Jaksot

22.09.2014 - 17:26

Kauniit ja rohkeat

Triangelidraama peräkärryn edessä

Triangelidraama "Spencer-veljekset ja nainen" eskaloituu Emerald Bayssa alumiinisen vintageperäkärryn edessä. Liam näyttää puhelimeltaan turvakameran insertin, jossa Wyatt sieppaa timanttikaulakorun butiikin jalustalta. The Wyatt Show! Hope tuomitsee teon, sillä hän oli luottanut Wyattiin ja heihin kahteen ja heidän yhteistyöhönsä Forrester-firman hyväksi. Hän ei pidä valheista. Pam informoi Rickiä, että Wyatt Fuller Spencer Whatever ei suinkaan ole timanttiryöstön sankari, vaan tekijä, joka lavasti ryöstönäytelmän ja vain roolitti itsensä sankariksi. Niin tapahtui, koska poika halusi päteä Hopen silmissä. Ridge ja Brooke keskustelevat tulevaisuudestaan ravintola Il Giardinossa. Heistä vähän kauempana lounastavat Katie ja Caroline. Brooke puhuu itseään Ridgen vaimoksi ja pitää jalkapeliä pöydän alla. Ridge ja Katie heittävät kysyviä katseita keskenään. Lakimies Justin Barber etsii todisteita Ridgen romanttisista suhteista Pariisissa. Mitään ei löydy. Kunnes! "Hetkinen, hetkinen, mitäs meillä tässä on." Amerikkalainen saippuaoopperasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

19.09.2014 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Bill, paidaton psykoanalyytikko

Brooke yrittää saada Billin palaamaan Katien ja perheen luo. Billin kotiasu - paljas ylävartalo ja kireät housut - paljastaa, että mies on edelleen juureksenohuissa mitoissaan. "Paita päälle", Brooke käskee. "Onko rouvalla vaikeuksia kontrolloida katsettaan?" Brooke kertoo kosineensa Ridgeä. Bill miettii, johtuisiko ei-vastaus siitä, että Ridgellä on toinen nainen. "Ehkä hän siirtää omat syyllisyydentuntonsa sinuun." Entisenä playboyna Bill voisi vaikka vannoa, että Ridgellä on ollut Pariisissa naisjuttuja, isoja tai pieniä. Hän soittaa ja käskee Justinin tutkia, mitä Forresterin Pariisin-taustoista löytyisi. Liam, Pam ja Charlie päättelevät, että Wyatt on vienyt Hopen paikkaan nimeltä Emerald Bay. Se olisi loogista, sillä Wyatt on kenties ajatellut smaragdeja (emerald) äitinsä seuraavaan kokoelmaan. Tien päälle siis! Charlie siirtää turvakamerainsertin Liamin puhelimeen, jotta Hope saisi nähdä millaisen tyypin vaunuun on hypännyt. Kaksi vagabondia - Wyatt ja Hope - muistelevat romanttista edistysaskeltaan ja nauttivat smaragdinvihreitä juomia. Hope saa smaragdein koristellun rannekorun. "Peli poikki, Wyatt. Rock 'n' roll", kuuluu ääni asuntovaunun vierestä. Amerikk. saippuasarja.

18.09.2014 - 17:30

Kauniit ja rohkeat

Katie Logan, pieni runotyttö

Brooke ja Katie pohtivat, miksi Ridge tarvitsee lisäaikaa päättääkseen naimisiinmenosta. Voisiko kysymyksessä olla peräti joku toinen nainen? Brooken huoleen siskonsa hyvinvoinnista Katie sanoo nauttivansa itsenäisyydestään. "En tunne tarvetta saada miestä taloon." Olohuoneen pöydällä on runokirja. Siitä on kauan, kun Brooken on viimeksi nähnyt siskonsa lukevan runoja. Katie myöntää melkein jo unohtaneensa, mikä kauneus, puhtaus ja viisaus lyriikkaan kätkeytyykään. Hänen mieleensä nousee Ridge, joka sattumoisin juuri samalla hetkellä lehteilee omaa runokirjaansa. Pam on teeskennellyt Quinnille uskovansa tämän version Wyattin varkaudesta, mutta sanonut Charlielle, että nyt mennään kertomaan Liamille koko juttu. Niin he tekevät. Tämän on helppo uskoa tarina. Millainen äiti, sellainen poika! Liam haluaa löytää Hopen ja Wyattin. Caroline kertoo tietävänsä vain, että pariskunta suuntasi kohti etelää jollekin lainelautasafarille. Liam käy läpi internetin karttoja. Emerald Bay! Voisiko se olla se? Rickiä mietityttää, miksi Ridge ei nyt yhtäkkiä annakaan Brookelle anteeksi. Ennen on aina antanut. Olisiko kysymyksessä toinen nainen? Amerikkalainen saippuasarja.

17.09.2014 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Perhekalleus Brooken pivossa

Hopen ja Wyattin yhteinen ensirakastelu jatkuu intiaaniteltassa Tyynenmeren sannoilla. Brooke toistaa Ridgelle pyyntönsä saada tämän Italiassa antama kosintasormus taas sormeensa. Ridge sulkee sen syvälle Brooken kämmenen sisään. "Ei vielä", hän sanoo. Sitten. Brooke kosii. Mitään ei tapahdu, paitsi että Katie puuttuu asioiden kulkuun ojentamalla sormuksen Ridgelle. Tämä laittaa sen jälleen Brooken kämmeneen. "Ei, Brooke, sanoinhan jo, että tarvitsen enemmän aikaa." "Minä odotan, Ridge. Odotan niin kauan kun tarvitaan." Katie kysyy, miksi Ridge toimi niin. "Miksi sanoit ei?" Quinn väittää Pamille, että Wyatt varasti timanttikaulakorun julkisuuden vuoksi - ja siksi että halusi tehdä Charliesta sankarin. Onnistuuko Quinnin sumutus? Onko Pam uuden ystävänsä puolella Charlie-rakastettuaan vastaan? Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

16.09.2014 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Liha heikko, libido vankka!

Quinn ja Pam käyvät lounaan ja shoppailun jälkeen pedi- ja manikyyrissä. Mikä manikuuri myös! Ystävän saaminen vie Quinnilta vakuutteluenergian lisäksi rahaa. Charlie käskee Pamin pysyä erossa Quinn Fullerista, koska tämä on ongelma, samoin kuin poikansa. Hän paljastaa myös, että on salannut Pamilta asian, joka koskee Wyattia. Quinn rientää kertomaan oman näkemyksensä Wyattin väärinteosta. Pam kuuntelee. Brooke esittelee Rickille sormuksen, jonka sai Ridgeltä tämän kosiessa Italiassa. Kun Brooke soittaa, Ridge ei ehdi tapaamaan, koska on Katien kotona. Hän lupaa tulla Brookelaan myöhemmin. Brooke lähtee Katielaan. Hän ottaa Italia-sormuksen ja pyytää Ridgeä laittamaan sen hänen sormeensa. Hope ja Wyatt juoksevat hiekalla, istuvat intiaaniteltan suuaukossa, puhuvat ja suutelevat. On ilta. Meri huokailee, ja delfiinit matkaavat ohi. Wyatt tutkii Hopen spaghetinohuita olkanauhoja, pitkiä sääriä ja niin edelleen, kunnes sulkee teltan suuaukkoverhon. Varjokuvista voimme päätellä, että liha ja libido ryhtyvät tutustumaan toisiinsa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

15.09.2014 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Olkoon omakuva kanssanne lomallakin!

Charlien moraalisesti herkkä sydän on pakahtumaisillaan. "Jalokivivaras-Wyatt on saanut upean Hopenkin. Liamilla ei ole mitään, ja sinä Quinn puolustat poikaasi, joka huijasi myös minua, vartijaa." Quinn pyytää Pamin kanssaan lounaalle Il Giardinoon. Hän haluaa olla Charlien mielitietyn ystävä, oikein iso hyvä ystävä. Wyatt ja Hope ajavat perävaunuineen pitkin Tyynenmeren rannikkotietä. Välillä pysähdytään suutelemaan ja ottamaan selfie-kuvia, ja kun sopiva leiripaikka löytyy, pannaan tavarat pystyyn. Sitten hieman juoksentelua rannalla, amerikkalaista jalkapalloa ja uusia suudelmia. Wyattilla on myös yllätys: alas rannan hiekkaan kohoava intiaaniteltta. What a boy! Caroline kertoo Liamille huomanneensa, että Hope ja Wyatt starttasivat kummallisen matkailuvaununsa kanssa rannikkotielle päin. "Mihin suuntaan?" "Eivät ainakaan länteen, ellei vaunu sitten osaa kellua." Caroline sanoo myös, että jos ihminen haluaa voittaa rakkaansa takaisin, pitää päästää ensin irti. Liam uskoo Hopen olevan todellisessa vaarassa. "Vaistoan, että Wyatt salaa jotain jopa sosiopaattiäidiltään." Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

12.09.2014 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Ota Oliver odotellessasi, Maya!

Maya ihmettelee, missä tavarahissi viipyy. Oliver osuu paikalle ja näyttää Mayasta ottamiaan muotikuvia. Hänen mielestään objekti on aivan fantastinen. Mayan mielestä kuvat onnistuivat niiden ottajan ansiosta. Oliver on hulluna objektinsa hymyyn. Ja huuliin. Ovatko he kaksi niin lumoissaan, etteivät kuule, kun Liam takoo hissin ovea? Quinn varoittaa Wyattia, että tämän on kiireen vilkkaa haettava Hope Liamin kotoa, sillä Hopella ja Liamilla on kaikesta huolimatta edelleen yhteys, eikä Wyatt saisi pitää asemaansa Hopen vierellä itsestäänselvyytenä, ja koska näin on, niin nyt tulisi todellakin lähteä Malibuhun heti ja nostaa Hope kärryyn, ja nostaa myös kytkintä ja suunnata perävaunulomalle. Kiire! Oliver painaa seinässä olevaa nappulaa ja saa tavarahissin toimimaan. Onko hän Quinnin rikostoveri, vai halusiko hän vain pidätellä Mayan hymyä seurassaan? Hissi heilahtaa. Mitä alumiinisessa vintageperävaunussa tapahtuu? Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

11.09.2014 - 17:27

Kauniit ja rohkeat

Quinn Fuller, hymytön hissityttö

Wyatt maalaa Hopelle mielikuvia onnellisesta perävaunumatkasta: ei internetiä, ei televisiota, ei puhelimia, vain he kaksi ja vaunu. Hope suostuu. Liam huomaa heidän halauksensa ja sopii Hopen kanssa, että he tapaisivat kallionkieleketalolla vielä ennen vaunumatkaa. Quinn sanoo Charlielle, että lupaus on lupaus, joten miehen tulee zipata suunsa Wyattin koruryöstöstä. "Ei sanaakaan, vaikka Liamkin kuinka kyselisi." Charlien moraali sanoo, että sellainen on väärin. Quinn oveloi niin että Liam joutuu ottamaan Forrester Creationsilla tavarahissin ihmishissin asemesta. Sen jälkeen hän järjestää tavarahissin pysähdyksiin ja soittaa Wyattille, että nyt heti hakemaan Hope Liamin kotoa, missä tyttö odottaa poikaa, jota ei koskaan kuulu. Kuuleeko joku Liamin hätähuudot? Näyttelijä-triviaa: Hopea esittävä näyttelijä on nykyisin eloisampi kuin ennen. Johtuuko se Wyattia esittävästä ilmeikkäästä vastanäyttelijästä? Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

10.09.2014 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Tervehdys, perävaunu!

Katie on Brooken kanssa käymänsä keskustelun jälkeen Ridgen mielestä niin emotionaalisessa tilassa, ettei ole ajokunnossa. Hän vie rouvan kanssaan Beverly Hillsiin, missä he sitten jatkavat keskustelua. Charlie katselee puhelimessaan olevaa turvakamerapätkää, jossa Wyatt tarttuu kaulakoruun. Quinn salakuuntelee Pamin ja Charlien keskustelua. Sitten tulee Liam ja kysyy, onko Charlie tosiaan varma, ettei kameranauhoilla ole tietoa Wyattista. Charlie on varma. Wyatt sanoo Quinnille, että nyt kun hänellä on tyttöystävä, on luontevaa, että hän haluaa muuttaa äidin luota pois. "Ei hätää, äiti, en ole muuttamassa maasta, vaan Malibuun vain." Muuttoyllätystiedon jälkeen Wyatt esittelee Hopelle tarkoitetun yllätyksensä, alumiinisen matkailuvaunun. Se on niin linjakas että voisi olla vaikkapa designer Marc Newsonin suunnittelema. Suostuuko Hope Wyattin ehdotukseen yhteisestä perävaunumatkasta? Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

09.09.2014 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Seinen siltojen allako asuit, Ridge!

Ridgen läsnäolo Forrester-toimitiloissa ja varsinkin Carolinen läheisyydessä ärsyttää Rickiä suunnattomasti. Ärsyttääkö myös se, että Ridge näyttää epäsiistiltä, kuin olisi Seinen siltojen alta juuri noussut? Johtaja Rick Forresterhan on itse nykyisin tip-toppiuden kuningas. Hän haluaa tietää Ridgeltä, mistä tämän ja Brooken välillä kiikastaa; miksei Brooke enää näyttäydy firmassa, jet cetera. Caroline ehdottaa miehensä stressinpoistajaksi yhteistä käyntiä höyryhuoneella. Ridge keskustelee kireään sävyyn Brookesta myös Billin kanssa. "Aliarvioit minua, Bill", hän sanoo. Brooke ja Katie puhuvat Billin viimeisimmästä yrityksestä saada ex-perheensä takaisin. Brooke pyytää Katieta suostumaan. Tämä kysyy, mitä sisko todella haluaa. "Haluan sinun olevan onnellinen." "Siis ottavan miehen, joka haluaa sinut?" Lähtiessään Brookelasta kyyneleinen Katie törmää ovella kookkaaseen syliin. Ridge! Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

08.09.2014 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Kerro kerro, turvakamera!

Bill kertoo Brookelle, että Katie ei ottanut häntä takaisin, vaikka hän kuinka yritti. "Yritä kovemmin." Bill koskettaa Brookea eroottisesti väreillen, mutta tämä kieltää tekemästä niin enää koskaan. Kun Charlie haluaisi kertoa Liamille Wyattista ja turvakameran nauhoista, Quinn käskee rauhoittumaan. Hänen poikansa ei saa paljastua jalokiviryöstäjäksi! Charlie sanoo, että hänen äitinsä oli toista mieltä. "Hän opetti, että totuus on aina kerrottava, ja niin se on kerrottava nytkin." Quinn kiristää huulilihaksiaan. Liam soittaa optimistisena, mutta Charlie sanoo, että Wyattista ei ikävä kyllä näy videolla jälkeäkään. Quinnin poistuttua varmana voitostaan Charlie pyörittää videon kohtaa, jossa Wyatt ottaa timanttikaulakorun esittelyjalustalta käteensä. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

05.09.2014 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Quinn, huskysilmäinen vaanija

Wyatt puhuu Hopea asumaan kanssaan. "Pariskuntanako?" tyttö kysyy. Wyatt sanoo, että tuskin hän pelkkänä huonetoverina kukkia ostaisi. Hän on niin innokas ryhtymään rakkaansa kanssa yhteen että ranteetkin elävät innokkaasti. Hope haluaa ottaa asiat hitaasti. Vai onko Wyattin laulutaito se, mikä häntä epäilyttää? Charlie tutkii Liamin kehotuksesta butiikin ryöstöpäivän turvakameratallennuksia. Juuri kun hän on sitä mieltä, että kaikki näyttää normaalilta, hän huomaa eräässä kuvassa käden kurkottavan kohti esittelyjalustalla olevaa timanttikaulakorua. Hän sanoo "Sormusten herran" Klonkku-äänellä, että siellähän sinä olet, senkin helkutin pikku kalleuteni." Ja juuri, kun hän on soittamassa Liamille, että tämä oli Wyatt-epäilyissään oikeassa, hiipii huoneeseen hahmo, joka sanoo:"Charlie, laske se luuri!" Kuka hän on? Quinn. Nainen, jolla on tapana suhtautua totuuteen kovin väljästi. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

04.09.2014 - 17:26

Kauniit ja rohkeat

Heittäydy Wyatt-virtaan, Hope!

Rick kysyy siskonsa tunne-elämän kuulumisia. Tämä kertoo Wyattin kanssa tekemästään Havaijin-matkasta ja antaa ymmärtää, että suhde kukoistaa vasta platonisella tasolla. Rick rohkaisee Hopea romanssiin Wyattin kanssa - pojan, jolla ei ole draamoja eikä Steffyä. Bill lahjoittaa Malibussa sijaitsevan rantatalon Wyattin asunnoksi. Hän haluaa pojan elävän omillaan ilman Quinn-äidin manipuloivaa liekaa. Wyatt pyytää Hopea asumaan kanssaan. Quinn tarkkailee salaa, kuinka Liamin mielenkiinto timanttivarkausjuttuun lisääntyy. Pam kehuu Charlien ja Wyattin tiimityötä varkaiden kiinniottamisessa, ja sitä että Forrester-butiikki on saanut paljon julkisuutta ryöstön ansiosta. Liam lähtee Charlien kanssa Rodeo Drivelle kuullakseen lisää ryöstöstä. Charlie kuvailee eloisasti, miten timantti oli ollut ensin esillä, sitten poissa; ja miten ryöstäjät olivat ilmaantuneet liikkeen sulkemisen jälkeen kuin tyhjästä. Oliko butiikissa ryöstön aikaan Charlien ja drag-miesten lisäksi muita? "Oli. Wyatt." Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

03.09.2014 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Samanaikainen sitruunaorgasmi

Ridgen käsi viipyy Katien käden iholla. Se lähtee pois vasta, kun Katielle soitetaan, että Bill on saapunut rakennukseen. Bill tulee puhumaan perhettään takaisin, mutta Katie torjuu exänsä ehdotukset; hän ei enää usko kyynisiin, vaihtoehdottomiin vakuutteluihin. Brooke kertoo Ridgelle, että Bill haluaa Katien ja pojan takaisin, ja hän itse haluaisi toisen mahdollisuuden. Tilanne jää optimistisen avoimeksi. Kun Katie kertoo Ridgelle, että oli torjunut Billin, tämä ilahtuu. Charlie ja Pam valmistautuvat nautintoon: "Haluan sen hitaana." "Olet varsinainen tiiseri, Pam. Olet killeri." "Haluan sen samanaikaisena." Ja niin he vievät Pamin leipomat sitruunapalat suihinsa. "Ooh, tämä on parasta, mitä olen kokenut." "Tämä on kuule pientä vielä." Charlien mieleen nousee myös drag-queenkaksikko, joka yritti varastaa Forrester-butiikissa olleen timantin. Pamin mielestä Charlie oli sankari. Charlie kehuu Wyattinkin osuutta varkaiden kiinniottoon. Liam miettii, olisiko siinä jotain hämärää ja itsetehtyä. "Oliko Wyatt todella se, joka sai varkaat kiinni?" hän kysyy Charlielta. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

02.09.2014 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Ridgen kädet Katien alleilla

Quinn ja Hope puhuvat Steffystä, Spencer-veljeksistä ja vähän kaikesta, mistä ennenkin. Quinnin ihaillessa Hopen Wyattilta saamaa kaulakorua Liam ilmestyy tahtomaan tytön keskusteluseurakseen. Hän sanoo, että Wyatt on kyllä komea ja lahjoittaa koruja, mutta jos poika on vähänkin viekkaan äitinsä kaltainen, niin kuin nyt on, kannattaa huolestua. Saadakseen Billin palaamaan Katien luo Brooke vetoaa tämän isänrakkauteen Will-poikaa kohtaan. Samaan aikaan toimistolla: Katie kertoo Ridgelle liukasta exäänsä ja petturisiskoaan koskevista tunteistaan. Ridge koskettelee Katien paljasta käsivartta ns. allien läheltä. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

01.09.2014 - 17:25

Kauniit ja rohkeat

Oraalista onnea Ericin seurassa

Eric ja Donna keskustelevat suvun ihmissuhteista, tilaavat syömäpuikkoruokaa, juovat valkoviiniä ja muistelevat rakkaushistoriaansa. Eric on uskollinen kauluspaita-tyylilleen. Lounaspaitansa väriksi hän on valinnut valkoisen, joka liilertää. Ridge tarjoaa Katielle tukea tämän käsitellessä Brooken ja Billin suhteen aiheuttamia traumoja. Ridge sanoo, ettei hänkään ole vielä päässyt jutun yli. Bill on Brookelassa selvittämässä omia ristiriitojaan. Brooke ei pidä siitä, että mies käy siellä yrittämässä häntä takaisin. "Haluan Ridgen, en sinua, Bill." Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

01.09.2014 - 13:44

Kaunarit-näyttelijätär: Haluaisin tehdä komediaa

Kim Matula haluaa kokeilla taitojaan komedian saralla

04.04.2013 - 19:00

Seitsemän Uutiset

Klipit

Asiakaspalvelu

Hakusanallasi ei löytynyt yhtään ohjelmaa.

Lisää tietoja MTV3:n ohjelmista MTV3 Internetin sivuilta