasvoksi. Miksi Maya pitäisi korvata? Siksi että Aly on nuorempi, Aly on Forrester, ja Aly ilmentää malliston ydinsanomaa. Maya antaa Rickin ja Carolinen kuunnella Oliverin tietyt lauseet, jotka ovat hänen mielestään selvä todiste miehen halusta edetä urallaan Forrester-reittä pitkin. Pam ja Charlie houkuttelevat nuoret katsomaan keskiaikaisia ritariturnajaisia. Pukukoodina on keskiaikainen asu. Oliver kutsuu jalosukuisusta aveciaan englantilaisella arvonimellä "Milady", ottaa tätä kädestä ja johdattaa turnajaisareenan katsomoon. Wyattin rantatalolla alkaa toisenlainen turnajainen, miesten viskihetki. Kyllä vain! Skottilaista kuluu ja Hopen tunne-elämää puidaan. Quinn jatkaa päättäväistä hitsaamistaan loftissaan, ja metalli alkaa taipua hänen tahtoonsa esineeksi vähitellen jäsentyen. Mistä on kysymys? Liam havahtuu voimakkaaseen ääneen ja lähtee kiertämään taloa taskulampun kanssa. Ovi on lukossa. Check. Sitten uusi rasahdus. Onko terassin ovi auki? Vaikea sanoa. Sitten! Taskulampun valoon ilmestyy hahmo, jolla on silmät kuin huskylla. Amerikkalainen saippuasarja.

12.02.2015 - 17:26

Kauniit ja rohkeat

Hitsaa itsesi suljetulle osastolle, Quinn!

Rickin mielestä Mayan ilmestyminen höyryhuoneeseen ei ole oikein. Maya huomauttaa, että ovathan he olleet lauteilla ennenkin. Rick muistuttaa olevansa naimisissa. "Ja sinä olet kihloissa, Maya." "Carter on ihana mies, mutta viivytän häitä, koska tunnen voimakkaasti erästä toista kohtaan. Meidän ei ole myöhäistä aloittaa yhdessä, Rick." Deacon alkaa epäillä Quinnin hitsaavan jotain vaarallista loftinsa työhuonepuolella. Miksi siellä sulatetaan metallia ja yritetään taivuttaa sitä ihmistahtoon? Quinn kertoo käyneensä Liamin luona puhumassa Wyattia takaisin Forrestereille. "Liam oli koko ajan hyvin paha, paha. Tapan hänet." "Miten?" "Oletko koskaan tappanut ketään, Deacon?" "Entä itse?" Hiljaisuus. Quinn tähdentää, että äidin ja lapsen suhdetta ei saa koskaan aliarvioida. Takaisin Malibuun: Hope hoivaa kotivampyyrin ottein Quinnin miekaniskun jättämää jälkeä Liamin kaulalla. Deacon yllättää Wyattin ilmestymällä tämän kotiovelle. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

11.02.2015 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Salaista massagea Mayalta!

Maya käy sisäisine ristiriitoineen yhä hermostuneemmaksi. Ilmeisesti kihlaus Carterin kanssa ei tyydytä häntä. Hän häiritsee pahansuopuudellaan Alyn ja Oliverin elämää, ja hän häiritsee myös Rickin elämää. Miten? Ilmestymällä höyryhuoneeseen Rickin istuessa siellä yksin. Ovi käy, ja Rick uskoo tulijan olevan Caroline. Maya hiipii takaapäin iholle ja alkaa hieroa puolialastoman ex-poikaystävänsä hartioita. Maya! Quinn jatkaa ikuisuuspuhettaan poikansa saattamisesta Forrester-työntekijäksi ja Hopen mieheksi taas. Hän jopa ehdottaa, että Liam sallisi tytön ajatella ihan itse, jolloin tämä voisi antaa Wyattille anteeksi. Entä miten Liam uskoisi Wyattin lähdön vaikuttavan HFTF-mallistoon, ja niin edelleen? Liamin rauhallisuus ilmeisesti ärsyttää, koska Quinn turvautuu väkivaltaan. "Olet hylännyt perheyhteyden sabotoimalla veljesi elämää", hän sanoo pojan miekkariipusta tarkastellen. "Se joka miekkaan tarttuu, se miekkaan hukkuu." Sitten, nopeasti kuin kobra, hän iskee terävän korun Liamin kurkkuun. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

10.02.2015 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Oletko käynyt värjäämössä, Liam?

Thorne ottaa isänä tiukan linjan tyttärensä romanssiin. Hän kuulustelee Oliveria ja varoittaa hyväksikäyttämisen seurauksista. Deacon tulee yllätyskylään Quinnin hitsaushuoneelle. Puheenaiheet liikkuvat kolmiodraamassa Wyatt-Hope-Liam. Quinnista on väärin, että hänen seksiselfie-tekonsa Ridgelle langetetaan viattoman Wyattin maksettavaksi. Hän ehdottaa yhteistyötä lasten auttamiseksi, mutta Deacon ei halua sotkeutua tyttärensä onneen. Quinnin mielestä sotkeutuminen tyttären onneen toisi lisää onnea, kaikille. Deacon lupaa tehdä voitavansa, jos saisi jäädä asumaan Quinnin luo. Ok, diili! Quinn suuntaa kertomaan Liamille, että tarina jatkuu, sillä hän haluaa Wyattin takaisin Forrestereille töihin ja yhteen Hopen kanssa. Ja että nämä kaksi olisivatkin yhdessä, jos Lähi-idässä ei olisi konfliktoitu. "Kukahan sen konfliktin aiheutti!" "Luulitko tuhonneesi minut valheillasi, poika. Erehdyt, sillä voimani vain vahvistuvat ja vaarallistuvat." Liamin hiukset näyttävät tummemmilta kuin ennen, nuoremmilta. Sitä se rakkaus muotisuunnittelijaan teettää. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

09.02.2015 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Näytät metsurilta, muotisuunnittelija!

Brooke pitää juhlissa puheen Ridgelle siitä, miten hän koko ajan Abu Dhabissa tunsi tämän olevan elossa, ja miten hienolta tuntuu, kun onnettomuus päättyi näin onnellisesti. Ridge kertoo muistavansa putoamisen ja sen että helikopterin ääni oli kammottava. Ja sitten hän oli joidenkin tuntemattomien veneessä, mutta ei muistanut, kuka oli. Hän rakastaa Katieta ja malttaa tuskin odottaa naimisiinmenoa. Niin hän puhuu, kauniisti ja vähän epävarmasti. Miksi hän näyttää ränsistyneeltä? Onnettomuus ei selitä kaikkea, vai selittääkö? Onko hänelle kasvanut unohdusparta? Hope ja Wyatt keskustelevat ulkona ikkunan takana. Liam näkee heidän halauksensa, ja Hope selittää, että Wyatt tuli juuri kertomaan ilostaan Ridgen paluuta kohtaan. "Puhelin on keksitty", Liam sanoo. Bill ja Quinn käyvät omaa keskusteluaan. "Mikset ihan vain poistuisi koko Los Angelesista. Tee kaikille palvelus, Quinn - katoa!" Wyatt kertoo äidilleen, että Hope on onnellinen Liamin kanssa. Tämä lupaa auttaa onnen takaisin omalle pojalleen. Wyatt kieltäytyy avusta, ehdottomasti kieltäytyy. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

06.02.2015 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Paluu sitruunapalojen maahan

Forresterilaiset ovat järjestäneet juhlan Abu Dhabista palaavan Ridgen kunniaksi. Pöydät täyttyvät herkuista, ja sitruunapalojakin on. Ridgen seurue saapuu ilman Ridgeä. Brooke infoaa, että päähenkilö tulisi aivan pian, mutta että tämän mieli on vielä vähän diffuusi ja toipuminen ottaisi aikaa. Quinn-äiti tulee yllätyskäynnille poikansa kotiin juuri kun tämä on muistelemassa Hopea. Wyatt ei haluaisi ensin päästää mamaa sisään, mutta kun Quinn sanoo, että Ridge elää, pääsy onnistuu. Quinn käskee Wyattin pitää kiinni Hopesta. Kyllä, äiti. Aivan oikein, äiti. Wyatt ilmestyy Forresterien puutarhaan kesken Ridgen juhlien. Hope huomaa hänet ja menee luo. Wyatt sanoo, että Ridgen onnellinen löytyminen ei pyyhi hänen äitinsä tekoa pois. "Mutta minulle merkitsee valtavasti, että sinä ja suku saitte Ridgen elävänä takaisin." Hope halaa häntä kiitollisena. Heillä on silminnäkijä. Kuka? Mr. Tofu. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

05.02.2015 - 17:30

Kauniit ja rohkeat

Keskusteluja kamikaze-brunetten kanssa

Deacon tulee Bikini Bariin tapaamaan kaunista brunettea, joka on pyytänyt hänet tekstiviestitse sinne. Hän ei ihan ymmärrä syytä, mutta ehkä brunette selittäisi. Quinn ilmestyy paikalle ja kehottaa baarimikkoa antamaan Deaconille saman juoman kuin hänelle. "Villi arvaus - Kamikaze?" Deacon sanoo. Oikein. Miksi Quinn on pyytänyt hänet Bikiniin? Siksi, että Quinn haluaa tietää, onko Deacon tavannut Hopen. On tavannut, ja on saanut uutisenkin. "Ridge on löydetty ja elää." "Valehtelet." "En valehtele. Hope sai Brookelta puhelun Abu Dhabista, ja Ridge elää." Quinn sanoo haluavansa Hopen ja Wyattin yhteen, koska Mr. Tofu alias Liam aiheuttaa tytölle silkkaa surua. Los Angelesissa oleva Forrester-haara kerääntyy Ericin taloon valmistelemaan paluujuhlaa Ridgelle. Hope informoi muistinmenetyksestä ja sekavuudesta. Abu Dhabin päässä Eric lohduttaa Ridgeä ja pyytää ottamaan rauhallisesti, sillä muisti kyllä palautuisi. Katie kuiskaa rakkaansa korvaan otteita heidän mielirunostaan "Love's Philosophy". Kun Katien ääni pysähtyy, Ridge jatkaa lausumalla värssyn lopun. Amerikkalainen saippuasarja.

04.02.2015 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Billin pilotti peloissaan!

Eric pyytää Ridgeä kertomaan katoamisensa vaiheista, mutta tämä sanoo vain, että joku löysi hänet, ja nyt hän on siinä. Katie ei saa silmiään rakkaastaan, mutta Ridgellä ei kaikki selvästikään ole kunnossa. Eric ja Brooke haluavat lääkärin paikalle. Hän tulee ja tutkii Ridgen. Kysymys on vakavasta tärähdyksestä sekä jonkinasteisesta muistinmenetyksestä ja sekavuudesta. Hän määrää myös, että Ridgen on kuvautettava kotimaassa päänsä, ja stressiä pitää välttää. Tohtori tietää kertoa, että Ridgen oli pelastanut eräs perhe, jonka isä on lääkäri. Missä perhe nyt on? Tohtori lupaa tiedustella asiaa. Bill ja Justin miettivät, onko Ridge selvinnyt pudotuksestaan. Bill sanoo, ettei todellakaan halunnut asioita näin pitkälle, vaan vain rangaistuksen häiden keskeyttämisestä. Justinia ahdistaa, että Ridge saattoi helikopterissa istuessaan huomata hänen pilottitakkinsa hihan Spencer Publications -logon. "Ei tullut mieleesi kertoa tuota minulle aikaisemmin?" Bill raivoaa. Brooke tuo miehille ilouutisen: "Ridge elää!" Bill ja Justin vaihtavat katseen. "Mahtava uutinen, Brooke", Bill sanoo. "Paras pitkään aikaan", Justin lisää. Amerikkalainen saippuasarja.

03.02.2015 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Ridge, Ridge - niin tässä, niin jossain

Brooke lähestyy rantavedessä yksinään kävelevää hahmoa. Onko se Ridge? Onko? Hahmo kääntyy hitaasti kohti Brookea. "Voi Jumalani", Brooke huudahtaa ja rientää halaamaan. Se on Ridge. Ridge, Ridge, Ridge! Elävä Ridge! He lähtevät hotellille. Eric katsoo ylös taivaaseen viestinä Stephanielle, että rakas poika on löytynyt. Ridge sanoo voivansa hyvin, mutta hän vaikuttaa sekavalta ja lievästi poissaolevalta, myös Katieta suudellessaan. Deacon tulee tapaamaan Hope-tytärtään ja sanoo konnamaiseen luonteeseensa viitaten, että Brooke teki aikoinaan viisaasti pitäessään pikku-Hopen erossa isästään. He puhuvat myös Apuliassa pidetyistä Hopen ja Liamin häistä, jotka Deacon pilasi Billin kätyrinä. Hope sanoo, ettei ole unohtanut häätragediaa, mutta se on jo menneitä juttuja, joten kaikki hyvin, ja sitä paitsi - onhan hän taas Liamin kanssa. Deacon lupaa tavata tytärtään tästä lähtien useammin. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

02.02.2015 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Valkovaatteinen figuuri Persianlahdella

Etsintäpartion päällikkö Hassan kertoo Ridgen omaisille, että työt lopetetaan, koska jokainen hiekanjyvänenkin on käännetty eikä Ridge Forresteria ole löytynyt. Eric lupaa moninkertaistaa palkkiot, mutta Hassan pysyy kannassaan lopettaa etsinnät. Kävellessään ulkona rannalla Brooken sydän ja silmät huomaavat valkoisiin pukeutuneen miehen, joka astelee hitaasti rantavedessä. "Ridge?" Quinnin on vaikea uskoa, että hänen seuraansa ilmestynyt mies olisi Hope Loganin isä, sillä Hope Loganin isähän on vankilassa.

01.09.2014 - 13:44

Kaunarit-näyttelijätär: Haluaisin tehdä komediaa

Kim Matula haluaa kokeilla taitojaan komedian saralla

04.04.2013 - 19:00

Seitsemän Uutiset

Klipit

Asiakaspalvelu

Hakusanallasi ei löytynyt yhtään ohjelmaa.

Lisää tietoja MTV:n ohjelmista löydät MTV:n nettisivuilta."