Jaksot

02.02.2015 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Valkovaatteinen figuuri Persianlahdella

Etsintäpartion päällikkö Hassan kertoo Ridgen omaisille, että työt lopetetaan, koska jokainen hiekanjyvänenkin on käännetty eikä Ridge Forresteria ole löytynyt. Eric lupaa moninkertaistaa palkkiot, mutta Hassan pysyy kannassaan lopettaa etsinnät. Kävellessään ulkona rannalla Brooken sydän ja silmät huomaavat valkoisiin pukeutuneen miehen, joka astelee hitaasti rantavedessä. "Ridge?" Quinnin on vaikea uskoa, että hänen seuraansa ilmestynyt mies olisi Hope Loganin isä, sillä Hope Loganin isähän on vankilassa. Ei ole, vaan Bikini Barissa siinä neiti Fullerin vieressä. "Deacon Sharpe", Quinn muistaa nimen. Oikein. He flirttailevat, ja Deacon leikittelee ehdotuksella viedä uusi tuttavuus mukanaan motellille. Hän otaksuu myös, että Quinn on Bill Spencerin vaimo. Tämä korjaa, että hänellä ei ole poikaystävää, eikä ole koskaan ollutkaan, ja Dollari-Billkin oli vain nuoruudenhairahdus ja spermapartneri, joka on tätä nykyä Deaconin lapsen äidin rakastettu. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

30.01.2015 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Deacon Sharpe, drinkkiseksuaali

Quinn käy puhumassa Hopelle ja Liamille, ettei äidin virheistä saa syyttää poikaa. Hopen paluu Liamin luo oli kuitenkin virhe! Senkin hän sanoo, että Rick erotti hänet ja Wyattin juuri äsken Forrester-firmasta. "Niin paljon kuin yhteistyösopimus minulle merkitsikin, se on pientä verrattuna siihen, mitä sinä, Hope, olet Wyattille." "Olit Wyattille", Liam korjaa aikamuodon. Hän uskoo Hopen menneen Big Bearille Wyattin luo, koska kohtelee ihmisiä myötätuntoisesti ja rehellisesti; ehkä Quinnin kaltaiset pitävät sellaisia piirteitä heikkoutena. "Mutta ei se mitään, sillä minun mielestäni Hope on maailman vahvin ihminen." Quinn lähtee rauhoittamaan hermojaan Bikini Barin baaritiskille. Viskiä, kiitos! Baarimikko tuo vain shotin, ei pulloa. Quinnin viereen ilmestyy tuntematon mies. "Onko kaikki hyvin, leidi?" "En ole leidi." Quinn on surullinen ja piikikäs, koska on menettänyt poikansa. "Sairas?" "Ei, vaan rakastunut, mutta nainen on pilannut suhteen." "Naisiahan on maailma täynnä." "Tämä on erityisnainen, Hope Logan. Tunnetko hänet?" "Leidi kulta, olen hänen isänsä." Amerikkalainen saippuasarja. - Roolihahmo Deacon Sharpe (Sean Kanan) palaa ensembleen.

29.01.2015 - 17:26

Kauniit ja rohkeat

Kuulut tehtaaseen, Quinn!

Hope ja Liam viettävät sohva-aikaa Malibussa. Liamille tulee välillä tunne, että kaikki on liian upeaa ollakseen totta. Paitsi että kaikki on totta - ihanaa, upeaa, fantastista totta, ja Liam haluaa Hopen ja adoptiokissa Bun pian luokseen asumaan. Quinn yrittää pyytää Wyattilta anteeksi tekojaan, mutta tämä on kyllästynyt kuuntelemaan julmien juonien puolustuspuheita, varsinkin nyt kun Eric on menettänyt poikansa. "Ericin tulisi päästä sinustakin", hän sanoo ja kertoo Hopen haluavan heidät ulos talosta ennen kuin Brooke tulee takaisin. "Palaa korutehdasvarastolle, Quinn! Tästä hetkestä lähtien en halua olla missään tekemisissä kanssasi." Aly sanoo Oliverille olleensa koko ajan oikeassa luuseri-Fullereiden sopimattomuudesta heidän joukkoonsa; järkyttävää vain että Ridge-setä on joutunut maksamaan niin ison hinnan idiotismista. "Hienoa kuitenkin, että Hope haluaa olla Liamin eikä Wyattin kanssa." Quinn kuulee sanat ja pidättelee kyyneleitään. Amerikkalainen saippuasarja.

28.01.2015 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Hope Logan ja libidon lieskat

Kosintaan polvistunut Wyatt odottaa Hopen vastausta. Tyttö on hiljaa. Pitääkö hän edes sormuksesta? "Se on kaunis." "Minulla on hyvä jalokivimaku." Brooke soittaa Abu Dhabista, ettei Ridgen etsinnöissä ole edistytty, ja että Quinn ei saisi tekoaan anteeksi. Wyatt lupaa pitää äidin varastolla ja olla itse kontaktina Hopeen päin. Hope ei usko sen toimivan, eikä hän usko kihlauksenkaan toimivan. He ehtivät sanoa toisilleen toisistaan vielä paljon kauniita asioita ennen kuin kyyneleinen Hope väistää suudelmayrityksen ja lähtee. Aly on iloinen, että Oliver on ollut hänen tukemaan näinä vaikeina aikoina. He suutelevat, ja Maya pyörittää silmiään. Uusi suudelma, uusi pyöritys. Maya käskee Oliverin olla käyttämättä rikasta tyttöä hyväkseen. Quinn pilkkaa Liamin kukkomaista itseluottamusta, ja tämä vastaa, että jopa Quinnin kaltaisen itsepetostelijan täytyy tajuta, että ihmiset älyävät syyllisen. Wyatt sammuttaa Big Bearilla kynttilät ja muistelee Hopeen liittyviä asioita - timanttinäyttelyä, Hawaijin-matkaa ja matkailuvaunuretkeä. Samaan aikaan Hope palaa kallionkieleketalolle Malibuun - väsyneenä, onnellisena, suudelmiin valmiina. Onko hänen elämänsä eräänlaista libidolottoa? Amerikkalainen saippuasarja.

27.01.2015 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Kaiken nähnyt vuorihuvila hätkähtää

Thorne on matkalla Abu Dhabiin, Eric ja Katie ovat jo siellä, ja Los Angelesiin jääneet forresterilaiset keskustelevat Quinnin osuudesta Ridgen katoamiseen. Quinn väittää Liamille tämän häirinneen Hopen ja Wyattin suhdetta kaiken aikaa sen sijaan että olisi etsinyt itselleen uuden naisen. Hänen mielestään on mielisairasta uskoa Hopen palaavan Wyattin luota Malibuun. Liam sanoo, että on vain ajan kysymys milloin äiti ja poika Fuller olisivat pelkkä historianpilkku Forrester Creationsin ja Hopen tarinassa. Quinn nauraa, että onhan Liamissa toki hyviäkin puolia, kuten pelastan-kissoja -vietti, tofuilu ja juhliminen. "Näistä juhlista voitte häipyä milloin haluatte, hyvä neiti. Joka tapauksessa minä ja Hope menemme naimisiin." Hope tekee Wyattille Big Bearilla selväksi halunsa jäädä Liamin luo, mutta Wyatt ei anna periksi omalle halulleen puhua tyttö takaisin. Kynttilät palavat. Wyatt sanoo pyytäneensä Hopen majalle siksi, että rakastaa tätä koko voimallaan. Hän polvistuu ja - kosii. Majalla on tapahtunut kaikenlaista, mutta näin epätoivoista, uhkarohkeaa, yllättävää, sinnikästä kosintaa siellä ei ehkä koskaan ole nähty. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

26.01.2015 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Nouse jo äitikapinaan, Wyatt!

Wyatt ilmoittaa äidilleen Hopen jättäneen hänet Liamin vuoksi. "Syy on sinun. Ojensit tyypille voittoarvan suoraan käteen. Nyt Hope suree Ridgeä ja vihaa sinua, mutta onneksi Liam lohduttaa. Olet pilannut elämäni." "Hei kuule, minä en lähettänyt Ridgeä Persianlahdelle enkä pudottanut helikopterista. Tiedän suunnitelman, jolla saat Hopen takaisin." Wyatt sanoo äidin sohineen juttuja jo aivan tarpeeksi eikä Hopekaan kestäisi enää ainuttakaan Quinn-temppua. "Ylireagoit, Wyatt." "Ikkunasta hyppääminen olisi alireagointia." Ehkä Wyattin olisi tosiaan aika hypätä ikkunasta - ulos liian läheisestä äitisuhteesta kohti autonomiaa! Forresterilaisten keskustellessa Ridgen kohtalosta Quinn varastaa Big Bear -majan avaimet ja käskee Wyattin lähteä vuorille. Hopen kanssa! Quinn itse lähtee Liamin talolle Malibuun. Liam sanoo, että Hope palaisi pian, koska he ovat nyt pari. Quinnin mielestä Liam käyttää suvun tragediaa hyväkseen. Wyatt saa Hopen puhelimeen tämän ollessa matkalla toimistolle kertomaan tunteistaan. Suostuuko tyttö kääntämään autonsa kohti Big Bearian vuoria? Suostuu. Miksi? Mitä majalla tapahtuu? Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

23.01.2015 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Hope Logan, valaistunut femina

Hope kauhistuu Wyattin väkivaltaa. Wyatt itse kieltää olevansa väkivaltainen. Quinn toivoo Hopen analysoivan tarkkaan Liamin sanat. "Wyatthan suuttui äitiään loukkaavista ilmaisuista. Ja sitä paitsi Liam käyttää Ridge-tilannetta hyväkseen saadakseen sinut." Hope lähtee Liamin mukaan Malibuun. Siellä rauhallisen miehen rauhallisen kodin rauhassa hän tuntee kirkkaita tunteita, silmät avautuvat ja tekevät ratkaisunsa. "Haluan olla sinun kanssasi, Liam." Samaan aikaan Abu Dhabissa: etsintäpartion päällikkö Hassan ilmoittaa, että ruumista ei ole löytynyt. "Koska mitään ruumista ei olekaan. Ridge elää", Bill sanoo. Hotellipäällikkö kertoo median kasvavasta mielenkiinnosta. "Älkää kommentoiko", Bill käskee. Brooke on samaa mieltä, koska hän ei ole puhunut isän onnettomuudesta vielä pojalleenkaan. Hassan suosittelee valmistamaan lasta totuuteen, sillä lehdistö käy levottomaksi. Eric ja Katie saapuvat Abu Dhabiin. Bill ja Brooke kertovat huonot uutiset, mutta myös optimismin. Brooke sanoo Katielle, että Bill kyllä kääntäisi maat ja meret löytääkseen Ridgen. Brooke tuntee selvästi, että Ridge on jossain. Ja jos ei olisi, senkin hän tuntisi. Amerikkalainen saippuasarja.

22.01.2015 - 17:27

Kauniit ja rohkeat

Suuttumus, veljeys, mottaus!

Justinilla ja Billillä on täysi työ hallita hermonsa draaman keskellä. Justin sanoo, ettei huomannut Ridgen putoamispaikkaa, koska keskittyi ohjaamiseen. Bill muistelee, ettei kopteri ollut kovin korkealla. Justin on samaa mieltä. Olisiko Ridge voinut uida rannalle? Tai ehkä hänet on pelastettu veneeseen? "Voi tätä sotkua. Halusin antaa hamesuunnittelijalle opetuksen, en tappaa häntä. Hän elää jossain, mutta jos ei elä, olemme murhaajia molemmat, Justin." Quinn kerskuu Liamille ja Wyattille, että Bill oli supervapaaehtoisesti mukana heidän sänkyleikeissään. Liamin mielestä Quinn on vitsi, jota hänen isänsä halveksii yhtä paljon kuin hän nyt. "Ja yhtä paljon kuin koko Forresterin suku tulee tekemään, Hope mukaan lukien." "Mutta minähän näytin Ridgelle sen, mikä hänen täytyi nähdä." "Näytit hänelle sen, minkä SINÄ halusit hänen näkevän." Quinnin mielestä selfien lähettäminen Ridgelle oli myös Billin hyväksi, sillä tämän ei ole hyvä jatkaa Brooken mieskavalkadia. Se on Liamille liikaa. "Kuule, kuka tahansa nainen Brooken lisäksi päihittää sinut, koska olet halpa, manipuloiva, ilkeä bitch." Se on Wyattille liikaa. Hän iskee velipuolensa nyrkillä lattiaan. Amerikkalainen saippuasarja.

21.01.2015 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Justin Barber, paha pilotti Persianlahdelta

Brooke kertoo Katielle puhelimessa, että helikopterin ovessa ei ollut ovea eikä Ridgellä turvavyötä, ja sitten kopteri kallistui ja Ridge putosi veteen. Bill näyttää syylliseltä. Katuuko hän tekoaan? Brooken hysteerisyyteen hän vastaa sanomalla, että lopettaisi etsinnät vasta kun Ridge olisi löytynyt. Etsintäpartion päällikkö Hassan ilmoittaa, että enää ei ole kysymys pelastustoimista, vaan yrityksestä löytää ruumis. Brooke ei luovu toivosta. Justin muistelee käskyä, jonka sai Billiltä helikopterin ohjaamoon sen jälkeen, kun Ridge ja Brooke olivat tulleet sisään: "Vilvoita häntä!" Bill kieltää sanoneensa mitään sellaista, koska Justinhan ei koskaan ohjannut kopteria eikä hän itse käyttänyt puhelinta. "Se mitä Forresterille sattui, oli onnettomuus, puhdas onnettomuus. Sitä paitsi pyysin sinua vilvoittamaan häntä, en kadottamaan ikuisiksi ajoiksi." Justin sanoo vain seuranneensa bossinsa käskyjä. Miesparka. Hän on voimaton suurmanipuloija Spencerin edessä. Vai onko hänellä sittenkin tapa pitää omat ja esimiehensä hermot rauhallisina? Katie ja Eric päättävät lentää Abu Dhabiin. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

20.01.2015 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Hänen nimensä on Ridge, ei ruumis!

Brooke huutaa kauhusta Ridgen singahdettua helikopterista alas Persianlahteen. Hän käskee pilottia ryhtymään toimenpiteisiin, mutta tämä ei reagoi toivotulla tavalla. Bill Spencerin käskyyn tuoda Brooke hotellille hän reagoi, koska käskijä on hänen esimiehensä! Pilottilasien takaa paljastuu juristi Justin Barber, tosin niin ettei Brooke näe. Bill käynnistää Ridgen etsinnät ja vakuuttaa Brookelle, että asiat kääntyisivät vielä parhain päin. Hotellin johtaja ilmoittaa, että ruumista etsitään kaikin voimin. "Älkää nimittäkö häntä ruumiiksi. Hän on Ridge", Brooke kimmastuu. Wyattin mielestä Quinnin Bill-Brooke-Ridge -säntäilyt ovat järjettömiä. Quinnin omasta mielestä eivät, sillä hän tietää, mitä Bill haluaa. Katie kehottaa Ericiä antamaan Quinn Fullerille potkut Forresterilta, koska lahjakkuus ei riitä hyvittämään sitä että nainen on myös hullu, paha ja ilkeä. "Voimakkaita sanoja", Eric tulkitsee ja lupaa käsitellä erottamisasiaa tiimissä Brooken paluun jälkeen. Mutta nyt on nyt, ja Ericillä on eräs yllätys piristämään Ridgestä huolestuneen Katie-paran mieltä. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

19.01.2015 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Ridgen lento Abu Dhabista limbukseen!

Bill ja Brooke ovat ajatelleet lipua läpi elämänsä yhdessä kuin kaunis joutsenpari, mutta toisin käy. Ridge ilmestyy keskeyttämään häät! Hän näyttää Quinnin ottaman selfiekuvan, jossa Bill Spencer lepää exänsä vieressä seksin jälkeen. Bill väittää kuvan olevan ajalta, jolloin Brooke oli alttarilla looserinsa kanssa, ja Bill itse oli suruhumalassa ja sitten taloon tunkeutui viettelijä. "Täysin mitätön juttu, Brooke. Vain sinua minä rakastan." Ridge lyö selittäjän hiekkaan ja ryöstää morsiamen. Bill lähtee perään. Ridge saa vastustelevan Brooken nousemaan kanssaan helikopteriin. Bill jää rannalle, mutta ei neuvottomaksi, sillä hän kommunikoi kopterin kuljettajan kanssa. Tunteeko hän tämän? Ridge kehottaa pilottia soittamaan kentälle ja pyytämään Forrester-jetin valmiiksi kohti Kaliforniaa. Lentäjän jakunhihassa näkyy Spencer Publicationsin logo. Kenelle hiha kuuluu? Kuka kopteria ohjaa? Yhtäkkiä kone tekee äkkinäisen liikkeen ja kallistuu, ja turvavyötön Ridge putoaa ovesta, jossa ei ole ovea, alas Persianlahteen. Vesi vaahtoaa, draama syvenee, ab-soap-lutely. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

16.01.2015 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Yksinäisen miehen maihinnousu

Ridgen kone laskeutuu Abu Dhabiin, mutta hänelle ei ole järjestetty autoa eikä hän saa helikopteriakaan. Pikaveneen hän saa, ja se rantautuu sannalle telaketjujensa avulla. Missä vihkipaikka? Ridge lähtee juoksemaan. Missä missä? Vihkiseremonia alkaa. Brooke astelee valkoisissaan kohti katoksen alla odottavaa Billiä, pappia ja todistajaa. Vihkipappi sanoo, että sulhasen kaulassa oleva miekka enteilee hyvää, sillä miekalla on tärkeä osa arabialaisessa kulttuurissa. Morsian ja sulhanen puhuvat rakkauden sanoja, ja kaikki näyttää hyvältä. Vihkivalojen jälkeen on sormusten vaihtamisen ja liiton sinetöimisen vuoro. Kun Brooke on pujottamassa sormusta Billin sormeen, kuuluu kauempaa rannalta huuto: "Logan!" Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

15.01.2015 - 17:27

Kauniit ja rohkeat

Olen tulossa, Logan!

Wyatt kritisoi äitiään tämän ratkaisusta näyttää seksiselfie Ridgelle. Siitä kaikesta saattaisi seurata ikävyyksiä. Quinn sanoo, että kaikkeen on syynä ihmisen karma. Ridge matkustaa Forrester-koneessa kohti Arabian niemimaata pysäyttääkseen Brooken ja Billin häät Abu Dhabissa. Hän muistelee Brookea ratsastavana morsiamena sekä puna-asuisena rakkaana, jolle hän ojensi ruusun Pariisista palaamisensa jälkeen. "Olen tulossa, Logan", hän sanoo ja pyytää lentäjää varaamaan helikopterin perille odottamaan. Billin ja Brooken vihkimistilaisuus on alkamassa. Paikka on Abu Dhabin rantahietikko hotellin takana. Brooke on onnellinen ollessaan Billille se ainoa. Hän astelee valkoisissaan kohti miehensä ihailevaa katsetta. Rannalle pystytetyn katoksen alla odottavat Billin lisäksi vihkipappi Abdul ja todistaja Aadila, joka on hotellin edustajana auttanut hääjärjestelyissä. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

14.01.2015 - 17:24

Kauniit ja rohkeat

Brooke Logan, notkea kamelinainen

Bill ja Brooke ajavat avoautolla kohti Abu Dhabia. Sinne on Dubaista vajaan kahden tunnin matka. Bill ihailee ultramodernia arkkitehtuuria ja rohkeita ratkaisuja, joilla entinen erämää on saatu kukoistamaan. Hän haistaa rahan ja kauneuden kaikkialla. "I love it." Hotellin nimi on Emirates Palace Abu Dhabi. Brooke hurmaantuu sen estetiikasta niin että tuntee itsensä prinsessaksi. He istuvat rannalla teltassa, ajavat autolla ja kamelilla, tutustuvat kaupunkiin ja pitävät hotellilla palaverin hääjärjestelijän kanssa. Vihkimisen tapahtumapaikka on morsiamelta edelleen salassa. Bill on tarkka yksityiskohdista, mutta ehkä hänen kannattaisi kiinnittää huomiota myös turvajärjestelyihin! Ridgen mielestä Bill Spencer rakastaa vain itseään, eikä se tulisi muuttumaan. Niin hän puhuu Quinnille saatuaan tämän lähettämän seksikuvan ja kommentin suhteestaan Billiin. Nyt Ridgellä on ammukset, jotka esittelemällä Brooken tajunta räjähtäisi ymmärtämään, ettei Bill Spenceriä voi uskoa heidän poikansa isäpuoleksi. Forrester-jetti nousee päämääränään Lähti-itä. Matkustajana on Ridge, joka lupaa tuoda Brooken mukanaan kotiin. Amerikkalainen saippuasarja.

13.01.2015 - 17:24

Kauniit ja rohkeat

Niin arkaluonteinen, niin Quinn!

Brooke ja Bill nauttivat paikallisia arabiruokia ja Bill lahjoittaa rakkaalleen kalliita koruja. Seuraavana päivänä he lähtisivät Abu Dhabiin. Brooke on onnellinen, ettei kukaan toinen nainen vaella varjoissa hänen rakkaansa perässä. "Minulla ei koskaan tule olemaan toista naista. Usko se." "Niin teenkin." Wyatt on huolissaan Quinnista, koska tämä on hänen mielestään alkanut nähdä harhoja, vaikka on ihan rationaalinen ihminen. Lisäksi äiti on näköjään säästänyt itseään Bill Spencerille kaikki nämä vuodet. Quinn sanoo, että hän ja Bill hylkivät ja vetävät toisiaan puoleensa samanaikaisesti, joten jotain pitäisi tehdä ennen kuin avioliitto Brooken kanssa toteutuu. "Jos Bill ottaa Brooken, se on oleva hänen suurin virheensä. Spencer on eläin, jota Brooke ei pysty tyydyttämään." "Sinäkö pystyt?" "Wyatt, sinä olet ainoa mies, jota rakastan." Ridge avaa Quinnilta tulleen meilin arkaluonteisine liitteineen. Hän ei ensin usko sänkykuvaa todeksi. Tekeekö Quinn hänestä pilaa? Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

12.01.2015 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Miss Fuller, halpa noita

Bill ja Brooke seisovat Atlantis-hotellinsa parvekkeella Dubaissa, ja Bill kertoo Palm Islandista, pilvenpiirtäjistä, rannoista, sannoista ja helikopterilennoista. Brooke lisää listaan shoppaamisen. Bill on shopannut heille jo maailman suurimman hotellisviitin, koska ovathan he menossa matkallaan naimisiin, tosin morsian ei vielä tiedä aikaa eikä paikkaa. Ridge on vihainen Billin annettua RJ:lle Spencer-suvun miekkasymbolin. Hän ei edelleenkään hyväksy Billiä poikansa isäpuoleksi. Quinn sanoo Wyattille, että Brooke on täysin väärä nainen Billin tapaiselle itsekeskeiselle egomaniakille. Wyatt järkyttyy äitinsä ottamasta seksiselfiestä niin että haluaa terapiaan. "Mitenhän Brooke suhtautuisi tähän kuvaan", Quinn pohtii. Ridge ei halua Quinnin ja Wyattin esittelemiä koruja firman haute-couturen puolelle, vaikka monet korut ovat jo tuoneetkin firmalle rahaa. "Mutta samalla ne ovat vieneet perinteisen asiakaskuntamme kunnioituksen." Quinn tekee päätöksensä ja lähettää Ridgelle meilin, jossa on korunäytteiden lisäksi Bill Spencerin sängyssä otettu seksiselfie. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

09.01.2015 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Täältä tullaan, shekit ja sheikit!

Bill ja Brooke lentävät kohti Arabiemiirikuntia. Bill ei vieläkään paljasta paikkaa, missä häät pidettäisiin, puhuu vain, että prinsessa ansaitsee kuninkaalliset juhlat. Kone laskeutuu Dubaihin merenrantojen, modernin arkkitehtuurin, ostoskeskusten, palmusaarten ja pitkän auringon emiraattiin. Sen pääkaupungilla on sama nimi, Dubai. Ennen asettumistaan hotelliin kaksikko tekee helikopterikierroksen kaupungin yllä. Bill osoittaa maailman korkeimman rakennuksen, Burj Khalifan. Wyatt kertoo äidilleen, että isä on matkalla Dubaihin avioituakseen Brooken kanssa. Quinnin mielestä monimiehinen Brooke nöyryyttää Billiä nyt ansaan asti. "Isäsi ansaitsee paremman naisen." "Kuten sinut?" "Minä en tarvitse ketään enkä mitään." "Paitsi Billin." "Bill ei ole kesytettävissä." Ridge tulee katsomaan äidin ja pojan uusia koruja. Hän on kriittinen, ja ärtymys lisääntyy, kun RJ soittaa kuvapuhelun kesken palaverin, ja Ridge tunnistaa pojan kaulariipuksen Spencer-suvun miekaksi. Quinn kuiskaa Wyattille, että Bill voi puhua ja touhuta mitä vain, mutta kamera ei valehtele. Hän näyttää puhelinkamerakuvaa, jossa he ovat rakastelunjälkeisissä tunnelmissa, hän ja Bill. Amerikkalainen saippuasarja.

08.01.2015 - 17:27

Kauniit ja rohkeat

Brookeiset oltavat Billillä!

Billin ja Brooken matka kohti Lähi-Itää ja Arabian niemimaata on alkamassa. Määränpäät ovat Dubai ja Abu Dhabi. Bill istuu jo firman jetissä odottamassa Brookea. Justin tulee kertomaan, että paketti on toimitettu RJ:lle. Bill ottaa iPad-videoyhteyden poikaan. Hello there! Ridge Junior on aivan innoissaan juuri saamastaan miekkakorusta, onhan se samanlainen kuin isoilla pojilla eli Spencer-triolla Bill-Liam-Wyatt. Bill sanoo, että riipus tekee RJ:sta suljetun, upean klubin jäsenen, sillä maailmassa on vain nuo neljä samanlaista korua, ja että RJ on klubin nuorin jäsen. "Koru on arvokas jalokivi ja vahvojen miesten symboli. Kanna sitä siis Spencer-suvun ylpeys mielessäsi. Meistä tulee pian perhe." Ridge yrittää vielä kerran pysäyttää Brooken aikeet naida Bill. Turhaan. Brooke nousee koneeseen tulevan aviomiehensä seuraan. He puhuvat onnestaan ja matkastaan, mutta Bill varoo paljastamasta suunnitelmien yksityiskohtia. Pilotti Michael ilmoittaa, että Spencer Publications -yksityiskone on nousuvuorossa seuraavanai. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

07.01.2015 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Minne jätit paidannappisi, Ridge?

Ridge läimii Spenceriä kuin vierasta sikaa. "Lopeta", Brooke käskee. "Aiotko tosiaan naida tämän pellen?" Ridge kysyy. Billin mielestä Forresterille on kasvanut kieroutunut tarve kiusata Logania. Ridge on huolissaan poikansa elämästä Billin isäpuolisuudessa. Bill pujottaa timantin takaisin Brooken sormeen. Tämä iloitsee, ettei hänellä ole kilpailijaa. Toisin oli Ridgen kanssa, kun Caroline ja Taylor olivat ajankohtaisia. Bill ilmoittaa Justinille ja Brookelle, että hän ja Brooke menisivät naimisiin valtamerien tuolla puolen, ja lähtö tapahtuisi seuraavana päivänä. Täältä tullaan, Dubai! Quinn sanoo Wyattille, että hänet valtaa joskus halu tulla halutuksi, mutta sellainen aiheuttaa itseinhonpuuskia. Katie huomaa, että Ridgen paidasta puuttuu nappi. Ridge kertoo Bill-painistaan, ja Katie kehottaa jättämään B&B-pariskunnan omiin oloihin. "Heidän häitään ei voi pysäyttää." Näyttelijäntaito-triviaa: Donna ja Katie pystyvät replikoimaan rennosti ja keskittyneesti, vaikka Katie pitää samaan aikaan sylissään Will-poikaa, joka heittelee palikoita, tapailee äänteitä ja tarkastelee studion kattolamppuja. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

06.01.2015 - 17:30

Kauniit ja rohkeat

Pöytä täynnä taistelevia metsoja

Quinn keikistelee nahkaisessa fetissiasussaan Billin edessä - ja vihjaa kuvaan, jossa hän ja Spencer ovat sängyllä post-coitum. Bill muistuttaa olevansa kihloissa. Niin mutta kun Quinn niin haluaisi tarjota poikamiespartyn ennen häitä, nyt! Brooke vaatii Ridgeä luovuttamaan sormuksen takaisin. Mies ei anna. Sen sijaan hän antaa kätensä liukua Loganin uumalle. Hän tietää, mikä rakkaalle exälle on parasta; ainakin hän tietää, mikä ei ole parasta - klovni nimeltä Bill Spencer. Hän lähtee tämän luo palauttamaan sormuksen. Ja sanomaan tyypille, mitä tyypille tulee sanoa, siis ettei hän salli pojalleen Billin kaltaista isäpuolta, ja että on aivan turha haaveilla pääsystä Brooken puolisoksikaan, joten parasta pysytellä kaukana ja unohtaa koko juttu. Argumentit halkovat ilmaa, kunnes Bill ajaa suunsoittajan ulos. Ridge huitaisee Spenceriä, joka huitaisee takaisin. Miehet tappelevat pöydällä sylikkäin kuin mustat metsot, pitkät jalat ja hiukset vain heiluvat. Sisään astuu naishenkilö. Kuka? Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

05.01.2015 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Toisilla rinnat, toisilla fetissit!

Liam takoo höyryhuoneen ovea. "En pysty hengittämään. Apua!" Quinn ajoittaa oven avaamisen mahdollisimman sadistiseen hetkeen niin että vaarana on toinen onnettomuus. Hän puolustaa tekojaan sillä, ettei halua kenenkään sabotoivan Hopen ja Wyattin seurustelua. Liam pitää naista silkkana psykopaattina ja vannoo, että myös Bill saisi tietää tästäkin välikohtauksesta. Bill kihlaa Brooken, ja morsian saapuu rusottavana myöhässä Forrester-palaveriin. Donna huomaa kihlasormuksen. Quinn vilkaisee lituskaisen puhelimensa seksiselfiekuvaa. Brooke kertoo Hopelle olevansa onnellinen. "Bill on niin lojaali, niin lojaali. En usko, että mitään tulee väliimme." Ridge irrottaa timanttisormuksen Brooken sormesta. "Ja sinähän et sen pellen kanssa naimisiin mene." Vähän myöhemmin Quinn keinuu Billin toimistoon niukka nahka-asu yllään. Tarkoitus on antaa häälahja jo etukäteen. Kädessään fetisittärellä on puhelin, jonka uumenissa liikahtelevat seksiselfien kuumat pikselit. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

02.01.2015 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Täyttä höyryä hulluuteen!

Bill haluaa antaa Brookelle lahjan näyttääkseen tunteensa, onhan tuo lumoava nainen auttanut hänet taas elämän huipulle oman pojan ja firmankin luo. Näyttämislahja on lähitulevaisuudessa toteutettava matka Arabiemiirikuntien Dubaihin ja Abu Dhabiin. Tunteidensa sinetiksi Bill myös kosii, tosin jo kertaalleen käytetyllä sormuksella. Brooken kyynelkanavat aukeavat. Liamilla aukeavat pelkojen kanavat, sillä hän joutuu taas kerran Quinnin julman pilan kohteeksi. Ensin Quinn tuhoaa Liamin Hopelle lähettämän tekstiviestin. Sitten kun Liam menee höyryhuoneen lauteille odottamaan Hopea, Quinn hiipii sulkemaan oven poikkikepillä. Kolmanneksi: Liamin hätäännyttyä Quinn kiertää digitaalista mittaria niin että höyryhuone kuumenee entisestään. Lisää höyrylöylyä, lisää, lisää. Liam-parka. Eivät ole neiti Fullerin täytteet kaikki ihan kotona! Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

01.09.2014 - 13:44

Kaunarit-näyttelijätär: Haluaisin tehdä komediaa

Kim Matula haluaa kokeilla taitojaan komedian saralla

04.04.2013 - 19:00

Seitsemän Uutiset

Klipit

Asiakaspalvelu

Hakusanallasi ei löytynyt yhtään ohjelmaa.

Lisää tietoja MTV:n ohjelmista löydät MTV:n nettisivuilta."