Jaksot

24.10.2014 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Wyatt ja ranskalainen viiva

Hopella ja Wyattilla on villiä seksiä ranskalaisin viivoin, pastellein, parvekkein ja suudelmin. Chic! Pariisi kiehtoo heitä myös parisuhteen sinetöimispaikkana, ainakin Wyattia kiehtoo. Allyn oudosta käytöksestäkin he puhuvat. Thorne saa puhelun Fabricelta - mieheltä, joka asui yhdessä Ridgen kanssa tämän Pariisin-vuotenaan. Brooke kertoo, että Bill oli löytänyt valokuvia Ridgestä, Fabricesta ja gay-ylpeyskulkueesta. Ja että Bill epäilee miesten olleen pari. Ridge ja Katie suutelevat Katievillessä takkatulen loimussa. Katie haluaa Ridgeä, mutta mitä hän ei haluaisi on Hopen puhelu. Se tulee, ja Hope kertoo Brooken lähtevän Pariisista seuraavana aamuna kohti Kaliforniaa. "Miten sinulla ja Ridgelle menee?" hän jatkaa. "Well, en oikein tiedä, miten tämän panisin, mutta olemme rakastuneita toisiimme." Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

23.10.2014 - 17:30

Kauniit ja rohkeat

Ridge ja Katie niin jazzeissaan!

Ridge ja Katie kävelevät yhteisessä maisemassaan, puistossa. Ridge sanoo, että rakastaa Katieta. Jo toinen kerta! Amfiteatterin keskellä soi elävä jazz. Ridge laittaa rahaa muusikoiden hattuun ja vie Katien tanssiin. "I love you too, Ridge". Aly huutaa Hopen ja Wyattin sviittivuoteen äärellä, että irti! Hope vie riehuvan tytön toiseen huoneeseen. Tämä sanoo, että Wyatt on muuttamassa Hopen malliston puhdasta, kaunista sanomaa. "Hänestä on päästävä eroon. Hän on valehtelija." "Hän on poikaystäväni ja tekee minut onnelliseksi." "Olet inspiroinut minua valtavasti, Hope. Tiedän, että rakastat Liamia etkä Wyattia." Tick Tock Tastic! Aly käynnistää puhelimestaan toiminnon, joka sytyttää Wyattin kuvan liekkeihin. Thorne kertoo Brookelle, että Alyn maailma on mustavalkoinen: kaikki on joko hyvää tai pahaa. Voisiko tyttö olla voimakkaasti rajatilapersoonallisuushäiriöinen (a borderline personality disorder)? Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

22.10.2014 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Keskeytetty ryhdyntä Pariisissa

Los Angelesiin jääneet Ridge ja Katie viettävät aikaa Katievillessä toisiinsa tutustuen. Kun Katie tarvitsee henkistä happea, he lähtevät ulos kävelemään. Brooke soittaa Ridgelle ja kertoo kaipauksestaan tämän luo. Hän muistelee hetkeä, jolloin tapasi rakkaansa ensimmäisen kerran sen jälkeen kun tämä oli palannut kummalliselta Pariisiin-vuodeltaan - hetkeä, jolloin muotisuunnittelija oli mustissaan ja punainen ruusu ihmeissään. Wyatt kertoo Hopelle Alyn aggressiivisesta käytöksestä. "Hän antoi minulle ja äidille potkut, koska olemme kuulemma vaarallisia sinulle ja koko firmalle. Lisäksi hän löi minua." Hopen on vaikea ymmärtää Alyn mustaa puolta. Ymmärrys saattaa kirkastua Alyn tullessa raivottaren voimalla keskeyttämään Hopen ja Wyattin rakastelun. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

21.10.2014 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Aly, äidittömänä kasvanut arvaamattomuus

Ericille tulee yllätysvieras - hänen viimeisin amorensa, Taylor. Tämä katosi omille teilleen kohdattuaan Ericin tuomion siitä, että oli saanut epäeettisin keinoin selville Brooken odottavan lasta - ja paljastanut sitten Katielle ja muille, että lapsi on Bill Spencerin. Ericin tunnearvet aukeavat. Onko Taylorin elämässä tällä hetkellä joku tietty? Ei, mutta ainahan voi tapahtua mitä vain. Niin voi, ja niin tapahtuukin. Ja Taylor näyttää kauniilta. Niin Eric sanoo. Taylor kysyy, miten Aly voi. Hän on huolissaan tytöstä, olihan hän osallinen tämän Darla-äidin kuolemaan: hän ajoi autollaan Darlan päälle. Vahingossa, se on selvä, mutta hän oli juonut viiniä. Wyatt esittelee Stephanien koruihin liittyvän ideansa Brookelle, Thornelle, Thomasille, Alylle ja Hopelle. "Näytämme jalokivet HFTF:n yhteydessä koko maailmalle, ja nyt on Pariisi-momentum." "Kuinka kehtaat tehdä isoäitini koruista spektaakkelin ja esitellä niitä kuin dioja", Aly sanoo. Hän lyö Wyattia, antaa potkut ja käskee palata Kaliforniaan. Sieppaako hän koruista jonkin mukaansa? Amerikkal. saippuasarja. - Psykiatrian tohtori Taylor Hayes (Hunter Tylo) palaa sarjaan.

20.10.2014 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Se oli viskiä ja seksiä, siinä kaikki!

Bill alkaa olla Quinnin skaalalla enemmän kuin seksiobjekti. Bill itse sanoo, että heidän sänkyjuttunsa oli seksiä ja alkoholia, ei sen enempää. Eikä se toistuisi. "Emme ole rakastavaisia emmekä ryhdy perheeksi. Tämä ei ole uusi alku. Olen rakastunut Brooken." Quinn ihmettelee, mikä Logan-bimboissa vetää miehiä. Forrester-jetin jänis on Wyatt. Hänen ja Hopen kohtaamisesta syntyy lentokone-erotiikkaa. Alylla, Thornella ja Ericillä on konferenssipuhelu. Aly reagoi aggressiivisen helpottuneena siihen, ettei Wyatt ole tulossa Hopen ja Brooken mukana Pariisiin. Pam kertoo Ericille, että Wyatt on menossa Brooken ja Hopen mukana Pariisiin! Ja matkatavarana ovat Stephanien korut HFTF- tapahtumaa varten. Ericistä on hienoa, että korut esitellään maailmalle, mutta Alysta hän on huolissaan. Hän sanoo, että tämän äänessä oli jotain erikoista, jotain hälyttävää. Ja että tyttö on lapsesta asti ollut arvaamaton, joskus väkivaltainenkin. Aly yllättää Hopen ja Wyattin suutelemasta. "Irti Hopesta ja heti!" Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

17.10.2014 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Wyattin äänessä Gallian kukon kosketus

Bill puhuu Brookea takaisin aktin toivo äänessään. Hän toistaa, että rakastaa rakastaa rakastaa. Haluaako hän mukaan Pariisiinkin? Wyatt ainakin haluaa. Hän heittää ääneensä taitavat ranska-aksentit ja tahtoo rakkaansa kanssa rakkauden kaupunkiin. Quinnin silmissä on sensuellin seikkailun muisto hänen kertoessaan pojalleen tuoreesta visiitistään tämän biologisen isän luo. Kun Forrester-suihkukone nousee kohti Eurooppaa, matkustajina ovat äiti ja tytär Logan. Todellisuudessa matkustajia on enemmän, sillä mukana on myös jänis. Kuka? Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

16.10.2014 - 17:30

Kauniit ja rohkeat

Lahkeissako lähimuistisi sijaitsee, Bill?

Bill rientää Brookelaan sydän toivoa täynnä, onhan Brooke häiden epäonnistumisen jälkeen taas tavallaan ilman Ridgeä, ainakin ilman rouva Forrester -statusta. Onko Spencerin lähimuisti siirtynyt housunlahkeisiin, sillä Brooke on sanonut monta kertaa aivan hiljattainkin, ketä todella rakastaa. "Forrester ei rakasta sinua niin kuin minä", mies väittää. Katie taistelee kyyneleitä vastaan. Hän tunnustaa Hopelle rakastavansa Ridgeä, mutta myös että mitään ei ole vielä tapahtunut. "Emme ole ylittäneet rajaa." Hope keksii suunnitelman, jonka avulla voisi testata, tulisiko raja koskaan ylittymäänkään. Suunnitelmaan kuuluu Hopen ja Brooken matka Pariisiin. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

15.10.2014 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Voihan genitaalien kevät kanssanne!

Kotiin saapunut Liam kuulee yläkerrasta eläimellisiä ääniä. Voidaanko siellä huonosti? Ei, vaan ollaan niin härillään, että Brooke-surukin unohtuu. Alakerran ovelta kuuluu koputus. Hope! Hän tulee kertomaan Liamille Katien pyörtymisestä ja häiden keskeyttämisestä. Liam informoi, että Katie kollapsoi tietysti, koska on rakastunut Ridgeen. Yhteiset runousintressitkin hän mainitsee. Quinn-nymfistä eroon päässeelle isälleen hän sanoo, että Ridge ja Brooke eivät ole naimisissa. Katiesta otetaan sairaalassa kokeita, ja aina kun Brooken korva välttää hänellä on aikaa Ridgelle. Testituloksia odottaessaan hänellä on aikaa myös Hopelle, joka tulee tarkistamaan Liamin tiedot Ridge-asiasta. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

14.10.2014 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Muotokuvan protesti

Katie toipuu kollapsistaan ja sanoo, ettei tarvitse ambulanssia. Ridge sanoo, että kyllä tarvitsee. Niin sanovat muutkin. Katie lähtee seurueineen sairaalaan, ja Donna ja Eric jäävät Casa Forresteriin. Kun entiset rakastavaiset ryhtyvät suutelemaan, Stephanien muotokuva putoaa seinältä. Bill juo viskiä pitkin päivää. Syy: Brooken ja Ridgen häät. Sitten tulee Quinn. He heittävät henkisiä piikkejään, ja kun näyttää siltä, että älä ota enää, Bill, Quinn lähtee viemään miestä nukkumaan. Vanhat libidot heräävät, ja Quinn alkaa riisua exäänsä "Kulkuset esiin!" -kiihkolla. Naughty boy. Crazy bitch! Näyttelijä-triviaa (toim. huom.): Don Diamont näyttelee juopuvaa Bill Spenceriä niin että yhteys katsojaan säilyy. Hän pystyy humalastaan huolimatta kommunikoimaan, koska puhe, motoriikka ja ilmeet ei ole yhtaikaa lamaannuksissa, vaan jokin osa-alue toimii koko ajan. Lisäksi karaktääriin on kehittymässä yksi saippuaooppera-genren parhaimmista ominaisuuksista - älykäs, analysoitu kepeys. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

13.10.2014 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Elämän polttamaa lyriikkaa alttarilla

Bill juo viskiä Liamin luona. Juo, kiskoo ja humaltuu, koska haluaa kivuttomaan tilaan Brooken ja Ridgen meneillään olevan vihkitilaisuuden vuoksi. Häät pidetään Ericin talossa Stephanien muotokuvan alla. Katie seisoo ryhdikkäänä kaason-roolissaan, mutta hänellä on paha olla. Kaipaus kohti kiellettyä sulhasta pitää peittää! Kun vihkipari on lausunut valansa - Brooke kostein silmin ja Ridge angiinaisen mafioson äänellään - on lyriikan aika. Vihkipappina toimiva Carter kertoo löytäneensä runon, jossa tiivistyvät hienosti Ridgen ja Brooken intohimot toisiaan kohtaan. Se on Percy Bysshe Shelleyn "Love's Philosophy." Ridge ja Katie vilkaisevat toisiinsa; runo kuuluu heille kahdelle. Silloin se tapahtuu - juuri ennen avioliiton virallisen sinetöimisen hetkeä: Katien pitkä vartalo vaipuu lattialle. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

10.10.2014 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Hääjännitteitä Casa Forresterissa

Casa Forresterissa alkavat Ridge Forresterin ja Brooke Loganin noin kahdeksannet yhteiset häät. Eric viimeistelee Ridgen kissanrusetin suoraksi. Rick laittaa skismoihin liittyvät tunteensa sivuun ja sanoo Ridgelle, että luottaa tämän parisuhdepäätöksiin. "Tervetuloa takaisin sukuun, Ridge." Eric vetää salakassakaapistaan esiin Stephanien korukokoelman ja lahjoittaa Brooken hääkimppuun rintaneulan. Wyatt zoomaa aarteisiin silmät selällään ja tunnistaa monet niistä huippunimekkäiden suunnittelijoiden töiksi. Liam sanoo Ridge-angstinsa kanssa kamppailevalle Katielle, että tämä voisi halutessaan vielä pysäyttää häät. Katie saapuu häätalolle ja juttelee hetken sulhasen kanssa. Hääseremonia alkaa. Ensin kohti alttaria astelee Katie-kaaso, sitten morsian. Tuskaisia, värähteleviä, odottavia ja onnellisia katseita vaihdetaan. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

09.10.2014 - 17:30

Kauniit ja rohkeat

Brändää lumokas bodisi, Bill!

Quinn tulee käymään Billin luona rantatalolla. Mies on kotipuuhissaan tiheä ylävartalo paljaana. Quinn sanoo, että hänen täytyisi vain naksauttaa sormiaan, niin he kaksi olisivat makuuhuoneessa. "No, naksauta!" "En halua." Bill sanoo, että Quinn on kaunis nainen, mutta valta ei yllä häneen, sillä hänen sydämensä kuuluu Brookelle. Hänen ylistäessään Brooke Logania Quinn tajuaa, että mieshän on rakastunut. Brooke sanoo Katielle, että suostuminen kaasoksi voisi olla hieno käännekohta heidän siskosuhteelleen. Katie ei suostu, mutta lopulta suostuu. Ridge kuvailee Carterille ja Mayalle, miltä hänestä tuntui tavatessaan Brooken ensimmäistä kertaa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

08.10.2014 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Oletpa mondeenistunut, Aly!

Brooken ja Ridgen häiden paikaksi on päätetty Ericin talo, Casa Forrester. Donna, Aly, Pam ja Brooke etsivät lehdistä ideoita Brooken pukuun, kohottavat maljoja ja antavat morsiamelle lahjoja, kuten Charlien tekemiä pähkinäsuklaaleivoksia. Brooke sanoo, että nämä olisivat hänen viimeiset häänsä. Aly toivoo löytävänsä itselleenkin joskus jonkun. Hän kaipaa Thorne-isäänsä, mutta Pariisi sitoo daddyn Forrester International -töihin. Brooke antaa luvan lähteä käymään Pariisissa. Voilà! Tyttö on jo kuin valmis Euroopan muodin pääkaupunkiin - pitkä, hoikka ja tyylikäs maailmannainen, jonka intohimona on fashion-teollisuus. Brooke pyytää Katie-siskoaan kaasokseen. Ridgen bestman on Rick, ja vihkipapiksi tulee Carter. Eric huomaa, että Rickiä painaa jokin. Mikä? Huoli Brooke-äidistä Ridgen vuoksi. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

07.10.2014 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Valentine-värähtelyjä Wyattilassa

Wyatt toivottaa Hopen tervetulleeksi luokseen. On Valentinen päivä, heidän ensimmäisensä. Ensimmäinen yhteinen. "Tässä rakkaalleni kukkia, suklaata ja - minua." Hän antaa myös romanttisen kortin sekä korvarenkaat. Lahjoja, lahjoja, lahjuksia? Hopelle riittäisi ihan vain, että oltaisiin yhdessä. Billin Valentinen päivään kuuluu käynti Brookelassa. Hän ojentaa Brookelle kukkakimpun ja kertoo, ettei antaisi periksi sydämensä äänille. Hän haluaa Brooken. Mutta! Brooke haluaa Ridgen. Ongelma? Ei, Billille se on vain hidaste. Hän haluaa myös paperit, jotka Katie allekirjoitti aikoinaan. Paperit, joissa sovitaan, että Bill saisi firmansa ja poikansa takaisin. Ovatko ne Brooken piilossa, vai onko ne hävitetty? Katie ja runokirja vaeltavat puistossa Ridge-piknikkiä muistellen. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

06.10.2014 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Lopeta jo, Liam!

Liam on sinnikkäästi sitä mieltä, että Ridge ja Katie kuuluvat yhteen, yhdistäähän heitä rakkaus runouteenkin. Sinnikkyys ei laannu, vaikka Ridge kertoo jo kosineensakin Brookea. Miksi Liam ajaa Ridgeä Brooken siskon luo? Mitä hän itse siitä liitosta hyötyisi? Bill lyö säkkiä, nostaa käsipainoja ja esittelee luonnontilaisia kainalokuoppiaan rantatalon pihalla Malibussa. Wyatt katselee isänsä vartalotyöskentelyä. Bill kertoo Quinnin suudelleen häntä, mutta hän oli tehnyt selväksi, ettei ryhdy suhteeseen. Hänellähän on Brooke! Romanttinen Valentine-päivä on ovella, ja Bill aikoo valloittaa Brooken sydämen takaisin itselleen. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

03.10.2014 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Ihmiset ihan debattina taas!

Quinn ja Bill flirttailevat kevyesti rantatalon pihalla. Välillä lentävät myös piikit. Billin mielestä Quinn on jotenkin pakkoneuroottinen. Quinn kysyy, riutuuko Bill vielä Brooken tähden. ¿Dollari-Bill ei riudu, Dollari-Bill taistelee.¿ Quinn miettii, mikä Logan-naisissa oikein vetää miehiä puoleensa. Liam ja Katie käyvät pitkän keskustelun ajankohtaisista ihmisistä. Ridgen toimistossa on meneillään kosimisakti. Brooke sanoo, että hänen pitää olla varma, täysin varma Ridgen tahdosta mennä naimisiin juuri hänen kanssaan - ja varma, että liitto nyt sitten kestäisi. Ridge vakuuttaa hänet, ja hän vastaa kyllä. ¿Kyllä, viimeisen kerran.¿ Seuraa vapautunutta naurua ja toimistosuudelma. Ja kyynel. Ja katseita. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

02.10.2014 - 17:26

Kauniit ja rohkeat

Eskaloituvaa erotiikkaa Billin alueilla

Bill treenaa ylävartalo paljaana rantatalon pihalla. Quinn ilmestyy haluamaan keskustelua. He kaksi, pikaromanssin keskenään muinoin kokeneet, pystyvät kontrolloimaan pahimmat piikkinsä ja puhumaan ajankohtaisista perheasioista. Tunnelmaan tihkuu myös erotiikkaa, sillä Billin tiivis vartalo panee vastapuolen värähtelemään. Hope sanoo äidilleen, että Ridge on ollut viime aikoina vähän erilainen, jotenkin hiljainen ja sisäänpäinkääntynyt. Katie puhuu Ridgelle, että he eivät voi enää tapailla, koska tunteita alkaa jo olla liikaa, ja koska Liam on nähnyt heidät lähekkäin, ja koska tästä kaikesta ei hyvä seuraisi. Hän sanoo myös, ettei ole ollut pitkään aikaan niin onnellinen kuin silloin piknikillä puistossa. "Mutta se oli fantasiaa. Ridge, mene Brooken luo." Ridge menee ja sanoo, että Brooke on antanut hänelle aikaa, ja hän on käyttänyt sitä - ja tietää nyt, että Brooke on se, mitä hän tarvitsee. "Tulisitko vaimokseni?" Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

01.10.2014 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Höyryhuoneseksillä Carterin kanssa

Forrestereiden työpalaverissa nousee esille kysymys, milloin Maya ja Carter aikovat naimisiin. Carter sanoo, että sitä pitäisi kysyä Mayalta. Mitä tämä vastaa? Mitä hän odottaa? Rickiä vai Oliveria? Oliver näyttää Mayalle heidän fotosessionsa kuvia. Upeita ovat. Mayan mielestä suudelma oli kuitenkin virhe, eikä se saisi toistua, sillä hän on erittäin rakastunut sulhaseensa. Hän jättää Carterille tekstiviestinä kutsun höyryhuoneeseen. He tapaavat lauteilla ja kehittävät hieman liukkautta työpäivään. Katie haluaa ympärilleen luotettavan Spencer-tiimin ja Liamista on tulossa varajohtaja. Liam paljastaa Katielle osuneensa hiljattain ovelle, kun tämä ja Ridge seisoivat vastakkain lähes suudelmatilassa. Hän korostaa, ettei tuomitse sellaista, kunhan vain halusi sanoa, että oli hämmästynyt nähdessään Ridgen ja Katien kahden kesken. Katie ilmoittaa Ridgelle, että hänen tunteensa pelottavat, eivätkä he voi enää tapailla. Amerikkalainen saippuasarja.

30.09.2014 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Liam Spencer, rakastunut avautuja

Liam avautuu Alylle vaikeasta Hope-Wyatt -tilanteestaan. Tyttö kuuntelee huolestuneena ja hullaantuneena. Liam kysyy, miksi Aly on tullut niin kauniina ja laitettuna yksin ravintolaan, vaikka kyllähän Aly aina kaunis on, mutta miksi siis parhaimmat päällään juuri nyt. "Onko hän joku tarjoilijoista, vai kuka se onnellinen on?" Steffystä Liam ei halua puhua. Aly kertoo Thorne-isänsä tapaavan Steffyä Pariisissa joka päivä työn merkeissä, mutta ei, Liam ei halua puhua ex-vaimostaan. "Haluan olla Hopen kanssa. Rakastan häntä, ja Wyatt on ääliö." Katie ihastelee Ridgen kykyä tulla toimeen pikku-Willin ja R.J:n kanssa. He kaikki ryhtyvät leikkimään telttaa ja taskulamppua. Mitä dramaattista tapahtuu, kun Ridge on lähdössä Katievillestä? Wyattin ja Hopen romanttisessa illassa tapahtuu suudelmia, lupauksia ja rakasteluja. Ovatko ne merkki siitä, että Hope luottaa taas timanttivarkaaseensa? Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

29.09.2014 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Baarikärpästelyä Malibussa

Wyatt asettelee rantatalokodissaan kukkia ja kynttilöitä strategisesti oikeisiin paikkoihin. Hope on tulossa kylään, ja Wyatt haluaa pyytää anteeksi timanttivarkauttaan. Hopen mielestä Wyatt Fuller Spencer on auttamaton rosvo, mutta millainen rosvo - seksikäs. Spontaanius ja impulsiivisuuskin ovat kiehtovia ominaisuuksia. "Eivät kuitenkaan aina." Naurua. Quinn ottaa avustajakseen Alyn järjestääkseen pojalleen aikaa tasoittaa välit Hopeen päin. Hän haluaa Alyn lähestyvän Liamia, onhan tyttö vähän Wyattin velipuolesta jo kiinnostunutkin. Hän ohjaa Alyn make-upiin ja pukeutumistiloihin - ja sitten sinne, missä Liam on. Sydänsuruinen poika on Bikini Barissa seurassaan Oliver ja eräs Donovan. Donovan on surffiopettaja, jonka ahavoituneessa äänessä kuuluvat Tyynenmeren tyrskyt. Hän lähtee deiteilleen, ja kun Oliverkin poistuu, Liam jää yksin. Kunnes! Aly ilmestyy pikkumustassaan. "Oletpa kaunis!" "Kiitos." Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

26.09.2014 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Ridge - niin romantikko, niin jalkapallo

Donna huomaa Katien ihastuneen uuteen mieheen. Katie pohtii, tunnustaako siskolleen miehen nimi vai ei. Hän muistelee Ridgen ja poikien seurassa viettämiään hetkiä. Ja sitä, että Ridgellä on jalkapalloilijan pitkät ja nopeat jalat - ja runoilijan herkkä, viipyilevä sielu. Liam on oikeutetusti ihmeissään, miksi Hope antoi Wyattin jäädä firmaan kaiken sen valehtelun jälkeen! Wyatt kertoo äidilleen, että jos Rick olisi saanut päättää, heidät olisi erotettu, mutta Hope päätti antaa vielä yhden mahdollisuuden. "Ei enää trikkejä, Quinn. Ei minkäänlaisia, koska muuten Hopen anteeksiannot loppuvat." Quinn soittaa jollekin ja sanoo, että hänellä olisi tälle tehtävä. "Nimi on Liam Spencer." Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

25.09.2014 - 17:30

Kauniit ja rohkeat

Rick, ilmeettömyyden ilmeikäs ilmentäjä

Wyatt selittää Forrester-sisaruksille, että ryöstöjuttu oli tyhmä eikä hän ajatellut mitä teki. Rickin ilmeet ovat lähes ilmeettömät, mutta äänessä on sävyjä. Hän sanoo, että Fullerien erottaminen on nyt Hopesta kiinni. Tämä sanoo, että luottamus on vaikea rakentaa uudelleen. Saavatko äiti ja poika Fuller armon? Saavat, mutta Wyatt ei saa enää poikaystävyyttä. Sitten kuitenkin taas saa, sillä huulet kohtaavat toisensa, ja koru kohtaa kaulan. Mitä se on? Asioiden käänteistä tietämätön Liam keskustelee voimansa tunnossa Quinnin kanssa. Tyyli on sarkastinen ja rento. "Oletko aineissa?" Quinn kysyy. Katie, Ridge, pikku-Will ja R.J. viettävät aikaa piknikillä puistossa. Will häärii tapansa mukaan omissa oloissaan, keskittyy kuvakirjaan, leluihin ja syötävään. Ridge pelaa jalkapalloa ensin poikansa, sitten Katien kanssa. Päivä paistaa. Ridge huomaa filtillä runoja. Kirjan kirjoittaja on englantilainen Percy Bysshe Shelley, romanttisen lyriikan taitaja. Ridge lukee ääneen tekstin "Love's Philosophy". Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

24.09.2014 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Oho, gaykahdus Galliassa!

Bill pyytää Brookea katsomaan tarkkaan, mitä Pariisin-kuvissa näkyy. Näkyykö Ridgen lisäksi toinen mies, ylpeyslippu, puisto ja hellät tunteet, vai mitä niissä näkyy? Brooke sanoo, että Ridge ei ole gay. Bill muistuttaa, että hänen Karen-siskonsakin tapaili ensin miehiä, kuten Thornea, mutta löysi sitten naisiin kohdistuvan seksuaalisuutensa. "Katso totuutta suoraan kameraan, Brooke. Sateenkaarilippu on kuvattu gay-pride -paraatissa Pariisissa kesäkuussa 2013." Brooke tunnistaa kuvan toisen miehen Ridgen entiseksi oppipojaksi, Fabriceksi, joka rakastui ranskalaiseen mieheen ja aloitti työt Forrester Internationalissa Pariisissa. Myöhemmin rakkaus ranskalaiseen loppui. Bill kysyy, että jos kerran Ridge ei ole gay, niin miksi Brooke joutuu elämään yksin. "Ridge tarvitsee aikaa. Siinä kaikki." Ridge viettää iltapäiväaikaa Katien, pikku-Willin ja R.J:n kanssa. He leikkivät ensin sisällä ja lähtevät sitten piknikille ulos puistoon. Wyatt antaa timanttiryöstöä koskevat selityksensä Rickille ja Hopelle. Joutuuko sarjavalehtelijakaksikko Wyatt & Äiti eroamaan firmasta? Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

01.09.2014 - 13:44

Kaunarit-näyttelijätär: Haluaisin tehdä komediaa

Kim Matula haluaa kokeilla taitojaan komedian saralla

04.04.2013 - 19:00

Seitsemän Uutiset

Klipit

Asiakaspalvelu

Hakusanallasi ei löytynyt yhtään ohjelmaa.

Lisää tietoja MTV3:n ohjelmista MTV3 Internetin sivuilta